- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 363
- Konu Sahibi puccakanka
varmı akupunkturla zayıfalayanlar ben akupunktur küpesi kullanıyorum ve çok memnununm tavsiye ederim 1 ayda 4.5 kilo gitti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de merak ediyorum.geri alınıyor diyorlar ama akapuntur küpesini yeni duydum.o nası bişi
Nerde akapunktura gidiyorsun?
teşekkürler...araştırıyım bir netten tam olarak neymiş diye.akupunktura gitmiyorum akupunktur küpesi kullanıyorum goldslim
ben akapuntura başladım 4 gün oldu ve okadar mutluyumki... bunca zaman kilo vermek için gereksiz bir çok şey yapmışım akapuntur seni zayıflatmıyo sadece kulağına takılan iğnelerle yeme hissin olmuyo yada az yiyosun fazlasını istemiyoson mide kazınman olmuyo hiç yemesem daha iyi diyosun ama sana diyet listesi veriyorlar ve sen ona bire bir uyman gerekiyo akapuntura başlamadan önce o diyet listesini asla yapamazdım ama şimdi kesinlikle zorlanmıyorum belki psikolojik ama akapuntur yaptırdığın müddetçe her hafta bir diyet uzmanıyla görüşü olman seni ister istemez motive ediyo spor hayatta yapmazdım şimdi zayıfladığımı fatkettikçe daha çok yapıyorum kısacası ben akapunturu herkeze tavsiye ediyorum..
bide bence akapunta bire bir gitmek lazım küpenin mutlaka faydası vardır ama orada tüm tetkiklerin yapılıyo ve sana göre bir diyet programı hazırlanıyo... ayrıca küpenin ömrü 2 yıl
küpe yada başka bir şeyle zayıflayan herkezi tebrik ediyorum... darısı istediğimiz kiloya düşmeye çalışan bize
bende siparişimi verdim bugun elime ulaşabilecegini söylediler daha hızlı etki alabilmek için 2 tane mi sipariş verseydim caba:![]()
bende alıp baslyacagım annemle alacagız
4 tane olandan 2 ona 2 bana sanırım cumaya elımde olur her cuma bıldırırım
kı ben dıyette yapıyorum annemdekı degısımlerıde yazarım
boşver canım ya ben bitane kullanıyorum ve gayet ii gidiyo ama ben sordum iki tane alsam daha fazla etkisi olurmu diye tabiki daha ii olur ama 1 tanede gayet yeterli bu iş için demişlerdi yani gerek yok önce bir dene memnun kalırsan almak istersen ozaman alırsın ama gerek yok bence
tatlım ben anlamadım neyi 4tane olanlardan alıyosun birde kilo cetvelin yanlış olmuş sanırım hedef kilon 15'mi![]()
ıkı kulaga kullanınca daha etkılı oluyormus goldsilim resmı sıtesınde onlıne destek e sordum
4 tane alıyorum kı 2 anneme 2 bana
su cızelgemı duzelteyım barı ıyıkı soyledın sımdık farkettım
cizelge sıte ıle ılgılı duzelmıyor
tesekkurler sen nasıl basladın akapunktur kupesıne sporda yapıyor musun ?
ıyıymıs ben dıyet ve kosu bandı ıle 5 kılo verdım bıktım bıraktım bu surede almadımda vermedım devalla geçen cuma 2ay oldu alalı ama ben bazı şeylere dikkat edilceni bilmiyordm ilk zamanlarda iştahım gitti ama yinede sağlıksız besleniyordum ne bulursam yiyordum açıkçası yağlı arada abur cubur yani canım istemesede abur cubur yerdim geçmişten gelen can sıkıntısı yüzünden yediğim zamanlardan kalan alışkanlık yani neyse işte ilk ay her hafta tartılırdım gramlarla verirdim,,sabahtan akşama kadar hiçbişey yemezdim akşam geç saatlerde tıkabasa yerdim çünkü çok acıkmış olurdum sonra bide yediklerimi eritmeden hop yatar uyurdum e tabi böyle olunca kilomu verilir bazı şeylere dikkat etmen gerekiyo bende sordum nelere dikkat edicem diye,,,bana--kızartmalardan uzak dur abur cubur koladan uzak dur birde günde 2.5-3 litre su iç bak nasıl kilo veriysun dediler bende yaptım zaten hiç canım ogündür abur cubur istemiyo evde kalan son abur cuburlarıda oğlum yedi valla,,ve ben hiç spor yapmadım egzersiz yapmıyorum birtek çocuklardan fırsat bulursam yürüyüşe çıkıyorum bukadar,i![]()
ıyıymıs ben dıyet ve kosu bandı ıle 5 kılo verdım bıktım bıraktım bu surede almadımda vermedım de
13. zayıflama takımndayım cok faydasını gordum
oradakı arkadaslarla motıvasyonumuz yukselıyor
yenıden basladım hazıran 15 te 60 kılo hedef cızdım bekarlık kılom 52 hamılelık oncesı 60 su dogum kılolarını vermek en buyuk ıstegım
mart 15 68
nısan15[/66
mayıs 63
hazıran 60 program olusturdum yazınmemlekette ıncelmıssın desınler
kupe nın yanında sporda yapacagım ve paylasacagım
eger grupla kılo vermk ıstersen sende heran gıbı gruba katıl cok faydası oluyor
tesekkurler cevaın ıçın
SIZE]