Al bendende bir ev derdi🙁

Tabiki atın .
Biz ilk otururken param sadece mutfağa yetti mutfak süper oldu kucuksede pırıl pırıl yoksa yiyip icemezdim.banyo ve WC yi yaptiramadim.param yetmedi.oturdum içine almalar asagı başladı.eski kirli ama nasıl eski masmavi fayanslar dedemin miladindan kalma.yaptirsam biriktirdiğim oraya gdiecek burayı bu evi düzene sokmak için gelmedim birikim için.yaptirmasam hastalanacagim valla çok.kararsizim

Olsun,bereketli olsun,ona da şükür. Üzmeyin canınızı. Eşiniz de okey derse çıkın kiraya. Nasip,belki kooperatifiniz bittiğinde daha iyi olur,oraya geçersiniz
Eşim ılımlı biri hiç kırmaz çıkalım der illa anamın evi kira vermiyoruz yokkk demez.ama bizim derdimiz çıktık bir hamle yaptık rahatı bırakıp geldik nakliye verdik eşyalarımı ust işte yiğidim yaşam.kalitemi düşürdüm.birde kvdemin evi ev alıp çıkarım dedim ama yok olmuyor plan ilerlemedi.ben çektiğim sıkıntıyla kaliyorum

bu hanfendi surekli kendi ve baskasinin evjnde bu sekilde yenilikler yapiyor bunlarin kullanisli oldugunu soyluyor umarim isinize yarar

Banyo ve tuvalet için çok güzel boyalar duvar kağıtları ile dönüştürenler var benimde evimin fayanslari cinnet gecirmelik bende mutfağı duvar kağıdı yapıp banyoyu boyamayı düşünüyorum ama eşim yanaşmıyor ev kendi üzerine geçmeden böyle ufak tefek şeylerle evinizi sevebilirsiniz

Eşiniz sizden yanaysa problem yok. Zararın neresinden dönseniz kardır.

İlk yıl tadilat yapadik para yeni birikecekti yoktu elimizde bu sekil oturduk (sadece mutfağı yaptırıp)ikinci yıl yaptiralim WC ve banyoyu dedik balkonlarda dahil akiyor çünkü aşağı zamlar yoktu o dönem daha 15 bin dediler çok geldi bize elimİzde ne varsa bu eski eve gömecektik eşime yok aman dursun daha yeni birikim yaptık onuda WC ye gomemmem dedim.uc ay sonra o parayı arabaya katıp değiştirdik.bu sene yaptiralim arabayida değiştik.bu sene yaptiralim dedik çağırdık yazın fiyat aldık aynı kişiden 40 bin dedi biz sok vazgeçtik iki arada bir derde kaldımelimdekini versem birikim zor yaptım.buraua dayandım.yok tadilat yaptırsam elimde ne varsa bu eve gomecem valla şaşırdım kaldim

Şahsen olan imkânlarla güzelleştirir, ufak tadilatlarla yaşanacak hâle getirirdim. Kira vermekten iyidir. Sizin olsun da kümes olsun. Başka türlü birikim imkânsız, kiracılık bu devirde çok zor, bir sürü problemi de beraberinde getiriyor; diken üstünde oturuyor insanlar.

Aynen öyle bir hal aldı kiracilik en zor zamanında şu an.hep temiz evde kira verip oturduk çıktım buraya geldim kira verecek nerdeyse gücüm kalmadı param pul oldu.ben en son 180 metre kare evde içi dışı yapili 800 çıktım düşünün üç yıl öne

Bu mümkün değil çünkü oturduğumuz ev kvdemin ve KV dem geçen sen vefat etti ev miras evi oldu.esiminde hakkı var kardeşlerin ihtiyacı yok biz otiriyoruz çık diyin yok

2+1 80.metrekare sanırım küçük bir mutfak banyo WC ve bir oturma.odasi birde çocuk odası ve yatak odası hepsi kucuk

İnanın farklı uatalara sorduk ne çıkar.diye birbirine.yakin fiaytlar 35 biri 40 bin.dedi.yan fayansa yapılmadan taban yapılsa klozet konsa lavoba berbat çeşmeler berbat banyo berbat lavoba fayans hepsi değişmeli .bu ise başlanınca yarim yalak yapılınca o tozu pisi cekeceksen yamalikli yan fayans olmaz gzoe batar dedi usta hakkaten doğru o tozu çek bir alt tabanı yaptır olmuyor heryer eski. Atmek lazım başına gevince.cesmler bozuk lavoba kirli eski kuvcuk şu tasiyotlr yüzü yilarken.yer fayanslari berbat.suzgecler eski değişecek akiyor çeşmeler eski takilmazsa olmaz lavoba üstüne alınacak duvardan duvar kirilacak yama olur yan fayans yapılmazsa.veljasil yarım yamalak.edare edecek gibi olmaz bu iş başına eşarp tozun tadilatın geveince hepsi yapılmalı ben buna bu denli ustayla ikna oldum

Size o evden 1 sene sonra çık diyen olur mu süre probleminiz yoksa 1 senelik kira parasıyla yaptırıp oturtulabilir kiralar malum fazlası olur eksiği olmaz

Yani ciksakmi kalsammi inanın anlamadım ne yapacağımı şaşırttı bu ev ve hayat ekonomi.gitsemmi iyi kalsammi iyi bilemedim pişman olur muyum.dursam.beni bir yere tasirmi
Bence yeteri kadar sıkıntı çekmişsiniz,bu kadarla kalsın çıkın kiraya. Biraz da rahat yaşayın. Ev çok önemli,yaşadığınız yerde rahat ve huzurlu olmanız çok önemli.

Arkadaşlar bu konuda benim de kafam karışık. Bir kaç kişiye sordum ama netleştiremedim. Benim kiracim 4 senelik. Kendisi düzenli şekilde kirasını öder. Dönerci. 2 dükkanı var. Çalışanları kalıyor evde. Karşılıklı memnunuz. Ev, 30 yıllık ama içi yenilenmişti. Giriş kat. Yalnız bulunduğu konum çok iyi. Kaymakamlık,belediye,okul,hastane,Marmaray, metro,eczaneler aklınıza ne geliyorsa her şey yürüme mesafesi. 5 dk sadece. Şubat ayında da zam zamanı geliyor. Ve ben hâlâ ne kadar olsun kiram diye düşünüyorum. Adamın evleri var. Kirada. Şimdi kimisi diyor 4000 de. Kimisi diyor 3750 de. Kimisi diyor. Sağlam kiracin 3000 normal. Bana da bir yorum yaparsanız memnun kalırım:)) Para canlısı diye beni taşlamayın. Ben kiracımdan memnunum:) Hatta arkadaşlarım onu çıkar bize daha yüksek kiraya ver diyorlar. Böyle birşeyi de kabul etmem. Makul ne olur onu soruyorum.
NOT: Sahibindene baktım. Benim gibi eski giriş kat daireler bulunduğu muhitte 4850 TL şu an.

Az da olsa bir birikim yapabilmiş ve arabanızı da üst modeli ile değiştirmişsiniz. Şuan kirada otursaydınız belki eksilerde gezecektiniz. Bakın ne güzel birikim yapın diye bir ev verilmiş. Siz de evi yaptırarak hem kendinize hem de kayınvalidenize bir iyilik yapabilirsiniz. Verin bir firmaya anahtar teslim içini yeniletin. Ama bu evden gidicem boşuna olur diye düşünmeyin. Daha ne kadar orda oturacağınız belli değil. Zaten eski diye mutsuzsunuz. Ve kirada vermiyorsunuz. Böylelikle hiç değilse içinize sindiği gibi yaşar ve birikiminizi yaparsınız.

Bu devirde ev almak imkansıza yakın oldu artık

Gönlünüzce bir eve kiraya çıkın

Bu evi de kiraya verin , en azından diğer oturduğunuz evin kirası çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…