- Konu Sahibi balbocegi35
-
bu yardimin oy karsiliginda yapilmasi sizce anormal bir durum deilmi
güzel kardeşim, senin de bu yardım taraflarında bezin olmadığı belli.. ben ve çevrem yıllarca gönüllü olarak bu işleri yaptık. uzun yıllardır yoksullara, dullara, engellilere, öğrencilere yapılan yardımları ben biliyorum. bu konuya ifrit olmamın sebebi de bu. totosunu yumuşak koltuklarından kaldırmayanların yapılanları yıllardır görmeyip, şimdi de bakın bakın oy için para dağıtıyorlar gibi saçmalamalara kalkışmaları vicdanımı, insanlığımı rahatsız etti.
ayakkabı kutularına sığamayacak kininiz, nefretiniz, iftiralarınız var. dilediğiniz kadar çatlayın, patlayın, bölünün, ufalın. halk artık yemez bunları
Yoksula sadece akp ve akpliler yardım ediyormus yorumlardan bunu cıkardım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bu arada o ayakkabi kutularinin ciktigi evi ben gordum ist oturan kuzenlerimin komsusuymus onlarda sok olmuslar cok luks bir binada oturuyorla ziyarete gitmistik bu sene gosterdi orda olmak benni cok etkilemisti
Geçmiş konularda yazılarına katıldıklarım da oluyor ama sen benim ilk kez yazdığımı görüyorsan öteki beriki muamelesi yapmamanı rica ederim. Lakin şu an particilikten ziyade bir doğru ya da yanlış konuşuluyor kanımca.
Beni de zarraf gibi insanların dışarıda elini kolunu sallayarak dolaşması etkiliyor . Ha bir de 40 ilin trofosunda ki kedi
Bizim halka değil . Bizim katillere , hırsızlara , hak yiyenlere , namusumuza ve bedenimize dil uzatanlara , yolsuzlara ... kinimiz var . Üzerinize neden alınıyorsunuz ? Oy verdiğiniz için mi ?
hırsız dediğiniz insanlar, o okumaya bile üşendiğiniz rakamları çalarak mı halka dağıttı? yapamadığınız, yapamayacağınız şeyler yapılıyor. çamur atmayı bırakın da saygı duyun. hiçbirşey yapamıyorsanız bari iftira atmayın..
İşte 30 Mart'ta elektrik kesintisi yaşanan bazı yerler ve o yerlerde kazanan partiler:
Bakırköy - CHP
Adana - MHP
Diyarbakır - BDP
Mersin - MHP
Hatay - CHP
Osmaniye - MHP
Gaziantep - AK Parti
Bence bundan çıkarılabilecek en son sonuç bu.
İşte 30 Mart'ta elektrik kesintisi yaşanan bazı yerler ve o yerlerde kazanan partiler:
Bakırköy - CHP
Adana - MHP
Diyarbakır - BDP
Mersin - MHP
Hatay - CHP
Osmaniye - MHP
Gaziantep - AK Parti
ben bu yazı üzerinden böyle düşünen tüm insanlara söylüyorum ,siz değilsiniz mesele ,mesele bakış açısı .Her zaman bel altı vurmayı seviyorsunuz. Size söylemediğim şeyleri kalkıp bana diyorsunuz. Ben egoist bir insan olmadığım için bunları dile getirmem sizde bana ' siz çok kültürlüsünüz , süpersiniz ...' dediğiniz şeyler sizin birşeylerden rahatsızlık duyduğunuzu gösterir.
Ben süpermen değilim , Kopyala-yapıştırı okumak zorunda değilsiniz .
Peki akp yi sevmeyen insanlar halktan olmuyor mu sizin için , her seferinde küçümseyici aşağlayı yazılarınız ile karşımıza geliyorsunuz.
Lütfen sözlerinizi daha dikkatli analiz edin.
bizler de iftiracı ,çamur at izi kalsın ,sadece muhalif olmak için muhalif olanlara ,bu ülkenin insanını hor gören ,aşağılayan , bu ülkenin manevi ve dini değerlerini bu ülkeden silmeye çalışan, kendisi yiyip de meydana çıkmadığı için utanmadan bi de başkalarına yiyor diyenlere , halkın ağzına verilen iki lokmayı bile ona çok görenlere ,halk düşmanlarına karşı aynı duyguları paylaşıyoruz . neden üzerinize alınıyorsunuz ? oy vermediğiniz için mi ?Bizim halka değil . Bizim katillere , hırsızlara , hak yiyenlere , namusumuza ve bedenimize dil uzatanlara , yolsuzlara ... kinimiz var . Üzerinize neden alınıyorsunuz ? Oy verdiğiniz için mi ?
peki siz muhtaç komşunuza yardımı neden yapıyorsunuz
sevap için değil mi ? cennete girebilmek için cehennemden kurtulmak için
yani yardım yaparken kendinizi düşünüyorsunuz bu da bir çıkardır
yardımda çıkar ilişkisi aramayın bence
eğer böyle çıkar zihniyeti var dersek birbirimize yardım etmekten kaçınırız
muhtaç insana çıkar için de olsa yardım etmek anormal değildir bence
anormal olan hiç yardım etmemektir..........
kardesim ben onu yaparken cikar yolu beklemezsem eger sevap kazanmis olurum ancak evet sevap kazanabilirim kazanmayada bilirim bu ancak Allah bilir sevap icin yapilan davranislari hor goruyorum diye bisey solemiyorum ama eger altinda cikar yollu halki kandirma yonelik bur durum varsada ben hakkimi helal etmiyorum Allah in adaleti sasmam ama iftira atmam ama ole bir sey varsa Allah a havale ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?