- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.189
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Ciddimi ya ben bu konuda yalnızmıyım iyice frenlicem kendimiDuş jelinden başka bişey almadım taaa ne zamandır :)))
Ben de Direkt çıkayım buradan:)))
Ciddimi ya ben bu konuda yalnızmıyım iyice frenlicem kendimi
Evet zaten bir pişmanlık duyuyordum bu kez baya bi düşürcem listeyii4 ayda bir 500 eğer kaliteli ürünler Kullanıyorsanız normaldir.
Ama çok çeşit olsun diye herseyden alıyorsanız, frenleyin :)
İnanki o fiyata birden patlıyor malum herşey pahalı olmuş sanırım kendimi frenlemeliymişimMuhakkak yalniz degilsinizdir..
Ama sinirlandirsaniz bu bütçeyi iyi olur bence.. mutlaka o kadar da gerekmeyen şeyler var o 500 un içinde..
Her ay belirli kısımlara (göz, dudak, vücut ..) gibi ayırıp o bölgeler için İHTİYACINIZ OLDUĞUNCA alışveriş yaparsanız ve bunu döngü haline getirirseniz çok min. İnecektir masrafınız :)Kızlar mrb siz alışverişe ne kadar para harcıyorsunuz kıyafet değilde kozmetik bakım ürünleri gibi ben 3-4 ay önce yaklaşık 500 lira harcamama rağmen bir liste çıkardım yeni ihtiyaçlarımda 500ü geçicek özellikle saç vücut bakım makyaj malzemesi bu kadar harcamakta istemiyorum bi yandan kendimi frenlemelimiyim siz harcıyormusunuz kendime suç ortağı arayıp bişey olmaz diye rahatlamak istiyorum
Herşey o kadar pahalı olmuşki bende gidince toplu alıyorum o yüzdenmi fiyat çok oluyor anlamıyorum aldığım şeylerde saçım normalde çok dalgalı bende düz seviyorum düzleştirici sprey krem saç bakım yağı nemlendirici makyaj temizleme ürünleri bide vücut için nemlendiriciler diş macunu falan fiyat tavan nasıl çözüm bulcam bilmiyorumki insanın içi acıyoValla hiç öyle gece kremi ayrı gündüz kremi ayrı olan bi kadın olmadım hatta adam akıllı kremi olan bi kadın olmadım hiç ihtiyaç duymadım ( o kadar güzelim diyormuşum) yok şaka bi yana cidden yüzümü düzenli yıkadığım ev yapımı özel bi sabunum vardır duş jeli şampuan bakım kremi saç bakım yağı zaten her evde var roll on um var vasaline hayatta vazgeçilmezimdir. başka da hiç bişeyim yok sadece parfüm benim için çok ama çok önemli ona biraz para çok gider makyaj malzemelerini bittikçe alırım
Toplu almak yerine indirimlerden alsanız?Herşey o kadar pahalı olmuşki bende gidince toplu alıyorum o yüzdenmi fiyat çok oluyor anlamıyorum aldığım şeylerde saçım normalde çok dalgalı bende düz seviyorum düzleştirici sprey krem saç bakım yağı nemlendirici makyaj temizleme ürünleri bide vücut için nemlendiriciler diş macunu falan fiyat tavan nasıl çözüm bulcam bilmiyorumki insanın içi acıyo
İşte canım en son kadınlar günü indiriminden aldım 4 ay oldu galiba gerçekten indirime rağmen o kadar tuttu ya dibinide gördüm ürünlerin ailem benden para istemiyor param bana kaldığı için veriyorum ama sıkıntıda yapıyorum bakalım bu sefer çok dikkatli alıcam gene indirimi yakalayıpToplu almak yerine indirimlerden alsanız?
Herşey o kadar pahalı olmuşki bende gidince toplu alıyorum o yüzdenmi fiyat çok oluyor anlamıyorum aldığım şeylerde saçım normalde çok dalgalı bende düz seviyorum düzleştirici sprey krem saç bakım yağı nemlendirici makyaj temizleme ürünleri bide vücut için nemlendiriciler diş macunu falan fiyat tavan nasıl çözüm bulcam bilmiyorumki insanın içi acıyo
ben pek kalitesiz ucuz ürün almam ama aldıklarım da hiç 500 ü geçmedi Heralde bide zaten hepsi toplu bitmiyor bende sırayla bitiyorlar o yüzden anlamıyorum hiç bütçe hesabı yapmadım hayatımda sıkıntıya düşmediğimize göre mantıklı harcama yapıyorumdur diye düşünüyorumHerşey o kadar pahalı olmuşki bende gidince toplu alıyorum o yüzdenmi fiyat çok oluyor anlamıyorum aldığım şeylerde saçım normalde çok dalgalı bende düz seviyorum düzleştirici sprey krem saç bakım yağı nemlendirici makyaj temizleme ürünleri bide vücut için nemlendiriciler diş macunu falan fiyat tavan nasıl çözüm bulcam bilmiyorumki insanın içi acıyo
Günde 2 kere duş nasıl alıyorsunuz ya fazla değil mi cildi tahriş etmez mi ki? Saçlarınızı da yıkıyor musunuz peki 2 kere günde merak ettim?Yazın başında bir allık ruj goz kalemi aldim. Ne kadar tuttu hatirlamiyom ama 60 felandi galiba.
Vucudum için dus jelide kullanmiyom. O ne oyle. Kese yapiyom en sagliklisi. Gözenekleri acıyor vücut hava alıyor. Hamama da giderim duzenli. Ohh miss.
Şampuan ve krem kullaniyorum. Onlarda bitene kadar ucuz zaten pek pahali degiller.
Baska sa kozmetik urunu kullanmiyorum.
Parfum felan da kullanmam. Cok nadir hafif boynuma saf cicek kokulari surerim.
Zaten terleme kokma sorunum yok gunde 2 kez dusumu alirim.
He birde yüzüm cok onemli. Yagli cildim var sabah aksam derinlemesine temizlemem lazim. 2 ayda bir maskelerimi temizleme sularımi alirim.
Cok masrafim yok benim. Benden ortak olmaz. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?