Belki kimyasal gebelik de yaşamış olabilirsinizKızlar bu testi aldım ilk 5 dakika da aynı şekildeydi pozitif çıktı ama hamile değilmişim söyleme gereği duydum hüsrana ugramayin bu testi almayın hayal kırıklığı yaşamasin kimse çok zor çünkü
aslında şöyle bişey var, bu testler yükselen hcg ye duyarlı testler. Belki de kimyasal gebelik yaşadınız ya da başka türden bi gebelik. pozitifi negatif gösteren testler var evet ama negatifi pozitif göstermesi biraz ilginç geldi.Kızlar bu testi aldım ilk 5 dakika da aynı şekildeydi pozitif çıktı ama hamile değilmişim söyleme gereği duydum hüsrana ugramayin bu testi almayın hayal kırıklığı yaşamasin kimse çok zor çünkü
Fiyatı ne dr ozel den yazarmsiinziArkadaşlar ben g.ttg.yr sitesinden büyük paket alıyorum 50 tane oluyor içinde. Hem çok ucuza geliyor, hemde güvenilir bir marka olduğunu düşünüyorum. (Laboquick)
Ben de laboquik kullandım ama ben testi yapmadan önce sıvı tüketimimi de azalttim çok erken olduğu için idrar seyrelmesin diyeFiyatı ne dr ozel den yazarmsiinzi
Ben de laboquik kullandım ama ben testi yapmadan önce sıvı tüketimimi de azalttim çok erken olduğu için idrar seyrelmesin diye
Erken ultra erken gebelik testi diyor ama ben bu erken normal test durumuna çok takılmıyorum normal testlerden daha uyguna aldım internetten . Neden inanmadigimi anlatayım herkesin vücudu hormonal dengesizlik hormon artış oranları farklı yani hormon seviyesi çok düşük artıyorsa ve sıvı tüketiminiz çok fazlaysa erkende de görünmez .zaten bu sitede erken gebelik testlerinde gorunmeyip normal testte pozitif çıkan birsuru hanım var. Yani erken gebelik testi normal test takılmayın .ben bunu kullandım memnun da kaldım sıvı tüketimimi de çok azaltarak yaptım testi yani ben normalde gece bile tuvalet kalkıp sonra tekrar su içip yatardim bu 5 gün kala yaptığım testte akşam 9.30 dan sonra su içmedim sabah da ikinci idrarimla testi yapıp sonra sıvı tükettim tabi sonra bol su içtim kimseye vücudunu susuz bırakmayı tavsiye etmiyorum tabiHayırlı olsun erken gebelik testi mi yaptınız? Normal mi?
Ben çok oldu alalı. Paketten alıp alıp kullanıyorum. Çok rahat oluyor. Siteden bakabilirsiniz. Gittigidiyor marka LaboquickFiyatı ne dr ozel den yazarmsiinzi