- 5 Mart 2009
- 74
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uzunca bir aradan sonra slm arkadaşlarr..ben akupunkturu bıraktım diyetisyene başladım birazda böle vereyim:)akupunkturla 5 haftada 83.5 den 79 a düştüm.geçen haftada diyetisyene başladım şimdide 76.8 in inşş devam ederr kilo vermelerimiz...kolay gelsin
Arkadaşlar Merhaba,
Akupunktura nerede gidiyorsunuz ve ücretleri ne kadar?Bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
merhabalar
bende araniza katildim dun itibariyle. bugun 2. gunum akapunkturda ve ben nerdeyse zorla yiyorum listemi uygulamak adina. istahimi kesti cok guzel birsey umarim boyle devam eder.benim seans ucretim 50 ytl izmirde kibris sehitlerinde bir yer. bir arkadasimin tavsiyesiyle gidiyorum oraya arkadasim 4-5 ayda 15 kg verdi orda ve suan koruma programina gecti. benimde hedefim var. malesef 20 kg ama ilk defa bukadar azimliyim. doktorum bana 3.5-4 ay gibi bir surede verebilcegimi soyledi. sure kisa olsun diye cabalamiyorum yeterki hedefime ulasayim:) erkek arkadasim temmuzda askere gidicek o izne geldiginde ona fit gozukmek istiyorum tek hedefim bu. cunku cok destekci bana. sizlerede elimden geldigince gelismeleri bildiricem
acaba emziren annelerede uygulanıyor mu bir bilgisi olan var mı acaba beni aydınlatırsanız sevinirim
merhaba herkese
ilk haftam doldu benim akapunkturda bugun ve 1. hafta sonunda 2.150 gr kilo verdim :) cok mutluyum gerci bu daha baslangic ama olsun insani motive ediyor cok
yaşım 16 boyum 161 kilom 79 diyet yapmayı denedm ama dayanamadım bozdum hep
merhabalar benimde çarşamba günü akupunkturda ikinci haftam olacak.75 kg ile başladım ilk hafta 3 kg kaybetmişim şuan 72 kgmım.çarşamba günü tekrar tartılacağım bakalım bu hafta kilo kaybım olacakmı.geçekten iştahımı kesti.ben bile inanamıyorum.hep derdim bir gün bende iştahım yok diyecekmiyim diye.ama gerçekten ben çok faydasını gördüm.yemek zorunda olduğum için yiyorum.ben iki ay devam edeceğim.10 kg kesin verirsin dedi doktor.inşaallah veririm.diyetimi hiç bozmuyorum.hepimize sağlıklı kilo vermeler.
.tebrik ederim canım
inşallah hepimiz hedeflediğimiz kilolara sağlıkla ulaşırız