• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El alışveriş yapıp memnun kaldıklarımızın nickleri

ENABE nickli arkadaştan 2. Alışverişimi yaptım sorunsuz ve güzel bi alışveriş oldu herkese tavsiye ederim kendisinede teşekkür ederim...

stay_strong nickli arkadaştan alışveriş yaptım ürünler mis kokulu ve tertemiz zamanında ve indirimli şekilde geldibize bu sene büyük geldiler ama seneye giyer kuzum teşekkür ederim arkadaşım

Pınartv nickli arkadastan lamaze oyuncaklar ile geliza nickli arkadastan kiyafetler aldim .her iki arkadastan aldigim ürünler de tertemiz sorunsuz bir sekilde geldi kendilerine tesekkur ederim

peloosh adlı üyeden birçok ürün aldım kendisine minnet borcum var kendisine sayısızca teşekkür ederim iyi ki var.

nrmmrt nrmmrt adlı kullanıcıyla yaptığım alışverişten çok memnun kaldım.
Gönderdiği ürünler tertemizdi. Ayrıca gönderdiği ürünlerin içerisine hediyeler koyup bize jest yaptı. Kendisine çok teşekkür ederim. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz kendisinden.

Malesef dün buradan bsna özelden mesaj atıp whats updan resimlerrle yepyeni.tertemiz deyip uygun fiyata veriyorumdiyrn atkadaş beni sokak sğzı ile konuşuyotmuşum diye engellemiş.Bravo dicek bişey yok.Renkler solmuş.zara marka diye methettiği ürünün lekeli.yıprsnmış.Mont fena drğildi sadrce giyilmiş olduğu belli ve beyaxı grilrşmiş.üstüne 24 dsha koyup yrnisini tsksitle aldım.Size önce asilsiniz derim tsbi ki nereden bileyim.Ütülrdim hrpsini dediniz nezaket gösterdim.Kusura bakmayın yani.Hasta olmam numaraymış gibi laf üstüne laf ne çrne varmış dememe içerlrmrniz çok tuhaf.Neyse bsnka masrafı hariç tüm masraflar ödenmiştit.İsteyrn kim olduğunu özelden dorabilir..Brn mrmnuniyetimi büyük bir zrvkle buraya yszmsyı sevrnlerdenim mslesef bu yönü de var herşey zıddıyla bersber ve göreceli.Bu benim görecemdir.İyi alışverişler.Bu arads yalnış topiğe yaxmışım:)

Teve rumuzlu arkadaşın yazdığı kişi benim.Kendisinin özelden duyurmasına gerek yok.Ürünleri beğenmedim dediği anda hesap numarasını istedim 5 dk i.iÇİnde kargo parası dahil hepsini ödedim.Evet engelledim kendisini.Yazdıklarımı okumayıp "ya kardeşim"!!! sana kargo parasını da söyledim yatırmadın mı yazdığı halde kibar cevap verdim.Taa ki bugün kargo mu yaptınız mı ?diye sordum saatler sonra bana döndü.Hasta olduğunu söyledi acilse yatırayım dedi .Ben izi nasıl hevesle bekledim siz beni beklemediniz yazdı.ben de Tabii ki acil ama yarını da beklerim yazdım.Ben size nasıl hassaslık gösterdiysem sizden de aynısını beklerim, en azından bugün kargo yapamayacağınızı haber verseydiniz yazdım.Gelen -cevap beni şok etti."oooo amma çene varmış maşallah." ben de bunun üstüne tarzınız hiç hoş değil, daha dün bana asil demiştiniz şimdi sokak ağzına döndünüz yazdım ve engelledim.Çene varmış demenize içerlemedim sevgili Teve.Birden değişmenize şaşırdım.
Mont tabii ki giyildi.Sizde ressimlerini görerek aldınız.Keşke şu an resmini hemen koyabilsem.Mont güzel kalsın dediğiniz halde onu da gönderin dedim.Mont zaten 4 renkti.Kırmızı, antrasit, beyaz ve gri.Ve paraşüt kumaş.Beyaz yer nasıl grileşir?Tabii ki hiçbir ürün sıfır değildi.Ama tertemiz olduğunu yırtık, sökük vs olmadığını söyledim ve fotoğraflarını gönderdim.Üstelik eşofman ve sweatlarin hepsi markaydı takımlar da öyle.Sonuçta bunları çocuk giydi.Yeni birşeyler istiyorsanız onları da üstüne koyup alsaymışsınız.Art niyetli olmadığımda paranızın tamamını 5 dk içinde hesabınıza yatırmamdan belli.Üstelik bunu burada yazmaktan da çekinmiyorum.Burada benle yaptığı alışverişten memnun olup yazanda var.Evet göreceli beğenmek ama üslubu bozmamak lazım.
Ben hesabınıza banka masrafını da yapayım diye teklif ettim kalsın dediniz.Ama onu da yapacağım.
Bu arada hepinizden özür dilerim arkadaşlar.Burada kendimi savunma gereği duydum.Bana söz hakkı doğdu çünkü.

evlaefe evlaefe den bende kizima ciciler aldim cok memnun kaldim cantamizla bu aksam gezmeye bile gittik tesekkurker cnm:)

nrmmrt nrmmrt adlı kullanıcıyla yaptığım alışverişten çok memnun kaldım.
Gönderdiği ürünler tertemizdi. Ayrıca gönderdiği ürünlerin içerisine hediyeler koyup bize jest yaptı. Kendisine çok teşekkür ederim. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz kendisinden.

Bende teşekkür ediyorum, hem sorunsuz alışverişimiz hemde bu güzel sözleriniz için. Hepsini güle güle kullansın kızımız.. Sevgiler..

@umutlucadi yla yaptığım alışverişten çok memnun kaldım ürünleri tertemizdi ayrıca ben daha parayı bile yatırmadan kargomu gönderdi kendisine çok teşekkür ederim

katre83 den en son alışveriş yaptım elden teslim aldık kendisine teşekkür ederiz hem ürün tertemiz hem de kendisi bizim gelmemizi sabırla bekledi anlayışı için de teşekkür ederiz

Bukrem arkadasıma cook cokk tesekkur ederım bana cok yardımcı oldu.. Gönderdiği ürünlerde gercekten tertemiz ve sapasağlam.. Güvenle alısveriş yapabılırsınız hanımlarr.. Tesekkurler bukrem..:KK68:

Bukrem arkadasıma cook cokk tesekkur ederım bana cok yardımcı oldu.. Gönderdiği ürünlerde gercekten tertemiz ve sapasağlam.. Güvenle alısveriş yapabılırsınız hanımlarr.. Tesekkurler bukrem..:KK68:
Canım çok teşekkür ederim yarın alıcam ben de kargomu inşallah:KK55:

Back
X