akvaryumda katil var!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi nukk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla ona o ismi verdiklerine göre bir bildikleri var demek ki siz onu ayrı bir yere alsanız tek yaşamaz mı?
Tek yaşıyor ama çok az hareketle buda beni rahatsız ediyor mutsuz gibi oluyorlar

içine piranha at alsın kökten intikamı

Beraber yasarken olur boyle olaylar.iliskiyi gozden Gecirmek lazim oturup ko... Ay pardon bdv de hep gelin gorumce kaynana sevgili konusu olunca otomatik pilota almistim

Aliskin degiliz boyle konulara
Benim derdimde bu işte napcan kaynana mevzularini kendi çapımda hallediyorum

Yaw bu balıkların hafızası 5 sn değil miydi? Hani yüzüp gelene kadar unutuyorlardı herşeyi de akvaryumu okyanus sanıyorlardı? Meğer nelere kafa basıyormuş bunlarda

Aynı cins balıklar yani farklı farklı değiller hemde uzun zamandır sorunsuz yaşıyorlardi birden noldu anlamadim

Gözünü kan bürümüş, hain balık yazık diğerlerine, sıkılmaz bence bu tek falan.

Yok ta baliklara hafızası yok diyenler yalan söylüyor ben hergün aynı saatte yem veriyorum hep beni görünce toplasiyorlar yem verdiğim tarafa eşime yapmıyorlar aynısını

yaa şok olmuştum gördüğüm manzara karşısında yan yatmış üstüne almış minicik balığı suyun üstünde tutuyor 5 saniye değilmiş hafizalari her balikta degisiyomus

Ciklet balığı yemi kırmızı ufak olandan
Arastirdigima gore bazen farkli seyler yemeleri gerekiyormus, donmus ve/veya canli kurt, karides tarzi et iceren gidalar
Belki de diger cikletleriniz de bu sebeple hastalandi. Bu son kalan kendi basinin caresine bakmaya basladi.

Arastirdigima gore bazen farkli seyler yemeleri gerekiyormus, donmus ve/veya canli kurt, karides tarzi et iceren gidalar
Belki de diger cikletleriniz de bu sebeple hastalandi. Bu son kalan kendi basinin caresine bakmaya basladi.
Tüm akvaryum ciklet onu bende okudum ama bi türlü alamadim birde diğerleri kışın basinda soguktan hastalandi ısıtıcı takana kadar

yaa şok olmuştum gördüğüm manzara karşısında yan yatmış üstüne almış minicik balığı suyun üstünde tutuyor 5 saniye değilmiş hafizalari her balikta degisiyomus
Senin ki ne cinsti

BDV'ye yeni bi soluk getirdiniz ahahahah.

Kayınvalideler, eltiler, eski sevgililer derken insan ilişkilerinden içim sıkılmıştı zaten. Artık balık ilişkileri üzerine uzmanlaşıcam bana da yeni bi ufuk açtınız.

Buraya da göndersenize küçük katil uşağın fotografını.

Bi de zipzip in eksikliğini hissettirmemek adına balığın yaşı kaç

Tüm akvaryum ciklet onu bende okudum ama bi türlü alamadim birde diğerleri kışın basinda soguktan hastalandi ısıtıcı takana kadar
valla ben yabanci forumlarda falan gordum bayagi avci etci bi balik bu. ya ayiracaksiniz ya da eline av vereceksiniz yoksa diger balikciklara yazik olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…