Akupunktur Yöntemi İle Zayıflama

akapunkturda ikinci haftamda doldu. bu hafta 600 gr vermisim.:çok üzgünüm: gerci ben uzuldum cunku sporumu diyetimi vs herseyi tam uygulamistim. ama doktorum bazen boyle olabilecegini normal oldugunu soyledi.icim biraz rahatladi.
1.hafta 2.150 gr
2.hafta 600 gr
hedefime daha cok var bakalim haftaya nasil olcak?

öyle deme canım ya
buda güzel bence
senin toplam kilo kaç canım
ilk hafta çok veriliyo sonra biraz yavaşlıyo
birde verilecek kilon az ise nispeten daha yavaş kilo veriliyo

canim suan 77.450 deyim.hedef 60 ama buhafta daha iyi vercegime inaniyorum. cunku gercekten cabaliyorum . sabahlari pilates yapiyorum aksamlari step aleti falan.. gerci buhafta en azindan 1kg garanti diyordum cunku spordan bilhassa pilatesten cok sikiliasti vucudum.gorunurde 600 den daha fazla verdim gibi ama sikiliastigi icin oyle gozukuyor. buarada sanada tavsiye ediyorum pilatesi. akapunktura arti oluyor zayiflamak icin. en azindan gorunurde fark yaratiyor :)

evet canım platesi bende düşünüyorum
ama pilates dersine gidemem bebişim var
ebru şallının pilates cd sini alıcam evde yaparım

kızlar paylaşımı neden bıraktınız???
ben daha önce taktırarak kilo vermiştim, bu ara irademe pek hakim olamıyorum, tekrar taktırmak istiyorum ama, aklıma bir şey takıldı; bu yöntemin gusül abdestine engeli olur mu sizce???:uhm: .
bu konu hakkında fikri olan var mı???fisfisfis

arkadaşlar

merhaba sizi yeni buldum!

ben daha önce akupuntur ile ilgili herşey bölümüne yazmıştım ama burada daha çok ilgilenen var sanırım

ankarada yaşayan var mı? yada ankarada ali sezen adından ünlü bir doktor varmış. onu tanıyan.

ya benim annem ona başladı da. adam ilk bir ayda 9 kilo verdiriyomuş. sonra da yani misal bir yılda 40 kilo verdirdiği hastaları varmış vs. ben internetten arıyorum araştırıyorum. ama buradan da bilgi almak isterim!

duyan bilen var mı?

lütfen!

arkadaşlar öğleden sonra taktırmaya gidiyorum.
sanırım benim sorum hakkında fikri olan yok.
merak edenler için nette bulduğum yazıyı paylaşmak istiyorum;

Kulağa yapıştırılan bu bantlar deriye suyun işlemesine mani olurlarsa bu bantlarla gusül caiz olmaz.

Şayet zaruret var ise bantlar üzerine mesh edilir. Böyle bir tedavinin gerekli olup olmadığına ise dindar ve uzman bir doktorun karar vermesi gerekir. Eğer böyle bir tedavinin gerekli olduğuna karar verilirse o zaman zaruret var demektir ve gusül geçerli olur.

Eğer mesh etmekte zarar verecekse mesh de yapılmaz. Gusül bu haliyle caizdir. Gusül abdestinden sonra bu işlemi yapmak daha uygundur.
ALINTIDIR.

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz şekerler
ben geçen hafta 700 gr vermişim
ama çok özen gösteremiyordum
bu hafta çok sıkı yapıyorum bakalım
salı günü ne olacak
ben salıdan salıya gidiyorum
salı günü yazarım sonucu

ben de ankaradayım 7 haftadır başka dr gidiyorum 7,5 kilo verdim.o ismi duymadım özelimden bana adresini telefonu verebilirmisin

tatile ciktigimdan dolayi bir suredir taktiramiyordum akapunkuturu ama burdada devam ettim diyetime suana kadar 40 gunde 19 gunu akapunkursuz olmak uzere 7.100 kilo vermisim. akapunktura ara verince vermeye devam ettim ama biraz daha ozenli olmam gerek sanirim. bugun oturup cizelge yaptim kendime ve ogun saatlerime daha dikkat etmeye karar verdim :) 8.30 kahvaltiyken tatildeyim diye 10da yapioyordum mesela bunlara dikkat edicem yine bakalim hedefe daha var ama yaklasio olmak guzel:)

Selamlarr herkese...ben akupunkturu bırakmıştım.ama tekrar başlamaya karar verdim .şu iradesizliğimi bi yenebilsem:)bu cumartesi gidicem konuşucam doktorla vücüddada birşeyler yapıyorlarmış iyice sorucam.şu an 76.5 im.65 olduğumu bir görsem:):):)

Merhaba bizim tartıda sorun var galiba 78.1 mişim meğerrr:):):):)bu doktor vücuda da iğneler soktu bakalım neler olacak:)

arkadaşlar pazartesi bend eyaptırcam peki kulağıma iğne takılınca dışarı iğnelerlemı çıkıcam çünü sonra iş yerıne dönucemm iğnelerle dönmek istemıyorummmm yardımmm

arkadaşlar pazartesi bend eyaptırcam peki kulağıma iğne takılınca dışarı iğnelerlemı çıkıcam çünü sonra iş yerıne dönucemm iğnelerle dönmek istemıyorummmm yardımmm

iğneler çok küçük oluyor zaten saçla da çok rahat kapatılabiliyor dert etmeye gerek yok bence hihoyyyt

hmmm ben telefonla görüştüm arkadaşlar kılomuda soyledımm 3 seansta bıter dedıler bu seanlarlar ayda bır mı oluyo dırek kulaklarımıza yapıyolarmı tahlil filan yapıyolar mı?vucut kontrolu yapıyolar mı?

bütün hepsi yapmıyo nereye gttiğine bağlı. haftada bir kez oluyor seanslar. benim gittiim yerde öyleydi en azından

mrb arkadaşlar ben izmirde bir akapunktur uzmanı arıyorum tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmı
?

bende akapukktura gitmek istiyorum eskişehirde kimler var bu konuda siz araştırmışsınız herhalde,
bir fizik tedavi merkezi var anlarsınız ben oraya gitmek istiyorum ama çok mu pahalıdır bilemiyorum birde bu işi genelde klinikte yapanlar var hangisini tavsiye edersiniz şimdiden teşekkürler,

HADİ KIZLAR BENİDE ZAYIFLATIIN.kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…