AL-Bİ GEBELİK TESTİ SAKIN ALMAYIN

Benimde başıma geldi.. insanın dünyası başına yıkılıyor resmen.. hamile olmadığını bildiğin halde testi çöpe bile atamıyorsun

Benimde başıma geldi.. insanın dünyası başına yıkılıyor resmen.. hamile olmadığını bildiğin halde testi çöpe bile atamıyorsun
Ah ne zormuş. Hep okuyordum dayanamayıp kaç gün önceden test yapanları. Ben olsam beklerim diyordum. Beklenmiyormuş meğer. Insan başına gelmeden anlamıyor. :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin arkadaşlar. Pozitifleri görün inşallhhh.

Şuan 22 aylık bir delikanlı oldu şükür. Allah isteyen ve yetiatirebilecek olanlara nasip etsin 🙏🏻
Benmde 5 gunum kaldıda 4 gun kala sızın pozıtıf cıkmıs 5 gun kala olan testnz negatf mi dye sordum cnku bn sbah yaptm ckmadı acaba yarm varsa cıkarmı dye merak edıyorm

Benmde 5 gunum kaldıda 4 gun kala sızın pozıtıf cıkmıs 5 gun kala olan testnz negatf mi dye sordum cnku bn sbah yaptm ckmadı acaba yarm varsa cıkarmı dye merak edıyorm
Hepsi pozitifti. 5 gün kala aşırı hayalet cizgiydi. 4. Gün normal bir hayalet 3 gün kala silik çizgi 😁 yani her gün daha belirginleşti.

Kızlar bu testi aldım ilk 5 dakika da aynı şekildeydi pozitif çıktı ama hamile değilmişim söyleme gereği duydum hüsrana ugramayin bu testi almayın hayal kırıklığı yaşamasin kimse çok zor çünkü
Kimyasal gebelik de olabilir testle alakalı degildir

Arkadaşlar gebelikte pozitiften negatif sonuç elde hatası mümkün değildir denecek kadar az olur. Kadınların %70’i gebelik sürecinde olduğunun farkında olmadan kimyasal gebelik geçirmiş olabiliyor. Erkenden öğrenenlerin dezavantajı oluyor bu durum. Çünkü büyük bir orandan bahsediyoruz. Testlerin hassasiyeti farklı olabiliyor. Naçizane tavsiyem direkt markayı karalamak doğru değil.

Aynı gün kan verdim kimyasal olsa yavaş düşüş olurdu beta 1 çıkımisti 3-4 falan çıksa haklısınız diyeceğim ama kesinlikle hatalı olan test di .

X