- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.988
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ediyorum.İnanın mahçup oldum okurken.Sizinle tanıştığıma çok memnun oldum.Kızınızı sağlıcakla kucağınıza almanız dileğimle.Başka bir alışverişte görüşürüz İnşallahZynpo Kesinlikle güvenilir harika biri güvenerek alışveriş yapabilirsiniz ben çok memnun kaldım sağolsun :) :)
TSK ederiz inşallahTeşekkür ediyorum.İnanın mahçup oldum okurken.Sizinle tanıştığıma çok memnun oldum.Kızınızı sağlıcakla kucağınıza almanız dileğimle.Başka bir alışverişte görüşürüz İnşallah
Sagol Ikicancigim, ben de seni herkese tavsiye ederim.esmetime ...
Çok memun kaldığım bir alışveriş yaptım kendisiyle. Devamı gelir inşallah. Hediyelerimiz de vardı paketimizde. Tavsiye ederim. Dur dur etmeeeem, rakibim çoğalmasın
I izmirgelini adlı arkadaştan ürünler aldım hepsi çok güzel,tertemiz,pırıl pırıl.ayrıca birde jest yapmış hediyeler eklemiş.kendisine buradanda teşekkür ederim.kesinlikle gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.
Çok sevindim esw... İkican teyzesi ona minik arabalar koyacaktı ama unuttu İçine doğdu herhalde; oyuncak yerine kıyafetlerle oynamış... Tekrarı olursa alışverişimizin, telafi ederim :)İkican arkadaşımdan oğluma bişiler almıştım, dün geldi kargomuz, oğlum yeni cicilerini beğendi, sabah baya oynadı yeni kıyafetleriyle, tşk ederiz ikican teyzesi
Rica ederim canım beğenmene sevindimBizim de adidaslarimiz geldi cok şekerler cok tesekkür ediyorum esw arkadasa.ayriyeten paylasimlari icin de kendisine tesekkurler;-)
Çok sevindim esw... İkican teyzesi ona minik arabalar koyacaktı ama unuttu İçine doğdu herhalde; oyuncak yerine kıyafetlerle oynamış... Tekrarı olursa alışverişimizin, telafi ederim :)