Al Bebeğini Ver Göbeğimi :)

Ben hamilelik öncesi kilomun altina bile düştüm ama karnim hala şişiyor. Psikolojim bozulacak böyle giderse.çevremde bir sürü doğum yapan var hepsinin karni düz ne şişme var ne bişey. Bende neden biyle oldu bilmiyorum.boyum 164 kilom 51 yani çok zayifim ama karnim sisince iğrenç görünüyor. 6 ay oldu hiçbir gelişme yok.iyice sıkıldım artik bu durumdan

Ben hamilelik öncesi kilomun altina bile düştüm ama karnim hala şişiyor. Psikolojim bozulacak böyle giderse.çevremde bir sürü doğum yapan var hepsinin karni düz ne şişme var ne bişey. Bende neden biyle oldu bilmiyorum.boyum 164 kilom 51 yani çok zayifim ama karnim sisince iğrenç görünüyor. 6 ay oldu hiçbir gelişme yok.iyice sıkıldım artik bu durumdan
öncelikli allah bağışlasın bebeğini sağlıkla büyüt.. :))
doğumu normal mi sezeryan mı yaptın. ben normal doğum yaptım doğumdan sonra toplamda aldığım 8 kilo da gitti hamile kaldığım kilonun 3 kilo altındayım hatta bende göbek yok fakat o bölge eskisinden farklı, doğal olarak biraz gevşedi tabi sıkılaştırmam gerek 40ımın çıkmasını bekliyorum spor yapabilmek için :KK43:
sonuçta doğum şekli ne olursa olsun büyüyen karın eski haline gelmiyo

öncelikli allah bağışlasın bebeğini sağlıkla büyüt.. :))
doğumu normal mi sezeryan mı yaptın. ben normal doğum yaptım doğumdan sonra toplamda aldığım 8 kilo da gitti hamile kaldığım kilonun 3 kilo altındayım hatta bende göbek yok fakat o bölge eskisinden farklı, doğal olarak biraz gevşedi tabi sıkılaştırmam gerek 40ımın çıkmasını bekliyorum spor yapabilmek için :KK43:
sonuçta doğum şekli ne olursa olsun büyüyen karın eski haline gelmiyo
Ben sezaryenle doğum yaptim sizin daha çok yeni.normal dogumda iş biraz daha kolay sanirim

Ben sezaryenle doğum yaptim sizin daha çok yeni.normal dogumda iş biraz daha kolay sanirim
doğumun kolayı yok her şekilde çekiyosun. normal doğumda sancılar sezeryanda dikişler bide sezeryan sonrası toparlanmak daha uzun sürüyor malesef. tabii seçme şansı olan bayanlara ne yapıp ne edip normal doğum yapmalarını şiddetle tavsiye ederim. saatlerce sancı çekmek bi yana bebek ve anne için en sağlıklısı o kadar rahattıki doğum.acı eşiğim yüksek benim bi ara çok kötü oldum sancılardan dolayı ama doğumdan sonra hiçbirşey olmamış gibi hiç acı çekmemişim gibi oldu şaka gibi, söylerlerdide inanmazdım. sezeryan iğleşme süresi açısında tabiki daha zor

doğumun kolayı yok her şekilde çekiyosun. normal doğumda sancılar sezeryanda dikişler bide sezeryan sonrası toparlanmak daha uzun sürüyor malesef. tabii seçme şansı olan bayanlara ne yapıp ne edip normal doğum yapmalarını şiddetle tavsiye ederim. saatlerce sancı çekmek bi yana bebek ve anne için en sağlıklısı o kadar rahattıki doğum.acı eşiğim yüksek benim bi ara çok kötü oldum sancılardan dolayı ama doğumdan sonra hiçbirşey olmamış gibi hiç acı çekmemişim gibi oldu şaka gibi, söylerlerdide inanmazdım. sezeryan iğleşme süresi açısında tabiki daha zor
Ben sonrasindan bahsetmistim.toparlanma açısından

işte malum olduğu gibi karın bölgesindeki deri gevşedi malesef görünürde bişi yok ama dokununca rahatsız oluyorum o bölgenin sıkılaşması gerek bende başka sorun yok
Siz şanslısınız o zaman çünkü zamanla sikilasir eminim. Benim karnim sabah dümdüz ama birşeyler yedikçe çok şişiyor çünkü kaslarim ayrık kaldi.ne yapicam bilmiyorum. Egzersiz yapiyorum ama faydasi olacak mi.ameliyat önerenler doktorlar bile var bunun için. Çok sıkıldım artık bu durumdan offf offfff

Sizin sabahta olsa düzmüş bn 57 kilo ile hamile kaldım boy 175 74 kilo ile doğuma girdim şuan 64 kiloyum önce karın neredeyse belimle birdi ama şuan 6 aylık hamileliğimdeki gibi karnım doğum yapalı 11 ay oldu ve psikolojim bozuldu bu yüzden sanırım hiç gitmeyecek bu göbek

kızlar bebeğim 17 aylık ama hamileyken beni görmeniz lazımdı nişan geldikten sonra acile gittik doktor İKİZ sandı bebeğimi 3,700 gr doğdu ama 15 gün erken olmasına rağmen ve şimdi hala vucüdumda ödem var ... :KK43: 69 kiloyum zayıflamak ve BU GÖBEKTEN KURTULMAK İSTİYORUM SONUCU OLUMLU OLAN TAKTİKLERİNİZ VARSA PAYLAŞIR MISINIZ ?
Sen bana dua et canım o zaman :KK61::KK61::KK61::KK61:boyun kaç ki senin ???

EVET CANIM AMA KİRAZ SAPI NI AÇ KARNA İÇECEKSİN AMA SU İÇMELİSİN ÇÜNKÜ KİRAZ SAPI VUCUDÜB TOPLADIĞI FAZLA SUYU ATTIĞI İÇİN ZAYIFLAMAYA YARDIMCI AMA SU İÇMEZSEN 2 LİTRE KADAR GÜNDE BÖBREKLER İÇİN ZARAR TEŞKİL EDER .. EVET BEN 1 FİNCAN KİRAZ< SAPI 3 FİNCAN YEŞİL ÇAY 2 FİNCAN DA SICAK LİMONLU SU İÇİYORUM ZATEN 1 ,5 LİTRE YAPIYOR İKİ ŞİŞEDE SU İÇTİK Mİ TAMAM DIR AYRICA BEN BUGÜN SPORA BAŞLIYORUM DÜN KAYIT OLDUM
Emzirirken de yapabilir miyim bu Dediğin kiraz sapını Yeşil Çayı cevap verirsen sevinirim

Sizin sabahta olsa düzmüş bn 57 kilo ile hamile kaldım boy 175 74 kilo ile doğuma girdim şuan 64 kiloyum önce karın neredeyse belimle birdi ama şuan 6 aylık hamileliğimdeki gibi karnım doğum yapalı 11 ay oldu ve psikolojim bozuldu bu yüzden sanırım hiç gitmeyecek bu göbek
Göbek egzersizle gidebilir diye düşünüyorum birde yediklerinize dikkat ederek.ben bu durumda olmaktansa normal göbeği tercih ederdim. En azından göbek kaldi diye kabullenirdim ama böyle çok can sıkıcı bi durum

X