- 11 Mayıs 2008
- 127
- 0
- 39
akapunkturda ikinci haftamda doldu. bu hafta 600 gr vermisim.:çok üzgünüm: gerci ben uzuldum cunku sporumu diyetimi vs herseyi tam uygulamistim. ama doktorum bazen boyle olabilecegini normal oldugunu soyledi.icim biraz rahatladi.
1.hafta 2.150 gr
2.hafta 600 gr
hedefime daha cok var bakalim haftaya nasil olcak?
canim suan 77.450 deyim.hedef 60 ama buhafta daha iyi vercegime inaniyorum. cunku gercekten cabaliyorum . sabahlari pilates yapiyorum aksamlari step aleti falan.. gerci buhafta en azindan 1kg garanti diyordum cunku spordan bilhassa pilatesten cok sikiliasti vucudum.gorunurde 600 den daha fazla verdim gibi ama sikiliastigi icin oyle gozukuyor. buarada sanada tavsiye ediyorum pilatesi. akapunktura arti oluyor zayiflamak icin. en azindan gorunurde fark yaratiyor :)
arkadaşlar
merhaba sizi yeni buldum!
ben daha önce akupuntur ile ilgili herşey bölümüne yazmıştım ama burada daha çok ilgilenen var sanırım
ankarada yaşayan var mı? yada ankarada ali sezen adından ünlü bir doktor varmış. onu tanıyan.
ya benim annem ona başladı da. adam ilk bir ayda 9 kilo verdiriyomuş. sonra da yani misal bir yılda 40 kilo verdirdiği hastaları varmış vs. ben internetten arıyorum araştırıyorum. ama buradan da bilgi almak isterim!
duyan bilen var mı?
lütfen!
arkadaşlar pazartesi bend eyaptırcam peki kulağıma iğne takılınca dışarı iğnelerlemı çıkıcam çünü sonra iş yerıne dönucemm iğnelerle dönmek istemıyorummmm yardımmm
hmmm ben telefonla görüştüm arkadaşlar kılomuda soyledımm 3 seansta bıter dedıler bu seanlarlar ayda bır mı oluyo dırek kulaklarımıza yapıyolarmı tahlil filan yapıyolar mı?vucut kontrolu yapıyolar mı?
Selamlarr herkese...ben akupunkturu bırakmıştım.ama tekrar başlamaya karar verdim .şu iradesizliğimi bi yenebilsem:)bu cumartesi gidicem konuşucam doktorla vücüddada birşeyler yapıyorlarmış iyice sorucam.şu an 76.5 im.65 olduğumu bir görsem:):):)