• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akvaryumda katil var!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi nukk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Beraber yasarken olur boyle olaylar.iliskiyi gozden Gecirmek lazim oturup ko... Ay pardon bdv de hep gelin gorumce kaynana sevgili konusu olunca otomatik pilota almistim:confused:

Aliskin degiliz boyle konulara:KK17:
Benim derdimde bu işte napcan kaynana mevzularini kendi çapımda hallediyorum:KK45:

Cam ayiricilar var akvaryumlar için hem bölme gibi ayiriyor hem dışarda aynı bütünlük korunuyor :) benimde sinirli bi balığım minicik bi balığımı suyun üstüne çıkarıp olmesini saglamisti üstelik kendi yan yatarak. Balıklar bazen çok ilginclesiyorlar

Yaw bu balıkların hafızası 5 sn değil miydi? Hani yüzüp gelene kadar unutuyorlardı herşeyi de akvaryumu okyanus sanıyorlardı? Meğer nelere kafa basıyormuş bunlarda :KK57:

Aynı cins balıklar yani farklı farklı değiller hemde uzun zamandır sorunsuz yaşıyorlardi birden noldu anlamadim

Gözünü kan bürümüş, hain balık :KK48: yazık diğerlerine, sıkılmaz bence bu tek falan.

Yaw bu balıkların hafızası 5 sn değil miydi? Hani yüzüp gelene kadar unutuyorlardı herşeyi de akvaryumu okyanus sanıyorlardı? Meğer nelere kafa basıyormuş bunlarda :KK57:

Gözünü kan bürümüş, hain balık :KK48: yazık diğerlerine, sıkılmaz bence bu tek falan.
Yok ta baliklara hafızası yok diyenler yalan söylüyor ben hergün aynı saatte yem veriyorum hep beni görünce toplasiyorlar yem verdiğim tarafa eşime yapmıyorlar aynısını

yaa şok olmuştum gördüğüm manzara karşısında yan yatmış üstüne almış minicik balığı suyun üstünde tutuyor :KK17: 5 saniye değilmiş hafizalari her balikta degisiyomus :KK48:

Ciklet balığı yemi kırmızı ufak olandan
Arastirdigima gore bazen farkli seyler yemeleri gerekiyormus, donmus ve/veya canli kurt, karides tarzi et iceren gidalar
Belki de diger cikletleriniz de bu sebeple hastalandi. Bu son kalan kendi basinin caresine bakmaya basladi.

Arastirdigima gore bazen farkli seyler yemeleri gerekiyormus, donmus ve/veya canli kurt, karides tarzi et iceren gidalar
Belki de diger cikletleriniz de bu sebeple hastalandi. Bu son kalan kendi basinin caresine bakmaya basladi.
Tüm akvaryum ciklet onu bende okudum ama bi türlü alamadim birde diğerleri kışın basinda soguktan hastalandi ısıtıcı takana kadar

Arkadaşlar lütfen yardım edin..

akvaryumum var şimdiye kadar vukuatsızdı ama bir haftadır bir katil var

akvaryum içinde bitane green terror diye balık var 3 tane vardı 2si hastalandi ve öldü bunda şu anda sağlıklı olan baligin payı çok çünkü hastayken onlari hep rahatsız etti sonradan ayırdık hasta olanları ama kurtaramadık..ben o balığa huysuz diyorum

neyse aradan 3 ay falan geçti hiç problem yoktu taa ki geçen hafta yem vermeye gittiğimde huysuz balığın ağzında zavallı bir sarıprenses kuyruğu gorene kadar eşim balığın ağzından çıkardı ki kafasını yemiş huysuzun ilk cinayeti oldu

bugün de filtresini temizligim dedim hamile olduğum için eskisi kadar ilgilenemiyorum tabi ama balık eksildigini görmeyecek kadar değil suyun üstünde yarım kuyruk yüzüyordu diptede iskelet hemde bu sefer koca vatosu yemiş anlamadım onu nasıl yedi hemde dikenli oluyor vatos ama bu sefer onun yedigine dair kanıt yok ama başka onu yiyebilcek balıkda yok akvaryumda napcagimi şaşırdım eşimi aradım götür onu sat diyor ama vermekte istemiyorum niye yemiş olabilir ki acaba..
BDV'ye yeni bi soluk getirdiniz ahahahah.

Kayınvalideler, eltiler, eski sevgililer derken insan ilişkilerinden içim sıkılmıştı zaten. Artık balık ilişkileri üzerine uzmanlaşıcam bana da yeni bi ufuk açtınız. :KK48:

Buraya da göndersenize küçük katil uşağın fotografını.

Bi de zipzip in eksikliğini hissettirmemek adına balığın yaşı kaç :KK33:

Tüm akvaryum ciklet onu bende okudum ama bi türlü alamadim birde diğerleri kışın basinda soguktan hastalandi ısıtıcı takana kadar
valla ben yabanci forumlarda falan gordum bayagi avci etci bi balik bu. ya ayiracaksiniz ya da eline av vereceksiniz yoksa diger balikciklara yazik olur.

Back
X