• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El alışveriş yapıp memnun kaldıklarımızın nickleri

zynpo zynpo adlı arkadaştan bir çok ürün aldım hemde çok uyguna.çok ama çok güzeller kusursuz ürünler yepyeni.kendisine çok teşekkür ediyorum. son sattıkları 1 er 2 şer milyonluktu. Uyarıyor bir de, canım bak bunlar o kadar kaliteli değil diye. Caanım benim o ürünler bile çok güzel 3 bebiş daha büyütür merak etme.:KK68::KK68::KK68::KK68:

zynpo zynpo adlı arkadaştan bir çok ürün aldım hemde çok uyguna.çok ama çok güzeller kusursuz ürünler yepyeni.kendisine çok teşekkür ediyorum. son sattıkları 1 er 2 şer milyonluktu. Uyarıyor bir de, canım bak bunlar o kadar kaliteli değil diye. Caanım benim o ürünler bile çok güzel 3 bebiş daha büyütür merak etme.:KK68::KK68::KK68::KK68:
evet aynen zynpo arkadaştan yaptığım alışverikten çok memnun kaldım,dediğin gibi uyardı beni hep ,bak o seçtiğin evde giyilir ,işte birinde leke gördüm onun yerine başka koydum içim rahat etmedi diye hep belirtti ,kargosu da bugün gelmiş ama evde yoktum ,kağıt bırakmışlar ,yarın alıcam ptt den ,ama eminim hepsi harika şeylerdir,çok temizlerdir,hatta bide kargo çok tutmasın diye sıkıştırdım paketi ama ütüsü bozulmuştur dedi,bu kadarda ince düşünceli ,çok teşekkür ediyorum kendisine .çok zarif davrandı.devamı gelecek inşallah alışverişimin.

zynpo arkadaştan ben de yaklaşık 10 ay önce, kızıma cok uygun fiyata tiny love tekmele ve oyna oyun halısı almıştım..
Yanında gönderdiği hediyeyi yazın kızıma o kadar çok giydirdim ki.. Sıfır, kullanılmamış çok cici bir kıyafet göndermişti kızıma.. Sağolsun.. Samimiyet, dürüstlük ve güven herşeyden önemli..

Ayy öyle duygulandım ve mutlu oldum ki kelimeler anlamsız kalıyor :KK61:
NeseliOlkiGencKalasin seninle alışveriş büyük bir zevkti.Ürünleri güzel günlerde güle güle kullanın.Başka bir alışverişte görüşmek dileğiyle:KK3:

evet aynen zynpo arkadaştan yaptığım alışverikten çok memnun kaldım,dediğin gibi uyardı beni hep ,bak o seçtiğin evde giyilir ,işte birinde leke gördüm onun yerine başka koydum içim rahat etmedi diye hep belirtti ,kargosu da bugün gelmiş ama evde yoktum ,kağıt bırakmışlar ,yarın alıcam ptt den ,ama eminim hepsi harika şeylerdir,çok temizlerdir,hatta bide kargo çok tutmasın diye sıkıştırdım paketi ama ütüsü bozulmuştur dedi,bu kadarda ince düşünceli ,çok teşekkür ediyorum kendisine .çok zarif davrandı.devamı gelecek inşallah alışverişimin.
Eylul166 daha kargonu almadan böylesine güzel sözlerle beni hem mahçup ettin hemde onurlandırdın.İnşallah sende ürünlerinden memnun kalırsın.Seninle tanıştığıma çok memnun oldum.Bebeğini güle güle büyüt.Artık kargoyu alıncada yorum yaparsın :)
Başka bir alışverişte görüşmek dileğiyle :KK68:

zynpo arkadaştan ben de yaklaşık 10 ay önce, kızıma cok uygun fiyata tiny love tekmele ve oyna oyun halısı almıştım..
Yanında gönderdiği hediyeyi yazın kızıma o kadar çok giydirdim ki.. Sıfır, kullanılmamış çok cici bir kıyafet göndermişti kızıma.. Sağolsun.. Samimiyet, dürüstlük ve güven herşeyden önemli..
Bu ne hoş sürpriz Sare :) Fotoğrafta gördüm senin minnoş ne kadar büyümüş.Allah bağışlasın.Sanırım arka fondakide benim eski oyun halım :)
Sizin oralar sıcak olur diye özellikle öyle bir hediye göndermiştim.İşe yaramış olmasına çoook sevindim.
Hayatımız boyunca hep güzel insanlarla karşılaşmak dileğiyle...

Eylul166 daha kargonu almadan böylesine güzel sözlerle beni hem mahçup ettin hemde onurlandırdın.İnşallah sende ürünlerinden memnun kalırsın.Seninle tanıştığıma çok memnun oldum.Bebeğini güle güle büyüt.Artık kargoyu alıncada yorum yaparsın :)
Başka bir alışverişte görüşmek dileğiyle :KK68:
hakediyorsun canım bu sözleri,keşke herkes sen gibi olsa.ürünleri alınca da yazacağım.kızını da öpüyorum,güzel dileklerin içinde ayrıca teşekkürler.

Ürünleri bugün aldım , zynpo arkadaşıma birkez daha teşekkür ederim,paketi açmamla mis gibi deterjan kokusu yayıldı,hepsi ütüllü mis gibi ,harika tertemizler,hemen giydirdim kızıma bir takım.çok güzel bir alışveriş oldu,herşey için çok sağol canım.

Ürünleri bugün aldım , zynpo arkadaşıma birkez daha teşekkür ederim,paketi açmamla mis gibi deterjan kokusu yayıldı,hepsi ütüllü mis gibi ,harika tertemizler,hemen giydirdim kızıma bir takım.çok güzel bir alışveriş oldu,herşey için çok sağol canım.
Bunları duyunca hep çok mutlu oluyorum. Beğenmiş olmana inan senden daha çok sevindim.Prenses güzel günlerde sağlıcakla giysin İnşallah. seni tanımış olmaktan çok memnunum.Yine görüşmek dileğiyle

Bu ne hoş sürpriz Sare :) Fotoğrafta gördüm senin minnoş ne kadar büyümüş.Allah bağışlasın.Sanırım arka fondakide benim eski oyun halım :)
Sizin oralar sıcak olur diye özellikle öyle bir hediye göndermiştim.İşe yaramış olmasına çoook sevindim.
Hayatımız boyunca hep güzel insanlarla karşılaşmak dileğiyle...

Merhaba canım..
Profildeki hali 9-10 aylık hali :) Yeni 1 yaşına girdik..
Amiin cnm. Evt cok sıcak oluyor gercekten.
Hediyeni çok beğenmiştim görünce.Kızıma da çok yakıştı.. Çok giydik..
Gönderdiğinde ne kadar büyük demiştim :) Çok cabuk büyüyorlar..
Sağolasın.. Tekrar görüşmek dileğiyle..

Merhaba canım..
Profildeki hali 9-10 aylık hali :) Yeni 1 yaşına girdik..
Amiin cnm. Evt cok sıcak oluyor gercekten.
Hediyeni çok beğenmiştim görünce.Kızıma da çok yakıştı.. Çok giydik..
Gönderdiğinde ne kadar büyük demiştim :) Çok cabuk büyüyorlar..
Sağolasın.. Tekrar görüşmek dileğiyle..
msjınız varrrrrr:KK49:

Aslymaybe'den alışveriş yaptım sağolsun ptt kargonun saçmalıklarıyla boğuşarak çooook çok sorunsuz bol muhabbetli esprili dostça bir süreç yaşadık nir dolu hediye yollamış bebeğime.
İzmirden istanbula sadece ürünlerini değil iyi niyet ve insanlığını da göndermiş
Tşk ediyorumm

Minikuss tan çok kaliteli ürünler aldım hepsini tertemiz yolluyor sürekli alabilirim çocuklarımızın dr kontrolleri vardı konuşup anlaştığımız halde
Kargoyu iki gün geciktirdi diye bir dolu hediye yollamış
Senin gibi ince düşünceli kişilerle karşılaşmanı diliyor teşekkür ediyorummmm

fancynancy fancynancy adlı üyeden 2. Alısverisimi yaptım.. Cok samimi soyluyorum cok güzel fiyatlara sıfır ürün alıyormusum gıbı geliyor hersey. Güvenle alısverıs yapabılırsınız kesinlikle... Tesekkürler fancy cim...

yuppe yuppe aslı üyeden de bir cok sey aldım bebıslerimee.. Vede cok memnun kaldım gercekten.. Rahatlıkla alısverıslerınızı yapabılırsınız. Tesekkurler yuppe :)

Minikuss tan çok kaliteli ürünler aldım hepsini tertemiz yolluyor sürekli alabilirim çocuklarımızın dr kontrolleri vardı konuşup anlaştığımız halde
Kargoyu iki gün geciktirdi diye bir dolu hediye yollamış
Senin gibi ince düşünceli kişilerle karşılaşmanı diliyor teşekkür ediyorummmm

Ben de sana tesekkur ederim seninle alisveris yaptigimiz için ben de kendimi sansli hissediyorum

S Simoshino biz bir araya gelemedik evet ama çok iyi tanıyor ve seviyoruz kızımla seni :) bebeğime 2. el giydirmeyi ve kullanmayı tercih etmezdim normalde seni tanıyana dek tabii aldığım tüm ürünler yeni yada yeniden farksız ve öyle bir paket yapar ki şaşar kalırsınız içinden çıkabilecek şeyler nasıl sığdı diye dahası aldığınız ürünlerin bilmem kaç katı hediye çıkar içinden miss gibi de kokar güvenle minicik bir bedenin kullanacağı şeyleri temin edebileceğiniz tatlı teyzemiz bizim hem zevkli hem becerikli hem de sevecen teyzemizi çok seviyoruz çok teşekkür ederiz ürünlerin için güven , sevgi , sıcaklık iyi ki varsın S Simoshino

Canım benim asıl ben cok tesekkur ederim bu guzel sözlerin için.. Cok mutlu oldum inan ki.. Sizi tanımıyorum ama ikinizi de cok seviyorum :) guzel gunlerdesaglıkla giyecek insallah bebişin.. Her zaman soylerim empati yapmak önemlidir diye..karsımdakini hep kendimmiş gibi düşünürüm..bu yuzden de çok özeniyorum..takdir gördüğüm için de çok mutlu oldum..kendine iyi bak..sevgiler...

yuppe yuppe aslı üyeden de bir cok sey aldım bebıslerimee.. Vede cok memnun kaldım gercekten.. Rahatlıkla alısverıslerınızı yapabılırsınız. Tesekkurler yuppe :)
Cnm bnm ben tesekkur ederim bende sorunsuz bir alisveris gerceklestirdim seninle tak tak hallediverdik alisverisimizi :) memnun edebildiysem ne mutlu bana....bildirimi gormedim o yüzden simdi yaziyorum canim gule gule giydirirsin insallah yavrularini

Canım benim asıl ben cok tesekkur ederim bu guzel sözlerin için.. Cok mutlu oldum inan ki.. Sizi tanımıyorum ama ikinizi de cok seviyorum :) guzel gunlerdesaglıkla giyecek insallah bebişin.. Her zaman soylerim empati yapmak önemlidir diye..karsımdakini hep kendimmiş gibi düşünürüm..bu yuzden de çok özeniyorum..takdir gördüğüm için de çok mutlu oldum..kendine iyi bak..sevgiler...
görüşmek dileğiyle teyzesi :)

@kitara_84 ten kıyafetler aldım . Hepsi tertemiz ve çok güzeldi . Çok çok teşekkür ederim .
Hediye olarak ta kıyafetler eklemiş onlar içinde ayrıca teşekkürler .

Kargo geri döndü , ikinci kez göndermek durumunda kaldı . Buna rağmen çok ilgili , anlayışlı ve iyi niyetli davrandı . Kargo elime ulaşana kadar takibi sürdürdü.

Herşey çok güzeldi , kesinlikle alışveriş yapılırken tereddüt yaşanmayacak üyelerden biri .
Teşekkürler , sevgiler :KK68:

Back