Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben mi akapuntur noktasını bulamadım acaba küpeyi takdıgım yerde bugun 4.gün bir değişiklik hissetmedim demekki bünye meselesi birde gün boyu mu takıyorsun sen
ben mi akapuntur noktasını bulamadım acaba küpeyi takdıgım yerde bugun 4.gün bir değişiklik hissetmedim demekki bünye meselesi birde gün boyu mu takıyorsun sen
evet canım sabah kaçta kalkıyorsam hemen takıyorum ve akşam yatana kadar kalıyo ve aldığın sitede kullanım yerine bak o resimdeki kadının taktığı yeremi takıyorsun dikkat et fazla sıkma ve fazlada gevşek bırakma oraya temas etmesi yeterli,aslında bana 6saat takman yeterli gerek yok fazlasına dediler ama gün boyu takmamnında zararı yok yani dediler bende alışkanlık yaptım gün boyu çıkarmıyroum
bend eldım 2 martta 1 hafta olacak
goldsılım ın resmı web sıtesınden aldık
2 saat takılması yeterlı denıyor
ben 6-8 saat takıyorum
ıstahımı cok kesmedı
bıraz daha deneyeyım tek kulaga takılıyormus ben 2 tane aldım2 kalgıma bırden takıyorum
sğol canım ya bende 5.takımdayım birde 70-79kilo arasındakiler birlikte zayıflıyordayım valla gerçektende burası sayesinde insan ne yiyip ne yimeyceni öğreniyo ve i motive oluyoruz birde rakiben varsa tamam benim 2tane rakibem var yarışmakta insanı hırslandırıyo,,,bu arada canım ayda 2 kiloyu çok rahat verirsin benimde programım var böyle ve ama ben 3ayda 10 kilo vermek benim hedefim bende evde çok fazla dans ediyorum hopluyorum zıplıyorum süper bi spor oluyor benim için daha fazla yararı oluyor ozaman küpenin oda yardımcımız diyelim dimi-veeeeeee aynen yazın incelmiş desinler hepimize,,zaten etraftakinler aaaaa zayıflamışsın kız diyolar nasıl havalara giriyorum bi görsen