Tek yaşıyor ama çok az hareketle buda beni rahatsız ediyor mutsuz gibi oluyorlarvalla ona o ismi verdiklerine göre bir bildikleri var demek ki siz onu ayrı bir yere alsanız tek yaşamaz mı?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
akvaryumda katil var!!
- Konu Sahibi nukk
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Akvaryumda ürüyecek balık olmayinca saldirmya basladi ozaman acil eş lazım onaÖzellike üreme döneminde daha fazla hırçın oluyorlarmış. Rica ederim..
bide izliyim onu yerken tam oluriçine piranha at alsın kökten intikamı
Benim derdimde bu işte napcan kaynana mevzularini kendi çapımda hallediyorumBeraber yasarken olur boyle olaylar.iliskiyi gozden Gecirmek lazim oturup ko... Ay pardon bdv de hep gelin gorumce kaynana sevgili konusu olunca otomatik pilota almistim
Aliskin degiliz boyle konulara
Akvaryumda ürüyecek balık olmayinca saldirmya basladi ozaman acil eş lazım ona
Ama o balıkta çok güzelmiş be bana fotosunu yolladı renkleri harikaa
Cam ayiricilar var akvaryumlar için hem bölme gibi ayiriyor hem dışarda aynı bütünlük korunuyor :) benimde sinirli bi balığım minicik bi balığımı suyun üstüne çıkarıp olmesini saglamisti üstelik kendi yan yatarak. Balıklar bazen çok ilginclesiyorlar
Yaw bu balıkların hafızası 5 sn değil miydi? Hani yüzüp gelene kadar unutuyorlardı herşeyi de akvaryumu okyanus sanıyorlardı? Meğer nelere kafa basıyormuş bunlarda
Aynı cins balıklar yani farklı farklı değiller hemde uzun zamandır sorunsuz yaşıyorlardi birden noldu anlamadim
Gözünü kan bürümüş, hain balık yazık diğerlerine, sıkılmaz bence bu tek falan.
Eşim beni düşünür ya düşüncesiz değildir ama erkek işte arada ince düşünemiyorEşiniz de ayrı bir tip götür onu sat ne demek yahu sen bu haldeyken kendisi satsın
Istersen yolliyim sanaAma o balıkta çok güzelmiş be bana fotosunu yolladı renkleri harikaa
Biz de göreydik. Balığın kimliği ifşa olmasın diye mi resim özelden?Ama o balıkta çok güzelmiş be bana fotosunu yolladı renkleri harikaa
Yok ta baliklara hafızası yok diyenler yalan söylüyor ben hergün aynı saatte yem veriyorum hep beni görünce toplasiyorlar yem verdiğim tarafa eşime yapmıyorlar aynısınıYaw bu balıkların hafızası 5 sn değil miydi? Hani yüzüp gelene kadar unutuyorlardı herşeyi de akvaryumu okyanus sanıyorlardı? Meğer nelere kafa basıyormuş bunlarda
Yaw bu balıkların hafızası 5 sn değil miydi? Hani yüzüp gelene kadar unutuyorlardı herşeyi de akvaryumu okyanus sanıyorlardı? Meğer nelere kafa basıyormuş bunlarda
yaa şok olmuştum gördüğüm manzara karşısında yan yatmış üstüne almış minicik balığı suyun üstünde tutuyor 5 saniye değilmiş hafizalari her balikta degisiyomus
Arastirdigima gore bazen farkli seyler yemeleri gerekiyormus, donmus ve/veya canli kurt, karides tarzi et iceren gidalarCiklet balığı yemi kırmızı ufak olandan
Belki de diger cikletleriniz de bu sebeple hastalandi. Bu son kalan kendi basinin caresine bakmaya basladi.
Ben yollamadim resmi ama tabi sonra satilmaz balıklarBiz de göreydik. Balığın kimliği ifşa olmasın diye mi resim özelden?
Tüm akvaryum ciklet onu bende okudum ama bi türlü alamadim birde diğerleri kışın basinda soguktan hastalandi ısıtıcı takana kadarArastirdigima gore bazen farkli seyler yemeleri gerekiyormus, donmus ve/veya canli kurt, karides tarzi et iceren gidalar
Belki de diger cikletleriniz de bu sebeple hastalandi. Bu son kalan kendi basinin caresine bakmaya basladi.
Katil damgası yediği için mi satılmayacak? Sicili kara harbi, ben de almazdım.Ben yollamadim resmi ama tabi sonra satilmaz balıklar
Senin ki ne cinstiyaa şok olmuştum gördüğüm manzara karşısında yan yatmış üstüne almış minicik balığı suyun üstünde tutuyor 5 saniye değilmiş hafizalari her balikta degisiyomus
BDV'ye yeni bi soluk getirdiniz ahahahah.Arkadaşlar lütfen yardım edin..
akvaryumum var şimdiye kadar vukuatsızdı ama bir haftadır bir katil var
akvaryum içinde bitane green terror diye balık var 3 tane vardı 2si hastalandi ve öldü bunda şu anda sağlıklı olan baligin payı çok çünkü hastayken onlari hep rahatsız etti sonradan ayırdık hasta olanları ama kurtaramadık..ben o balığa huysuz diyorum
neyse aradan 3 ay falan geçti hiç problem yoktu taa ki geçen hafta yem vermeye gittiğimde huysuz balığın ağzında zavallı bir sarıprenses kuyruğu gorene kadar eşim balığın ağzından çıkardı ki kafasını yemiş huysuzun ilk cinayeti oldu
bugün de filtresini temizligim dedim hamile olduğum için eskisi kadar ilgilenemiyorum tabi ama balık eksildigini görmeyecek kadar değil suyun üstünde yarım kuyruk yüzüyordu diptede iskelet hemde bu sefer koca vatosu yemiş anlamadım onu nasıl yedi hemde dikenli oluyor vatos ama bu sefer onun yedigine dair kanıt yok ama başka onu yiyebilcek balıkda yok akvaryumda napcagimi şaşırdım eşimi aradım götür onu sat diyor ama vermekte istemiyorum niye yemiş olabilir ki acaba..
Kayınvalideler, eltiler, eski sevgililer derken insan ilişkilerinden içim sıkılmıştı zaten. Artık balık ilişkileri üzerine uzmanlaşıcam bana da yeni bi ufuk açtınız.
Buraya da göndersenize küçük katil uşağın fotografını.
Bi de zipzip in eksikliğini hissettirmemek adına balığın yaşı kaç
valla ben yabanci forumlarda falan gordum bayagi avci etci bi balik bu. ya ayiracaksiniz ya da eline av vereceksiniz yoksa diger balikciklara yazik olur.Tüm akvaryum ciklet onu bende okudum ama bi türlü alamadim birde diğerleri kışın basinda soguktan hastalandi ısıtıcı takana kadar
Evet katil balık alırsanız tüm baliklariniz yerKatil damgası yediği için mi satılmayacak? Sicili kara harbi, ben de almazdım.