• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Al Yazmalım Atv

Yaa bana da olmaz gibi geldi ama bilmiyorum kii bir denerim beğenirsem izlerim..
Türkan Şoray'ı Canım Ailem'in Feride'si oynayabilir hem benziyor hem de çok sempatik.. Ama illa manken koyarlar..

bence eski ffilmerin tadını yenileri tutmaz eski filmeri 40 yıl izlesem bıkmam

Son dönemdeki dizileri ile rakipleriyle arasını açan Ay Yapım, yeni bir dizi için kolları sıvadı.

Bu diziye Türkiye hiç de yabancı değil..

Yeşilçam'ın klasiklerinden olan Selvi Boylum Al Yazmalım, Ay Yapım'ın elinde dizi olarak ekrana gelecek.

Senaryosunu Mahinur Ergun'un yazdığı dizinin atv'de yayınlanması planlanıyor.

Televizyonda defalarca ekrana gelen filmde Türkan Şoray ile Kadir İnanır'ın mükemmel oyunculuğu ve karizması, hikayenin de sıcaklığı Türk halkının aklına kazınmıştı.

İşte o film artık dizi olarak ekrana gelmek için gün sayıyor.

Senaryosu bitmek üzere olan dizi, senaryonun onaylanması durumunda yayın hayatına başlayacak.

Dizinin oyuncu kadrosu için de çalışmalar sürüyor.

bende bugün okudum gazetede yanlız 1 sene önce açılmış konu.Dizinin hazırlık dönemi bayağı uzun sürmüş demekki:)

bizi masallah hic bos birakmiyorlar. dizi üstüne dizi. keske baska konulardada toplumu bu kadar düsünseler :75:

1000 kere izlesem 1001.de yine ağlarım yine aynı hisleri uyandırır ilk defa izliyorum gibi ama bu film olarak. Asya Türkan şoray olarak İlyas o muhteşem oyunculuyla Kadir inanır olursa izlenir bununda olmayacağı için tutmaz dizi bence lastik gibi uzatır.

Son düzenleme:
1000 kere izlesem 1001.de yine ağlarım yine aynı hisleri uyandırır ilk defa izliyorum gibi ama bu film olarak. Asya Türkan şoray olarak İlyas o muhteşem oyunculuyla Kadir inanır olursa izlenir bununda olmayacağı için tutmaz dizi bence lastik gibi uzatır.

ilk tadı alamayız ki ama

Fahriye Evcen başrolü kaptı, partneri için arayışlar sürüyor.

'İffet'ten vazgeçen Fahriye Evcen, 'Asya' oluyor. 29 yıl önce Müjde Ar'ın canlandırdığı rolü, tecavüz sahnesi nedeniyle reddeden Evcen, 'Selvi Boylum Al Yazmalım'ın dizi versiyonunda başrolü kaptı

mizacı biraz sert Fahriye Evcen'in. sesi de kalın.
daha yumuşak ve kibar birini bulabilirlerdi diye düşünüyorum.

yinede becerir gibime geliyor.

Son düzenleme:

'İffet'ten vazgeçen Fahriye Evcen, 'Asya' oluyor. 29 yıl önce Müjde Ar'ın canlandırdığı rolü, tecavüz sahnesi nedeniyle reddeden Evcen, 'Selvi Boylum Al Yazmalım'ın dizi versiyonunda başrolü kaptı

Mahvoldu güzelim film desene..!:19:

Kimse Türkan Şorayın yerini tutamaz bu dizide,hele de F.E. asla...
:20::20:

ya hiç sevmiyorum şu kadını daha yumuşak biri olabilirdi.Nurgül yeşilçay çok güzel giderdi bu röle.İlyasda cemal hünal olabilir ama Fahriye daha sert mizaca yakışıyo mesela filmdeki Dilek karakteri olabilir ama Asya olmaz:19::19: . Zaten ilk tadı film tadını hayatta vermez ama yinede merak ediyorum açıkcası..

Ay Yapım'ın atv için çekeceği "Selvi Boylum Al Yazmalım"da Türkan Şoray'ın canlandırdığı Asya rolü için en güçlü adaylardan birinin Özge Özpirinçci olduğu öğrenildi. Kadir İnanır'ın oynadığı İlyas rolü için de Murat Yıldırım'la görüşülüyor. Yaz aylarında Sapanca?da çekimleri başlayacak olan dizinin yönetmen koltuğunda ise Nisan Akman oturacak.

İyi bari daha temiz duru bi güzelliği var Özge Özpirinçcinin,daha iyi olur sanırım diğerine göre...:31:

Türk Sinema tarihinin önemli filmlerinden olan Selvi Boylum Al Yazmalım'ın yeni sezon için hazırlanacak dizi versiyonunda başroller belli oldu.

Ay Yapım tarafından Atv ekranları için hazırlanan Selvi Boylum Al Yazmalım'da başrolü paylaşacak iki isim de belli oldu.

Türkan Şoray'ın canlandırdığı Asya Rolü için Özge Özpirinçci ismi netleşirken, Kadir İnanır'ın canlandırdığı İlyas rolü için arayışlar sürüyordu. Sonunda bu isim de netleşti.

Yeni sezonda Atv ekranlarında yayınlanacak olan Selvi Boylum Al Yazmalım'da İlyas rolünü, son zamanların parlayan isimlerinden Mert Fırat canlandıracak. Dizi, Pazartesi akşamları ekranlarda olacak.

Back