Bayanlar slm benimde bu sıralar canım çok sıkılıyor.sizlere fikir danışıp dertleşmek istiyorum.biz üç yıl önce kirada oturuyorduk geniş güzel bir evde. kvdemin evi vardı boştu kiradan çıktık buray geldik ama ev küçücük bakımsız çok eski bir odasına esyalrimi koyup sığmadı koltuk takımı salon takımını kapattım bütün fazla eşyamı oraya koydum ne ararsanız var kiler gibi eşyada var çünkü mutfakta küçük sığmıyor her elime köyden geleni orta koyuyorum.bu şekilde diğer odalarda yaşıyoruz.2+1 şeklinde küçük bütün odalr banyo WC çok eski berbat heryer.buraya gelme sebebim kira vermezsek biraz para biriktirip ev sahibi oluruz diye geldim.ama üç yıldır dünya birbirine girdi ekonomi karışti salgın başladı herşey oldu pandemi vardı.bu şekilde yaşadık eve kapanıp parada kiraya vereceğimizi azıcık bir miktar biriktirdik çok komik bir rakam.ve bir kooperatife girdik.birde.arabamizi.degistirdik bir tık üstünü aldık arabamız çok eski biseydi.simdi bize olan üç yıldır değişim bu..faydaları bu.
Bense bu eve zor dayaniyorum temizlik günleri ölüm gibi eski kirli heryer temizlik yapsanda belli olmuyor dedemden kalma fayanslar aşağı akan balkon WC vs.. çok sıkıntılı küçük dapdar birin esyam.kilitli bastık sigdirdik velhasıl çok mutsuz oturuyorum.ev almakta bu devirde hayal oldu kredi cekemiyoruz burda yıkılıp kalmamk i dayanıp ev alana kadar cikmakmi daha iyi .
ben inanın iyimi oldu gelmemiz kötümü anlamadım