Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
akvaryumda katil var!!
- Konu Sahibi nukk
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Artik canlı yemle deniycem bide ama bitane daha yerse onu ben yicemvalla ben yabanci forumlarda falan gordum bayagi avci etci bi balik bu. ya ayiracaksiniz ya da eline av vereceksiniz yoksa diger balikciklara yazik olur.
Biz de göreydik. Balığın kimliği ifşa olmasın diye mi resim özelden?
Canım ben kendi arkadaşıma sordum veteriner kendisi daha doğrusu 4. sınıfta o kendi balığının fotosunu yolladı
Ama şimdiye kadar niye soruçıkardımadi o sorun 1 sene olducanım küçük bir araştırma yaptım da bu balık hem etçil hem otçulmuş.yani balıkları yemesi çok normal.bence ayırın onu.
Evet katil balık akvaryumuSüper ya kendi çapında ne gerilim yaratmış haspa.Satsan da başka canlara kıyacak bu aman diyim.Ayır bir de eş al onun yanına eşini de yerde artık yapacak bir şey yok.
Ömür boyu müebbet .
Katıl olan cok ilginç bi japon baligiydı sonra arastirinca özelliğinin sinirli olmasi olduğunu öğrendik :) akvaryumun camina kafasını falan vuruyodu korkuyoduk bazen. Öldürdüğü balikta teleskop baligiydı kuzum minicikti bu kurttan falan balık yemi yapıyolar onları deneseniz biraz sakinlesir mi acabaSenin ki ne cinsti
Onu bizde ilk seferinde düşündük ama bu saglamdi akşam hatta eşimle a baktik digeri zayiflamis bu iyi falan dedik sabah iskeletYalnız belkide balığınız sucsuz olabilir. Akvaryumunuzda bir hastalık vardır ve balıklar hastalanıp ölüyorlardır. Ölen balığıda diğer balıklar yer iskeleti kalır. Bizimde cok başımıza geldi.
Balik buyudukce saldirgan oluyormus.Ama şimdiye kadar niye soruçıkardımadi o sorun 1 sene oldu
ay o kadarını bilemiycem ben en son balığı tabakta gördüm üzeri mısır unu kaplıydı azcık okudum öyle diye dedim :)Ama şimdiye kadar niye soruçıkardımadi o sorun 1 sene oldu
Artik öyle şeyler deniycem bakalımKatıl olan cok ilginç bi japon baligiydı sonra arastirinca özelliğinin sinirli olmasi olduğunu öğrendik :) akvaryumun camina kafasını falan vuruyodu korkuyoduk bazen. Öldürdüğü balikta teleskop baligiydı kuzum minicikti bu kurttan falan balık yemi yapıyolar onları deneseniz biraz sakinlesir mi acaba
Bende öyle yapcam bu gidişle sonu tabak olcak ama biz balıkda yemiyoruz eşimleay o kadarını bilemiycem ben en son balığı tabakta gördüm üzeri mısır unu kaplıydı azcık okudum öyle diye dedim :)
her cins balikta oluyor demekkiKatıl olan cok ilginç bi japon baligiydı sonra arastirinca özelliğinin sinirli olmasi olduğunu öğrendik :) akvaryumun camina kafasını falan vuruyodu korkuyoduk bazen. Öldürdüğü balikta teleskop baligiydı kuzum minicikti bu kurttan falan balık yemi yapıyolar onları deneseniz biraz sakinlesir mi acaba
Allah allah hangi cins balıkmış ki bu .canım küçük bir araştırma yaptım da bu balık hem etçil hem otçulmuş.yani balıkları yemesi çok normal.bence ayırın onu.
Bu ne yapıyoo?Yaramaz balığımız bu Samsonn
Balık yiyor ve balık kovaliyorBu ne yapıyoo?
Ciklet baligi green terror adiAllah allah hangi cins balıkmış ki bu .