- 25 Şubat 2015
- 97
- 21
- 33
-
- Konu Sahibi lisyantuss
aynen 69 kiloyum ve kurtulmak istiyorum artik bu kilodan ve gobekten regl oldun mu?kızlar bebeğim 17 aylık ama hamileyken beni görmeniz lazımdı nişan geldikten sonra acile gittik doktor İKİZ sandı bebeğimi 3,700 gr doğdu ama 15 gün erken olmasına rağmen ve şimdi hala vucüdumda ödem var ...69 kiloyum zayıflamak ve BU GÖBEKTEN KURTULMAK İSTİYORUM SONUCU OLUMLU OLAN TAKTİKLERİNİZ VARSA PAYLAŞIR MISINIZ ?
Cnm 7 aylikken regl oldum demissin bendemi bi sorun var acep ben lohusalik bittikten bi ay sora normal adet oldum bebegim simdi 9 aylik benimde gobegim varevet bebeğim 7 aylıkken oldum canım bak çok araştırdım ben yeşilçay demleme olcak ama birdekiraz sapı ama günde 1 fincan kiraz sapı ve 3 fincan yeşil çay limonlu 3 litre su iç birde beyaz ekmek yeme ama bunları yap bir ay dene sonra bana yaz farkı gör ama haftada 1 kere tartıl ve hep aynı kıyafetle tartıl ki az çok çıkınca moralin bozulmasın diyet listemde var istersen ben yapmıyorum uzman diyetisyen tarafından yazılmış medical park hastanesinden
Anladim tatlim denicem yesilcayla koraz sapini ayni andami yapicam canim benim sutum yoktu.ondan demekcanım aynıyız bende senin gibiyim bunun nedeni ödem işte bir ara yeşilçay ve kiraz sapı yaptım karnım yemek yediğimde şişmemeye başladı ve en önemlisi sabır bebeğim 1-2 ay sonra sabret iç bunları ve farkı gör evet ben bebeğim 7 aylıkken oldum süt korudu beni canım ondan
Deneyeyim bende bakiyim cnm insallah ise yarar yaa ne gzl spora baslaman cnm bravoEVET CANIM AMA KİRAZ SAPI NI AÇ KARNA İÇECEKSİN AMA SU İÇMELİSİN ÇÜNKÜ KİRAZ SAPI VUCUDÜB TOPLADIĞI FAZLA SUYU ATTIĞI İÇİN ZAYIFLAMAYA YARDIMCI AMA SU İÇMEZSEN 2 LİTRE KADAR GÜNDE BÖBREKLER İÇİN ZARAR TEŞKİL EDER .. EVET BEN 1 FİNCAN KİRAZ< SAPI 3 FİNCAN YEŞİL ÇAY 2 FİNCAN DA SICAK LİMONLU SU İÇİYORUM ZATEN 1 ,5 LİTRE YAPIYOR İKİ ŞİŞEDE SU İÇTİK Mİ TAMAM DIR AYRICA BEN BUGÜN SPORA BAŞLIYORUM DÜN KAYIT OLDUM
Evt cnm ayni ve tam anlattigin gibi kaslarla olmasida mantikliAnladim.doğumdan öncede varsa o zaman o ayri mesele.elifatma nin bahsettigi
şeyle benim sorunum sanirim ayni
Benim 9 ay oldu sismesinde azalma var tabi ama sen soleyince daha cok farkettim ozellikle ortadaki kaslar sorunum tamamen sizin ne kadar oldu dogum yapaliSizin ne kadar oldu dogum yapali ve hiç azalma olmadi mu karin sismesinde
ben erken mi davranıyorum o zaman 22 ocakta doğum yaptım ve hamilelikte 13 kilo aldım malesef emzirmeme rağmen kılom sabıtlendı galıba hıc gıtmıyo nasıl gıdecek bu kılolar ve gobek
Cnm 6 aylikken benimde baya vardi simdi azaldi insaallah tamamen ortadan kalkar dedigin gibi hos bnm catlaklarimda cok yani gobegim tamamen inse bile burusuk duruyo ozmnda napcaz bilmiyorum yaBenim 6 ay oldu.hergün yarim saat egzersiz yapiyorum ama hala şişiyor. Bilmiyorum bu hep böyle mi devam edecek.sizin azaldi demek inşallah benimde öyle olur hatta tamamen bu sorun ortadan kalkar.zayifim karnimda sisince kötü görünüyor
Evt cnm bnce erken daha 13 kiloymus hem ohoo verirsin iner o gobek ben 27 kilo aldim hamilelikte ve suan hamile kalmadan oncekinden sadce 5,kilo kadar fazlam var oda tamamen gobekte gibiben erken mi davranıyorum o zaman 22 ocakta doğum yaptım ve hamilelikte 13 kilo aldım malesef emzirmeme rağmen kılom sabıtlendı galıba hıc gıtmıyo nasıl gıdecek bu kılolar ve gobek
Bence illa hepimizin kaslarinda sorun olusmustur az yada cok ama inmeside mumkun tabi yoksa hicbi kadin dogumdan sora kilo veremezdi heraldeKilolar emzirdikce gidiyor cnm merak etme.göbek de zamanla gider benim gibi kaslarinda sorun olmamissa.