• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El alışveriş yapıp memnun kaldıklarımızın nickleri

rica ederim Sevgili Nurlum :oops:siz de kesinlikle çok anlayışlı ve iyi niyetlisiniz. iyi insanlar karşılıklı birbirini bulurmuş. güzel günlerde kullanılsın inşallah.

sevgilerle :D

lilya nickli arkadaşımızdan 2 kere alışveriş yaptım. İkisinden de memnun kaldım. Sorularımı içtenlikle cevapladı. Bekletmedi, hayal kırıklığı yaşatmadı. Kesinlikle güvenebilirsiniz...

SİMOSHİNO TAM ANLAMIYLA BİR.MELEK SAYENDE TAM 3 AİLE.SEVİNDİ GECİKTİM YAZMAKTA CANIM YÜZLERDEKİ MUTLULUK BANA.YETTİ ARTTI SANADA SEVABI KALDI:)

Melikeunkr arkadaşımdanbugün elden aldığım nike lar yepyeni.Ürünlerini gördüm tertemiz ve yepyeniler.Kendisi ile mutlaka alışverişiniz olsun derim.Keske kızım olsaydı ürünlerini kaçırmazdım kesinlikle.İks iks referansımdır.Çok teşekkür ederim arkadaşım..İyi ki seni tanımışım oğlum cicilerine bayıldı.

Zynpo Kesinlikle güvenilir harika biri güvenerek alışveriş yapabilirsiniz ben çok memnun kaldım sağolsun :) :)
Teşekkür ediyorum.İnanın mahçup oldum okurken.Sizinle tanıştığıma çok memnun oldum.Kızınızı sağlıcakla kucağınıza almanız dileğimle.Başka bir alışverişte görüşürüz İnşallah:KK25:

Teşekkür ediyorum.İnanın mahçup oldum okurken.Sizinle tanıştığıma çok memnun oldum.Kızınızı sağlıcakla kucağınıza almanız dileğimle.Başka bir alışverişte görüşürüz İnşallah:KK25:
TSK ederiz inşallah

esmetime ...
Çok memun kaldığım bir alışveriş yaptım kendisiyle. Devamı gelir inşallah. Hediyelerimiz de vardı paketimizde. Tavsiye ederim. Dur dur etmeeeem, rakibim çoğalmasın :KK39::KK45:

esmetime ...
Çok memun kaldığım bir alışveriş yaptım kendisiyle. Devamı gelir inşallah. Hediyelerimiz de vardı paketimizde. Tavsiye ederim. Dur dur etmeeeem, rakibim çoğalmasın :KK39::KK45:
Sagol Ikicancigim, ben de seni herkese tavsiye ederim.
Cocuklar guzel giyiniyor hepimiz sayesinde.

I izmirgelini adlı arkadaştan ürünler aldım hepsi çok güzel,tertemiz,pırıl pırıl.ayrıca birde jest yapmış hediyeler eklemiş.kendisine buradanda teşekkür ederim.kesinlikle gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.

Güzel günlerde kullanmanızı dilerim...Güzel sözleriniz için bende size teşekkür ederim.. Hoşçakalın..

İkican arkadaşımdan oğluma bişiler almıştım, dün geldi kargomuz, oğlum yeni cicilerini beğendi, sabah baya oynadı yeni kıyafetleriyle, tşk ederiz ikican teyzesi

Bizim de adidaslarimiz geldi cok şekerler cok tesekkür ediyorum esw arkadasa.ayriyeten paylasimlari icin de kendisine tesekkurler;-)

İkican arkadaşımdan oğluma bişiler almıştım, dün geldi kargomuz, oğlum yeni cicilerini beğendi, sabah baya oynadı yeni kıyafetleriyle, tşk ederiz ikican teyzesi
Çok sevindim esw... İkican teyzesi ona minik arabalar koyacaktı ama unuttu :KK42: İçine doğdu herhalde; oyuncak yerine kıyafetlerle oynamış... Tekrarı olursa alışverişimizin, telafi ederim :)

Çok sevindim esw... İkican teyzesi ona minik arabalar koyacaktı ama unuttu :KK42: İçine doğdu herhalde; oyuncak yerine kıyafetlerle oynamış... Tekrarı olursa alışverişimizin, telafi ederim :)

Önemli değil canım, dediğin gibi telafi ederiz artık, düşünmen yeter

bogurtlenkusu bogurtlenkusu ile alışveriş yaptım memnun kaldım kargoyu göndermeden paramı yatırdı sağolsun
gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz

nooption arkadaşımla alışverişimiz oldu. Bugün geldi kargomuz, memnun kaldık çoluk çocuk ( İlk ben oynadım laf aramızda :-)). Tavsiye ederim tüm üyelere...

Back