How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Al Yazmalım Atv

İlk başladığında asla izlemem demiştim, şimdi tiryakisi oldum. çok beğenerek izliyorum.

Ben dizilerimin oldugu günlere bi rastlamasa hep izlicem de olmuyor iste tekrarlarından takip ediyorum..

ilk defa dün bu diziyi izlerken zevk aldım.hep geriliyordum.yalnız bir iki ayça sahnesinde gerirdim.bu osman niye bu kadından bu kadar çekiniyor ki.anlamadığım madem bu ayça bu kadar rahat bir kadın tahirle falan uğraşacağına hiç ayrılmasaydı osmandan.tek bakışı yettiyor kadının.zaten tek bakışı yeterken bu osmanında bu kadar yapmam etmem demesi ilginç.yani kadınla birlikte bile olmuyor.seks kasedi falan var sanırım ayçanın elinde.

İlk defa tamamen bir bölümünü seyrettim.
Helin gercekten hasta mı? hafızasını mı kaybetti?

Cemşitin baldız cok fena gıcık oldum...

Ayça da cok cadı.. aslında cadı az kaldı ama :1:

Asiye ye cok üzüldüm kıza kafayı yedirttiler. :43:

Ayy cok ağladım yaaa, kimse mi izlemiyordu bu diziyi, niye bitti kiiiiiiiiiii :43::43:
İlyass bi kere adam olup yanında durmadın su Asiye nin heee son dakika golu attın gene :15::45::45: Ne bekliyordun kiiiiiii :41::41::41:

Aynen canım yaa, cok sıcaktı oyuncular.. Anlamadıgim Asiye ve Cemşit evlenmişler mi ?

Back