• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Al Yazmalım Atv

özge özpirinççi teenage dizilerinden başka dizilere bence henüz hazır değil..daha dişi birini bulabilirlerdi..
Birce Akalay,Nurgül Yeşilçay gibi birileri olmalıydı..
Özge için Sihirli Annem bile fazla dramatik kalır......:51:

özge özpirinççi teenage dizilerinden başka dizilere bence henüz hazır değil..daha dişi birini bulabilirlerdi..

bende böyle düşünüyorum.Bu kızın çok çocuksu duruşu var.Güzelim filmi ziyan edecekler

Tutmaz diyenlerden biride benim ne saçma bir dizi olmuş bu böyle, Dizinin adı Al yazmalım fragmanda al bir bandaj dan başka birşey göremedim.. Kamyon yerine Motorsiklet ,yazma yerine saç bandı,köy hayatı yerine şehirli bir yaşam bu kadar değişimden sonra dizinin adınıda bir zahmet değiştirselermiş "al saç bantlım" vs. gibi :1: Ben eskisini hatırlamayı yeğlerim bunu izlemeyi düşünmüyorum.

Benim de hep Türkan Şoray'dan sonra aklıma Nurgül Yeşilçay gelir :70:
Dizi güzel olacak gibi ama Özgenin de diğer kişinin de çocuk gibi duruşları var... keşke başroller değişse. o zaman herkes izlerdi :51:

Ayrıca bu dizi bir eserden esinleniyor bildiğiniz gibi... başlarda adı Kırmızı Eşarp'tı ve günümüze daha uygundu... ismin değiştirilmesi saçmaydı..

:52::52::52::52:
ayyyyyy çok beğendim yaaaa
çocuk çok şeker çok karizmatik çok sempatik çok çok çok :69:

tuttum diziyi kızlar uzun zamandır oturup da bir dizi mudavimi olmamıştım bu güzel oldu:21:

ben de beğenmedm valla izlemem:63::63::63: o kıza zaten gıcıktm bide tipine bakmadan türkan sultanın rolünü oynamaya kalkmş daha da bi gıcık oldm:63::63::63:

farklı versiyonda çekilmiş,fena değildi
ama Türkan Şoray ve Kadir İnanırla asla kıyaslanamaz tabiki...

Selvi boylum al yazmalımdan bağımsız bir dizi olmuş, ismini al yazmalım koymasalardı filmden esinlendiklerini belirtmeselerdi çok daha iyi olurdu.
Aslında fena olmamış aileleriyle problem yaşayan iki gencin aşkını seyrettirdi. Şöyle bir baktım dünkü diziler arasında en iyisi bu dizi olmuş.

Kesinlikle ve kesinlikle çok yavandı,:19:

Ne aşk,ne romantizm tadı aldım,iki çocuğun birbirine sırnaşmalarını izledik sanki,

Çok başarısız olmuş,roller çok oturmamş,beğenmedim açıkcası...
:19:

çok beğendim birbirlerine bakışları içime işledi.. Türkan Şorayla Kadir İnanır hatta Ahmet Mekin gibi asla kimse olamaz tabi ki ama filimden uyarlama diyede illa dolgun yada esmer oyunculara gerek yoktu (havva ile yusuf olsaydı diyen bile var yani) bence tutar bu dizi bu aşk...
izlemeden olumsuz yorum yapan arkadaşlar bile beğenmiştir bence...

güzelim filmin büyüsünü bozmak istemem izlemedim izlemem de...önyargı olabilir ama çok itici geldi zaman kaybı.

1-2 sahnesine denk geldim çok vasattı

denk geldiğim sahnelerde zorba bir abiyle
saman altından su yürüten bir yenge gördüm
Oyuncular vasat , hikaye çok sıradan falan filan :27:

Bi ara "Seni Bana Yazmışlar"daki Mehmet'in kardeşini oynayan çocuğu gördüm sanki.. Kaç dizide birden oynuyor bu çocuk?!!

zaten beğenmiyeceğimi biliyordum fakat çok önyargı yapmiyim birazcık bakiyim dedim sonuç olarak vasat buldum beğenmedim..nerde kalmış alyazmalım daki aşk..sonuç olarak izlemeyeceğim bir dizi.

bende şöyle bir göz ucuyla bakıyorum dizilere bu dizi de dahil bir türlü karakterleri kişileri oturtamıyorum eski dizideki halleri geliyor aklıma ne ses ne görünüş..
ne olcak benim halim...
yada farklı yüzler cıksın artık bi 2-3 sene sonra girsin eski dizidekiler.. bu sekilde olmuyo yaniii:44::44:
şuanda sadece iffeti bekliyorum merakla.
:95:

Back