Al Yazmalım Atv

bu oyuncularla olurmu izlemeye hevesim kalmadı.mesela fahriye evcene sinir olurum ama o bile daha iyi olurdu.hiç değilse tipi uyardı.barış falay iyi bi tek

[video=youtube;RjZi8osWsJs]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RjZi8osWsJs[/video]

o bizi ağlatan al yazmalım nerde bu nerde?

hani ilyasın gözlerinde ki aşk?

hani asya*nın masumiyeti?

olmamış

[video=youtube;BO-dVmpcE6E]http://www.youtube.com/watch?v=BO-dVmpcE6E[/video]

masumiyetten çok şehvet hissettim ben fragmandan..bir an önce öpüşmek isteyen ateşli gençler gibiler

bu filmi çeken ay yapı ben ekledim faceden gerekeni söledim..sizlerde diyebilirnsiz..filmin içine etmişler çoğunuzun dediği gibi bakışlarda aşk falan yok.şehvet var..heyAllahım yaa

yok kardesim icine etmeyecektiniz boyle bir eserin yarezillik ya nerede bizim asya,ilyas nerede bunlar bir kadir inanir,bir turkan soray olmak imkansiz birakin hatiralarimizda kalsin al yazmalim...

baris falayi super rolun hakkini fazlasiyla verir ama diger iki basrolden hic bir umidim yok.

baş roldeki kız bu diziye hiç yakışmamış fahriye evcen kesinlikle daha güzel ve daha alımlı bu diziyede öyle güzelllikte türkan şoray gibi iri gözlü iri dudaklı elmacık kemikli siyah göz siyah saçlı biri yakışırdı...muhteşem yüzyılla ünlü olanın yerinede kenan imirzalıoğlu olabilirdi onun gibi iyi ve yakışıklı bi oyuncu çünkü kadir inanır gibi bi tek o rol yapabiliyo...

Son düzenleme:
esas erkek hürremin leosu değil mi
fragmanı görünce tüh dedim bi bu kaldıydı ellenmedik
türkan şorayı oynayacak ışık yok ki o kızda
daha etine dolgun daha güzel biri olabilirdi
benim aklıma oyunculuğu ve tipiyle ezgi mola oynasaydı keşke geldi hemen
gözler iri yüz güzel oyunculuk 10 numara bu kızı çok aramışlar mı
barış falaya yazık olmuş o kadroda

Son düzenleme:

kesınlıkle katılıyorum sana leonun orda ne işi var kadır ınanır aklıma gelıyo alakası yok yanı yakışmamış..hadi onu geçtim buyuk bıt turkan sultan hayranı olarak bu kızı o role yakıştırmadım..ne blım turkan şoray dan sonra bu kız hıçç doldurmadı gozumu..ezgı mola olsaymış bari dedim bende hatta..

ya milyonlarca insan kaç kuşak nesil için çok özeldir selvi boylum al yazmalım
yaşı 15-20 olup da bilmeyen izlemeyen yoktur sanırım
her nesle hitap eden herkesde aynı derin hisleri uyandıran bi baş yapıttır o film
böyle ayağa düşmesi tüm özelliğini ve güzelliğini gölgeledi sanki
ama bastırmışlar parayı almışlar telif hakkını
bize diycek laf yok
meze olacak canım film ona üzüldüm
hadi bari yaptınız adam gibi jönle adam gibi aktirst seçseydiniz
nedir o leo ve özge pirinççi

ezgi mola da hiç hoş değil bence

sırf etine dolgun diye yanii.. dolgunluk var dolgunluk var.. o kız kilolu resmen türkan şoraysa hep kararında bi dolgunlukta olmuştur geniş omuzları vardır. fiziği düzgündür .. ezgi mola kötü bi tabir olcak ama top gibi yüzü de hiç hoş değil havası da..

dolgunluk fln demedim,goz doldurmuyor bu kız dedım..(guzellıgını kastettım anlamamışsınız onu.) Turkan Şoray ın kızı rolunde de oynamıstı gozlerı ırı kara kara guzel bır havası var ve guzelde oyuzden ezgı mola aklıma geldi benım fıkrim budur size gore hoş olmayabılır bana gore hoş.İlle ki Turkan Şoray a benzeyen bırını seçselerdı bu kız seçılmezdı zaten alakaya maydnz

az önce yeni frağmanı izledim çok beğendim, oyuncularıda beğendim zaten özgenin oyunculuğu ve ses tonu çok güzel bence.önemli olan dolgunlugu tipi değil o hissi vermesi ben umutluyum açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…