a aaa akvaryum balıklarında böyle asiler çıktığını hiç duymamıştım..Balık yiyor ve balık kovaliyor
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
akvaryumda katil var!!
- Konu Sahibi nukk
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bizdede var öyle bir katil.malesef akvaryumda sadece tek balığımız o ,çünkü her geleni öldürüyor.balık almaya gittiğimiz yerde adam dedi getirin bana verin size aynı akvaryumda birbiriyle kaynaşmış Balıklar vereyim ,yoksa anlarsanız yapın her Balığı öldürür o dedi ama ben kabul etmedim.nolursa olsun ona bayağı alıştık bizi tanıyor resmen görünce köpek gibi bir o yana bir bu yana kenarda oyun yapıyor bize.ama gerçekten çok sadist kedimize bile saldırıyor napıcam bilmiyorum ayırmakta istemiyorum tek balık idare ediyoruz şimdilik:)
Bende ama yaşayarak öğrendima aaa akvaryum balıklarında böyle asiler çıktığını hiç duymamıştım..
Bu ne yapıyoo?
Tam olarak bunu :)
bak nukk tek senin ki değilmiş tam iş üstünde çekilmiş fotosunu attı şimdi
Eklentiler
Tek balık bırakmak istemiyorum ben ne güzel kaynastirdim onlari ama o kaos cikariyor sizinki ne cinsBizdede var öyle bir katil.malesef akvaryumda sadece tek balığımız o ,çünkü her geleni öldürüyor.balık almaya gittiğimiz yerde adam dedi getirin bana verin size aynı akvaryumda birbiriyle kaynaşmış Balıklar vereyim ,yoksa anlarsanız yapın her Balığı öldürür o dedi ama ben kabul etmedim.nolursa olsun ona bayağı alıştık bizi tanıyor resmen görünce köpek gibi bir o yana bir bu yana kenarda oyun yapıyor bize.ama gerçekten çok sadist kedimize bile saldırıyor napıcam bilmiyorum ayırmakta istemiyorum tek balık idare ediyoruz şimdilik:)
Vallahi benim katilden demekki soylarinda var
Bizimki texas çok agresif zaten şöyle bir internetten araştırdım şimdi kesinlikle kimse önermiyor bakacaksanız tek bakılmalı diyorlar.bende çok istiyorum çeşit çeşit Balıklar ama dediğim gibi kaç tane getirdiysek yanına hepsini öldürdü,resmen kovalıyor vuruyor ilginç bir balık.tek Hoşuma giden tarafı gerçekten çok akıllı olduğunu düşünüyorum insanları tanıyor eşime ve bana aşırı bağlı ama balıklara daha doğrusu başka hayvanlara tahammülü yok(kedim akvaryuma yaklaştığında bazen resmen akvaryuma kafa atıyor sanki dışarı çıkıp saldıracak kediye:)Tek balık bırakmak istemiyorum ben ne güzel kaynastirdim onlari ama o kaos cikariyor sizinki ne cins
Sizinki daha fenaymis bizimkide zıplama falan yapıyor hatta bi kere ayri kaba aldim akvaryumu temizliyodum geldimki salonun ortasinda yatıyor 2 metre nerdeyse atlamisBizimki texas çok agresif zaten şöyle bir internetten araştırdım şimdi kesinlikle kimse önermiyor bakacaksanız tek bakılmalı diyorlar.bende çok istiyorum çeşit çeşit Balıklar ama dediğim gibi kaç tane getirdiysek yanına hepsini öldürdü,resmen kovalıyor vuruyor ilginç bir balık.tek Hoşuma giden tarafı gerçekten çok akıllı olduğunu düşünüyorum insanları tanıyor eşime ve bana aşırı bağlı ama balıklara daha doğrusu başka hayvanlara tahammülü yok(kedim akvaryuma yaklaştığında bazen resmen akvaryuma kafa atıyor sanki dışarı çıkıp saldıracak kediye:)
Ayy valla bizimki henüz o kadarda cesaret edemedi Allahtan öle bir hareketi yok yoksa mianın öğle yemeği olabilirdiSizinki daha fenaymis bizimkide zıplama falan yapıyor hatta bi kere ayri kaba aldim akvaryumu temizliyodum geldimki salonun ortasinda yatıyor 2 metre nerdeyse atlamis
Ozaman roller değişir katil kedin olurAyy valla bizimki henüz o kadarda cesaret edemedi Allahtan öle bir hareketi yok yoksa mianın öğle yemeği olabilirdi
Vallahi bizim kız hiçbirşey yapamaz eminim normal balığı versekte yemeyen bir kedi olduğu için:)Ozaman roller değişir katil kedin olur
Burara bu balık ile ilgili bir makale var, okumanızı tavsiye ederim. http://www.akvaryum.com/her_seyiyle_green_terrorler_makaler_12_4866.asp
bildiğin terörist bu balık.
Teşekkürler artık balikla orta yolu bulup anlaşma yapcazBurara bu balık ile ilgili bir makale var, okumanızı tavsiye ederim. http://www.akvaryum.com/her_seyiyle_green_terrorler_makaler_12_4866.asp
Vejetaryen kedi etçil balıkVallahi bizim kız hiçbirşey yapamaz eminim normal balığı versekte yemeyen bir kedi olduğu için:)
Aynen öyleVejetaryen kedi etçil balık