Akupunktur Yöntemi İle Zayıflama

eskişehirde bir fizik tedavi merkezi dr. denetimind bu işi yapıyor gittim sordum.
ilk gidişte tahliller için 40 tl ve seans başına 25tl alıyorlarmış daha sonra da 10 günde bir seanslara gidiliyormuş toplam paket proğram 2 ay yada 2,5 ay sürüyormuş

bu durumda bayramdan sonra başlamak akıllıca geldi ramazanda oruçtan dolayı istenen sonuç alınamayabilir ilk tecrübemde hayal kırıklığı yaşamak istemem doğrusu bu dedenle ara vereceğim buradaki ziyaretime ama BAYRAMDAN SONRA ıNŞALLAH BURADAYIM.

bence oldukça uygun neresi olduğunu banada sölersen bende gitmek isterim

daha önce akapunktur konusunda tum uzmanlara gidip dunya paraları bayıldım bu sefer cok fazla isim yapmış birine gitmek istemiyorum sonucta yediklerimize dikakt etmezsek dr kim olursa olsun kilo veremiyoruz

ziyaretçi mesajlarına yazdım,yer konusunda sıkıntı olursa tarif de edebilirim.

merhaba kızlar ben de aranıza yeni katılıyorum akupunktur yaptıracağım.bir yer ile görüştüm ilk seans 70 tl sonra her hafta bir gün 50 tl imiş ama içinde tahlil falan yok.gerek görürlerse ayrıca tahlil istiyorlarmış.yalnız kızlar fikirlerinize ihtiyacım var lütfen.okuduğum kadarıyla hepiniz akupunktur uygularken doktorlarınız diyet listesi vermiş size.görüştüğüm bayan doktorun dediğine göre diyet listesi vermeyeceklermiş.neleri yiyip neleri yememem gerektiğini ya da ne kadar miktarda yemem gerektiğini anlatacaklarmış uygulanması çok kolay bir yöntem hayatınıza kolaylıkla oturtabileceğiniz bir alışkanlığı anlatacağız dedi.acaba diyet listesi vermemesi kötü mü tam da yarına randevu aldım başlamak için naapsam başka yer mi araştırsam acaba ne dersiniz?

merhaba kızlar ben de aranıza yeni katılıyorum akupunktur yaptıracağım.bir yer ile görüştüm ilk seans 70 tl sonra her hafta bir gün 50 tl imiş ama içinde tahlil falan yok.gerek görürlerse ayrıca tahlil istiyorlarmış.yalnız kızlar fikirlerinize ihtiyacım var lütfen.okuduğum kadarıyla hepiniz akupunktur uygularken doktorlarınız diyet listesi vermiş size.görüştüğüm bayan doktorun dediğine göre diyet listesi vermeyeceklermiş.neleri yiyip neleri yememem gerektiğini ya da ne kadar miktarda yemem gerektiğini anlatacaklarmış uygulanması çok kolay bir yöntem hayatınıza kolaylıkla oturtabileceğiniz bir alışkanlığı anlatacağız dedi.acaba diyet listesi vermemesi kötü mü tam da yarına randevu aldım başlamak için naapsam başka yer mi araştırsam acaba ne dersiniz?

merhabalar sultannn hanım , ben yaklaşık 3 ay önce akupunktur yaptırdım , bölgesel ve kulak akupunkturu(çinli bir dr. yaptı.)
3 ayda yaklaşık 18,5 kg. verdim.Son ayda koruma proğramına alacaklardı, ondan ekstra para istedi, bende sinirlendim gitmedim,
Sonuçta 3 aylık paket proğrama 1.300TL.ödedim.
Güzel sonuç aldım almasına ama, sonradan kilo alıacakmıyım henüz onu bilmiyorum.Bekleyip göreceğiz. İnşallah sizlerde faydasını görürsünüz.

ben geçen perşembe günü takdırdım iğneleri liste vermedi dediğim gibi.neler yemem gerektiğini falan anlattı aslında insanın her zaman uygulayabileceği şeyler.sağlıklı beslenme yani..neyse bu perşembe günü gideceğim o gün tartılacağım bakalım inşallah istediğim gibi sonuç alırım..haftada 1gün sütlü tatlı ya da 2 top dondurma vermişti doktor bu hakkımı kullanmak adına yediğim bir küçük kornet dondurma dışında hiç bozmadım şimdilik yemem gerekenleri..inşallah sizler de hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız kızlar..

canım ben bağcılarda oturuyorum. bizim burada küçük bir poliklinik var. oraya bi uzman geliyo. aslında çapada dahiliye uzmanıymış. akupunkturunda eğitimini almış.
burada fiyatlar enson 1 ay önce şöyleydi
genel 20tl
bölgesel 30tl
ben başka yerlerede sordum 50 60 hatta daha yükseğe varan fiyatlarda var. fark ne bilemiyorum artık.

genel şöyle oluyor. her hafta gidiyosun. tartılıyorsun. kilo verip vermediğin kontrol ediliyor.
sonra kulağına kendi tespit ettiği ilgili yerlere iğneleri takıyor. birde diyet listesi veriyor.

bölgeselde ise nerenden kilo vermek istiyorsan (kalça, göbek vb.) oraya iğneleri batırıyo 20 dk kadar bekliyorsun sonra iğneleri çıkarıp kulağına iğne takıyor diyet listeni veriyor.

birde şöyle bişey var. akupunktur tek başına zayıflatmıyor. akupunktur doktorun verdiği listeyi daha rahat zorlanmadan uygulamanı sağlıyor. yani akupunkturdada diyet yapıyosun
ama karnın olur olmaz acıkmıyo midende yanma veya kazınma gibi şikayetler olmuyo
daha rahat uyguluyorsun listeyi.

benim akupunktura gittiğim süre zarfında kilo vermem şöyleydi
1. hafta 10.03.2009 83.9 kg (1.7 kg gitti)
2. hafta 17.03.2009 82.4 kg (1.5kg toplamda 3.2kg gitti)
3. hafta 24.03.2009 81.6 kg (800 gr toplamda 4 kg gitti)
4. hafta 31.03.2009 80.6 kg (1kg toplamda 5kg gitti)
5.hafta 07.04.2009 80.1 kg (500 gr toplamda 5.5 kg gitti)
6.hafta 14.04.2009 79.3 kg (800 gr toplamda 6.3 kg gitti)
7.hafta 21.04.2009 78.00 kg (1.3 kg toplamda 7.6 kg gitti)
.......... 31.05.2009 76.00 kg (2 kg toplamda 9.6 kg gitti)
7. haftadan sonra 1 ay ara verdim gitmemeiştim. o ara veremedim.
şimdide 75 kiloyum.

inşallah hepimiz hedeflediğimiz kilolara ulaşırız.

ben de dün gnydn arkadaşımızın gittigi yere gittim ve ilk igneler takıldı gittigimde bir sürü hastayla konuştum,18 kilo veren vardı 3 ay gibi bir sürede.. inşallah faydası olur,gelişmeleri yazacagım.

merhaba bende aranıza yeni katılıyorum ben aydın/nazilli de öğrenciyim nazilli de akapuntur yapan yerler var mı biliyor musun varsa bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.

dün bir hafta oldu vee ignelerimi değiştirtmeye gittim,tabi tarttı beni doktor 1.7 kg vermişimm ama verdigi diyet listesine de uymuştum fazla vermişsinn senin kilondakinin 1 kilo vermesi lazımdı dedi :KK70: bakalım haftaya ne olacakkk

Son düzenleme:
dün bir hafta oldu vee ignelerimi değiştirtmeye gittim,tabi tarttı beni doktor 1.7 kg vermişimm ama verdigi diyet listesine de uymuştum fazla vermişsinn senin kilondakinin 1 kilo vermesi lazımdı dedi :KK70: bakalım haftaya ne olacakkk

canım başladın demek
kilo da vermişsin
inşallah hedeflediğin kiloya çabucak gelirsin
sevindim senin adına
ben akupunkturu bıraktıktan sonra
kendim devam ediyorum diyete
72 kiloyum az veriyorum ama ne yapalım artık

hanımlar bende aranıza yeni katıldım, akapunktur yaptırmaya başlayalı bu cuma 2 hafta olacak ilk hafta 2200gr verdim bakalım cuma günü doktor ne diyecek? desteğinizi bekliorum buna ihtiyacım var lütfennn

ben de akupunktura 4 ay kadar gittim. 10 kilo verdim ve geri almadım

Merhaba Hanımlar ...
Aranıza yeni katıldım , konuyla alakalı baya bir yorumlarınızı okudum .
Ben izmirde son zamanlarda giden varsa , akupunktur tedavi yeri , dr. ismi , fiyatları , seans durumları hakkında bilgi almak istiyorum ...
ılgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım ...

hanımlar
bu gün kontrol günümdü doktora gittim veeeeee sadece 4 günde 1,5 kilo vermişim toplamda 3,5 kilo olduuuuu kaydirigubbakcemile2

ben de 2.haftaya basladım tedawide ilk hafta 2.6 kilo vermişim ama bilmiorum yaa cok taktım zayıflamaya kafamaa

Selam arkadaşlar ben yeni üye oldum.

bende dün 19/10/2009 tarihinde akapuntur yaptırdım.ve birde diyet listem var.doktorum bana kesinlikle tatlı bir şey yeme o ihtiyacını ancak meyvelerden karşılayacaksın dedi.sadece kücük bir parca diyerek aldıgımız şeker bile iğneleri etkisiz hale getiriyormuş.bunun dışında birde her saat kulağımdaki igreyi elimle uyarmam daha iyi sonuç almama yardımcı olur diye bir bilgi verdi.ve sporda yapmamı söyledi. oradaki tartıda kilom 74 dü. Rabbiminde izni ile inşallah başarırım bu sorunu.sonuçlarımı bıraya yazarım.arkadaşlarımızın olumlu sonuçları beni daha azimli yapıyor.

ve hepinize sağlık dolu hayat diliyorum.

Selam arkadaşlar ben yeni üye oldum.

bende dün 19/10/2009 tarihinde akapuntur yaptırdım.ve birde diyet listem var.doktorum bana kesinlikle tatlı bir şey yeme o ihtiyacını ancak meyvelerden karşılayacaksın dedi.sadece kücük bir parca diyerek aldıgımız şeker bile iğneleri etkisiz hale getiriyormuş.bunun dışında birde her saat kulağımdaki igreyi elimle uyarmam daha iyi sonuç almama yardımcı olur diye bir bilgi verdi.ve sporda yapmamı söyledi. oradaki tartıda kilom 74 dü. Rabbiminde izni ile inşallah başarırım bu sorunu.sonuçlarımı bıraya yazarım.arkadaşlarımızın olumlu sonuçları beni daha azimli yapıyor.

ve hepinize sağlık dolu hayat diliyorum.

merhaba bende ankara dayım ve güvenilir bi yere yaptırmak istiyorum sen nereye başladın ve fiyatı nedir opuyorumnanaktan

selam serap ;

ben bir arkadaşımın tavsiyesi ile gittim.bana 75 dendi.gümüş iğne diye bir yer. :tomato::tomato::tomato::tomato:

X