- 13 Şubat 2008
- 2.871
- 0
- 156
- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
dün aldım 2 tane japon balığı
fanusda besliyorum
biriküçük biri büyük
bundan öncede 3 tane beslemiştim ama 2 ayda ölmüşlerdi
bunların ölmememsi için ne yapabilirim?
suyunu 2 günde bvir değiştirin dedi satıcı adam ama okadar dışkı yapıyorlarki suyu içi iğrenç oluyor
bende mikrop kapmalarından korktuğumdan günde iki kez değiştirdim bugün
birde fanusda balıklar strese giriyor ve görme bozukluğu oluşuyormuş doğrumu?
KAPLUŞUM ÖLDÜ 2.5 senedir beraberdik 20 - 25 gün kadar fanusta kaldı sonra bana trip attı yemek yemedi gittim akvaryum aldım o gün bugündür ne yatağım ne yerlerim kaldı gezmediği el sallamayı bile öğrettim kavga gürültü banyo yapıyorduk üstüne üstlük annemin yeşil bişey o ne ya tabusunu yıkıp kendini sevdirmeyi de başardı. kucağa alınmak isteyen çocuklar gibi minik elleri camda ama yaklaşık 10-12 gündür hiç bişey yemiyordu 4 - 5 gün oldu gözleri şişip kapandı teramicyn aldım her akşam suyunu değiştirip pansumanını yaptım vitaminlerini verdim elimle beslemeye çalıştım ama sonuçta bişey yapamadım. Dün gece yine olanca gücüyle bütün taşlardan ses getirdi gece kalkıp baktım dolaşıp duruyordu sabah nasıl oldu diye bakmak için elime aldım ama ölmüş ((( Ve bugün bi karar verdim bir daha evcil hayvan beslemeyeceğim...Ne zaman bişey olsa ben kopuyorum
(üstteki arkadaşa yanıt olsun bu arada 70 tl içinde bütün malzemeler herşeyini almasanda o fanustan onu çıkart plastiğin zararlarını bilmek bile yeterli bir neden...)
:gitme:senağlamaBenimkine gözün gibi bakıyorumm.O Ölürse ben ne yaparım canım o benimmm:1no2:
selam arkadaşlar bende kaplumbağa almak istiyorum ama bi arkadaşım bu aylarda alma yaza doğru al ölürler dedi.napsam ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?