Ciklet balığı valla ben korktum kendi baligimdan:-DNeydi çeşidi?
Amerikan sinema sektörüne bildiriyorum hemmen, korku filmini yapsınlar geç kalmadan. Yeni bir kuşağın daha zihninin bulanmasına neden oluruz muhtemelen, bu fırsat kaçmaz.
Zaten eşim benim midem bulanıyor diye vermek istiyor hepsini ama ben kiyamiyorum hiç birine ayirsam birine zor bakiyorum iki tane bakamam bide tek balık sıkılıyorYa valla doganin dengesi onu da suclayamazsiniz ki.. ya götürüp satacaksiniz yada akvaryumlari ayirin.
Hasta baliklar için akvaryumum var ama bu sefer depresyona giriyolar tek olunca hiç hareket etmiyorlarAkvaryum ayırma aparatları oluyor bence hemen onlardan alın.
Sonradan değil akvaryumu kurduğumdan beri ikiside vardı vatosda vardı sarıprensesi yiyince acaba öldü önce sonrami yedi dedik ama bu sefer sapasaglam koca vatosu nasil yedi iki vatos vardi biri zayıftı onuda degil büyük olani yemişSArı prenses sonradan mı eklendi canım
Ciklet balığı yemi kırmızı ufak olandanYiyecek olarak ne veriyorsunuz
saol bilgilendirdigin için ozaman ona yol gözüktü demekkiCanım benim arkadaşım veteriner ona sordum onlar küçükken sorun çıkarmıyormuş ama büyüyünce adında anlaşıldığı gibi sert olmayan balıkları yiyebiliyormuş. Sert olan Middas, Arratus tarzı balıklarla aynı ortamda yaşayabilirmiş. Arkadaşımın varmış benim elime bile saldırıyor dedi.
saol bilgilendirdigin için ozaman ona yol gözüktü demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?