• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El alışveriş yapıp memnun kaldıklarımızın nickleri

katre83 den en son alışveriş yaptım elden teslim aldık kendisine teşekkür ederiz hem ürün tertemiz hem de kendisi bizim gelmemizi sabırla bekledi anlayışı için de teşekkür ederiz

Oğluşların güzel günlerde kullansın tatlım :)

geliza geliza adlı arkadaştan bugün oğluma aldım biseyler esim eve getirdi heycanla aldim paketi açtığımda gercekten mağzadan yeni alınmıs gibiydi hepsi kaliteli ütülü ve gerçekten hiç girilmemiş ürünlerdi hepsi yanlız 9 12 ay küçük geldi hepsi kacirmayın arkadaş lar iletişime geçip alın kesin böyle güzel yeni şeyler bulamassınız emegine saglık çok teşekkürler :))

D dogcag adlı arkadaşım dan aldığım ürünler bugün geldi hepsi tertemiz ve kaliteli cok güzel bir alışveriş ti herşey için teşekkürler

Ben alisveris yaptigim arkadadlarimi arkadas listeme eklerim.Hatirlamam konusundada bana yardimci oluyor.Bu zamana kadar benden alis veris yapan herkesden cok memnun kaldim.hahepsine tesekkur edrrm.

A altinyunus rumuzlu hanimefendinin ilgisi ve nezaketinden çok memnun kaldim. Ayrica urunlerin en ufak kusurunu dai satmadan once söylüyor. Hic düşünmeden alisveris yapabilirsiniz kendisinden.

ilksan arkadaştan çocuk kıyafetleri aldım.öncelikle sabırla sorularımı cevapladığınız için ve ilginiz için çok teşekkürler.fiyat çok uygun ve ürünler çok temizdi.tereddütsüz alışveriş yapabilirsiniz teşekkürler.takipteyim ürünlerinizi.

ENABE isimli üyeden alışveriş yaptım ürünleri tertemiz mis gibi sorunsuz du kendisinden güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Yazışmalarımızdaki anlayışlı ilgili arkadaşça tavrından dolayıda ayrıca teşekkür ediyorum kendisine.

Kk da alışveriş yapıp irtibatta kalmak istediğim nadir insanlardan biridri kendisi.

@teve isimli kullanıcıdan 4 tulum 1 ceket almak için buluştuk o da ne yavrusunu da almış gelmiş soğuk havada üstelik aldığımın iki katı hediyeyle!!
Eve geldiğimde odayı mis gibi koku sardı tertemiz yıkamış
Kendisinden güvenle alışveriş yapabilirsiniz.çokk teşekkür ediyorum canım

@teve isimli kullanıcıdan 4 tulum 1 ceket almak için buluştuk o da ne yavrusunu da almış gelmiş soğuk havada üstelik aldığımın iki katı hediyeyle!!
Eve geldiğimde odayı mis gibi koku sardı tertemiz yıkamış
Kendisinden güvenle alışveriş yapabilirsiniz.çokk teşekkür ediyorum canım
Canım ben senin gibi alçakgönüllü birini tanımadım.
Ve tandığıma da çok sevindim.
Kesene bereket osu cnm.oluşun güle güle
giinsin inşllah.Sevgilrimle.

asaga nickli arkadaştan mamas papas mama portatif koltuğu ve eğitici köpekçik aldım. gayet memnun kaldım. teşekkür ediyorum.

enabe nicklı arkadasıma cok tesekkur edıyorum hem fıyatta hemde urunlerde guzeldı ne kadar bıze kucuk olsada:)

Altınyunus nickli arkadastan birkac parca oyuncak aldim.ilgisi ve dürüstlügu icin kendisine cok tesekkur ederim.tekrar alisveris yapabilecegim bir insan.memnuniyetsizlik topigini okudukca sükrediyorum ki burda dürüst insanlara denk geldigim icin.daha ònce de geliza zeymer pinartv nickli arkadaslardan ürunler aldim.hicbir sorun yasamadim

I izmirgelini adlı arkadaştan ürünler aldım hepsi çok güzel,tertemiz,pırıl pırıl.ayrıca birde jest yapmış hediyeler eklemiş.kendisine buradanda teşekkür ederim.kesinlikle gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.

@Bukrem adlı arkadaştanda ürünler aldım.sağolsun daha parasını göndermeden ürünlerimi gönderdi.çok güzel, çok ciciler .kendisine teşekkür ediyorum

@altınyunus adlı arkadaştan ürünler aldık, çok cicilerdi.kendisine ilgisi nezaketi için çok teşekkür ediyorum :KK36:

S Simoshino biz bir araya gelemedik evet ama çok iyi tanıyor ve seviyoruz kızımla seni :) bebeğime 2. el giydirmeyi ve kullanmayı tercih etmezdim normalde seni tanıyana dek tabii aldığım tüm ürünler yeni yada yeniden farksız ve öyle bir paket yapar ki şaşar kalırsınız içinden çıkabilecek şeyler nasıl sığdı diye dahası aldığınız ürünlerin bilmem kaç katı hediye çıkar içinden miss gibi de kokar güvenle minicik bir bedenin kullanacağı şeyleri temin edebileceğiniz tatlı teyzemiz bizim hem zevkli hem becerikli hem de sevecen teyzemizi çok seviyoruz çok teşekkür ederiz ürünlerin için güven , sevgi , sıcaklık iyi ki varsın S Simoshino

Back
X