Akupunktur Yöntemi İle Zayıflama

ben geçen sene akupunkturla 5 haftada 11 kilo verdim bence çok iyi bi yöntem ama yarıda bıraktım malesef sonra diyeti de bozdum ama ona rağmen uzun bi süre aynı kiloda kaldım. ama tabi sonra iicce kilo aldım hiç dikkat emeden yediklerime ve spor yapmadan. sonuç şimdi dyete başladım. doktorumla tekrar konuştum inşallah bu hafta tekrar başlıcam ama bu sefer yarıda bırakmıcam tedaviyi. diyete önceden başladım dahadoğrusu sağlıklı yaşamaya. bunu bi hayat tarzı haline getirmek istiyorum çünkü. bakalım hayırlısı bi de iğneleri taktırırsam inşallah geçen seneki gibi zayıflıcam hatta daha da zayıflıcam yarıda bırakmayıp tedaviyi. koruma programı da çok önemli tabi:lepi:

arkadaşlar seans başı ortalama ne akdar veriosunuz,ben yeni başlamayı düşünüyorum kazıklanmıyım bide:=)

teşekkür ederim traca cevap yazıdgın için. peki gidecegimiz yerde dikkat etmemiz gerekn belirli şeyler var mı ben hiç anlmıyorum mesela ne olursa iyi olur ne olursa kötü olur?

valla ben de sadece bi yer gördüğüm için hiç bir fikrim yok :) benimki test falan sitememişti benim hormon testlerim yakın zamanda yapılmıştı gerek de yoktu zaten onlara. hijyenik bi yerdi gördüüm kadarıyla. onun haricinde çok da değişeceğini sanmıyorum ama sen yine diğer arkadaşların da bi fikrini al bence :)

valla ben de sadece bi yer gördüğüm için hiç bir fikrim yok :) benimki test falan sitememişti benim hormon testlerim yakın zamanda yapılmıştı gerek de yoktu zaten onlara. hijyenik bi yerdi gördüüm kadarıyla. onun haricinde çok da değişeceğini sanmıyorum ama sen yine diğer arkadaşların da bi fikrini al bence :)

çok sagol canım:=)

ne kadar sürede verdiniz ve geri almadınız mı hiç??

ayrıca istanbulda yaşıyorsunuz sanırım nereye gittiniz?

arkadaşlar seans başı ortalama ne akdar veriosunuz,ben yeni başlamayı düşünüyorum kazıklanmıyım bide:=)

canım ben bağcılarda oturuyorum. bizim burada küçük bir poliklinik var. oraya bi uzman geliyo. aslında çapada dahiliye uzmanıymış. akupunkturunda eğitimini almış.
burada fiyatlar enson 1 ay önce şöyleydi
genel 20tl
bölgesel 30tl
ben başka yerlerede sordum 50 60 hatta daha yükseğe varan fiyatlarda var. fark ne bilemiyorum artık.

genel şöyle oluyor. her hafta gidiyosun. tartılıyorsun. kilo verip vermediğin kontrol ediliyor.
sonra kulağına kendi tespit ettiği ilgili yerlere iğneleri takıyor. birde diyet listesi veriyor.

bölgeselde ise nerenden kilo vermek istiyorsan (kalça, göbek vb.) oraya iğneleri batırıyo 20 dk kadar bekliyorsun sonra iğneleri çıkarıp kulağına iğne takıyor diyet listeni veriyor.

birde şöyle bişey var. akupunktur tek başına zayıflatmıyor. akupunktur doktorun verdiği listeyi daha rahat zorlanmadan uygulamanı sağlıyor. yani akupunkturdada diyet yapıyosun
ama karnın olur olmaz acıkmıyo midende yanma veya kazınma gibi şikayetler olmuyo
daha rahat uyguluyorsun listeyi.

benim akupunktura gittiğim süre zarfında kilo vermem şöyleydi
1. hafta 10.03.2009 83.9 kg (1.7 kg gitti)
2. hafta 17.03.2009 82.4 kg (1.5kg toplamda 3.2kg gitti)
3. hafta 24.03.2009 81.6 kg (800 gr toplamda 4 kg gitti)
4. hafta 31.03.2009 80.6 kg (1kg toplamda 5kg gitti)
5.hafta 07.04.2009 80.1 kg (500 gr toplamda 5.5 kg gitti)
6.hafta 14.04.2009 79.3 kg (800 gr toplamda 6.3 kg gitti)
7.hafta 21.04.2009 78.00 kg (1.3 kg toplamda 7.6 kg gitti)
.......... 31.05.2009 76.00 kg (2 kg toplamda 9.6 kg gitti)
7. haftadan sonra 1 ay ara verdim gitmemeiştim. o ara veremedim.
şimdide 75 kiloyum.

inşallah hepimiz hedeflediğimiz kilolara ulaşırız.

Canım ben dün taktırdım. İlk seans 25 tl, sonra 2 haftada bir 12,5 tl. 2 haftayı geçersen yani gitmezsen yine 25 tl.
Ödeme bu şekilde, inşallah veririz kızlar...Çok hevesliyim

canım ben bağcılarda oturuyorum. bizim burada küçük bir poliklinik var. oraya bi uzman geliyo. aslında çapada dahiliye uzmanıymış. akupunkturunda eğitimini almış.
burada fiyatlar enson 1 ay önce şöyleydi
genel 20tl
bölgesel 30tl
ben başka yerlerede sordum 50 60 hatta daha yükseğe varan fiyatlarda var. fark ne bilemiyorum artık.

genel şöyle oluyor. her hafta gidiyosun. tartılıyorsun. kilo verip vermediğin kontrol ediliyor.
sonra kulağına kendi tespit ettiği ilgili yerlere iğneleri takıyor. birde diyet listesi veriyor.

bölgeselde ise nerenden kilo vermek istiyorsan (kalça, göbek vb.) oraya iğneleri batırıyo 20 dk kadar bekliyorsun sonra iğneleri çıkarıp kulağına iğne takıyor diyet listeni veriyor.

birde şöyle bişey var. akupunktur tek başına zayıflatmıyor. akupunktur doktorun verdiği listeyi daha rahat zorlanmadan uygulamanı sağlıyor. yani akupunkturdada diyet yapıyosun
ama karnın olur olmaz acıkmıyo midende yanma veya kazınma gibi şikayetler olmuyo
daha rahat uyguluyorsun listeyi.

benim akupunktura gittiğim süre zarfında kilo vermem şöyleydi
1. hafta 10.03.2009 83.9 kg (1.7 kg gitti)
2. hafta 17.03.2009 82.4 kg (1.5kg toplamda 3.2kg gitti)
3. hafta 24.03.2009 81.6 kg (800 gr toplamda 4 kg gitti)
4. hafta 31.03.2009 80.6 kg (1kg toplamda 5kg gitti)
5.hafta 07.04.2009 80.1 kg (500 gr toplamda 5.5 kg gitti)
6.hafta 14.04.2009 79.3 kg (800 gr toplamda 6.3 kg gitti)
7.hafta 21.04.2009 78.00 kg (1.3 kg toplamda 7.6 kg gitti)
.......... 31.05.2009 76.00 kg (2 kg toplamda 9.6 kg gitti)
7. haftadan sonra 1 ay ara verdim gitmemeiştim. o ara veremedim.
şimdide 75 kiloyum.

inşallah hepimiz hedeflediğimiz kilolara ulaşırız.

harika detaylı yazmışsıız ellerinize saglık,tekrar teşekkür ederim,saglıga bi zararı olur mu lmaz mı diye tek korkum....

ya ilk haftaa 2 kilo vermiştim geçen hafta ev taşdığım için bahane oldu bana ve yine bissürür şey yedim ve kilo fln vermemşim tabikiii:KK43::KK43::KK43:bakalım bu hafta ne olacak

ya kızlar istanbulda bir poliklinikle konuştumm ilk seans için 55 ytl sonraki seanslar için 15er ytl istiyorlarmış sizce nasıl fiyatlar?

bence oldukça uygun neresi olduğunu banada sölersen bende gitmek isterim

daha önce akapunktur konusunda tum uzmanlara gidip dunya paraları bayıldım bu sefer cok fazla isim yapmış birine gitmek istemiyorum sonucta yediklerimize dikakt etmezsek dr kim olursa olsun kilo veremiyoruz

X