Akupunktur Yöntemi İle Zayıflama

Tebrikler arkadaşlar verdiğiniz kilolar için.ama benim irade çöktü bugunlerde çok acıkıyorumm...sıkılmaya başladım galiba.hatta bozdum bile denilebilir.ama devam yine kaldığım yerden:)

bırakma devam et. eninde sonunda zaten hepimiz bozuyoruz canım diyeti önemli olan zaten bozdum diyip tümden bırakmamak ertesi gün daha az yer telafi edersin
diyet bölümündeki başarı hikayelerini oku moralin düzelir ben motivasyonum düşünce orayı okuyorum düzeliyor.
hadi bakalım kaldığın yerden devam pes etmek yok

bırakma devam et. eninde sonunda zaten hepimiz bozuyoruz canım diyeti önemli olan zaten bozdum diyip tümden bırakmamak ertesi gün daha az yer telafi edersin
diyet bölümündeki başarı hikayelerini oku moralin düzelir ben motivasyonum düşünce orayı okuyorum düzeliyor.
hadi bakalım kaldığın yerden devam pes etmek yok

ya öylede bu iki hafta boşa gitti artık napalım dediğin gibi kaldığım yerden devamm pazartesi yine düzenli hayatıma dönerimm:)ama havalardan mıdır nedir sürekli yemek istiyorumcokacimcoook

yaa bende ıkı ay dır ara ara yaptım bıraktım .............yazda gelıyooo ..bıraz vermek ıstıyorummya............ama bolbbol bıtkı çayı ıçıyorum ....akupuntura ıkı ay gıttım sonta işlerımı çoktu gıdemedım ama sanıkı iştahımı dahada açtı gıbı geldı tekrar başlasammı bılemıyorummm...herkese başarılar

kızlar nerelerdesiniz??
ben c.tesi akupunktura başladım bakalım takip etcez beraber siz nerlerdesiniz ya

burdayımmmmm
cuma yarışmalarındaki takımlara katıldım
benim son durum 80.1 idi toplam 5.5 kilo verdim
yarın kontrol var yine ama bu hafta pek ümitli değilim
zira biraz diyeti bozdum
birde eliptik bisiklet almaya karar verdim
bakalım artık

burdayımmmmm
cuma yarışmalarındaki takımlara katıldım
benim son durum 80.1 idi toplam 5.5 kilo verdim
yarın kontrol var yine ama bu hafta pek ümitli değilim
zira biraz diyeti bozdum
birde eliptik bisiklet almaya karar verdim
bakalım artık

süperrrrrr sevindim senin adına bende bu hafta doktora gidemedim.bakalım hayırlısı bende 78.5 e takıldım kaldım.spora başladım ama gidemedim doğru dürüst 23 nisan haftasından sonra step a yazılıcaz arkadaşlar hadi hayırlısı:)

Hadı hayırlısı kızlar Çok sevındım
ben de baŞladım bakalım
gelıŞmelerı ıletırım sıze

benim bu akşam kontrol var sonucu yazarım
ama bu hafta çok umutlu değilim

kızlar dün yazamadım kusura bakmayın
6. hafta bu hafta 800 gr güle güle.
başlangıç kilom (03.03.2009) 85.6 kg
1. hafta 10.03.2009 83.9 kg (1.7 kg gitti)
2. hafta 17.03.2009 82.4 kg (1.5kg toplamda 3.2kg gitti)
3. hafta 24.03.2009 81.6 kg (800 gr toplamda 4 kg gitti)
4. hafta 31.03.2009 80.6 kg (1kg toplamda 5kg gitti)
5.hafta 07.04.2009 80.1 kg (500 gr toplamda 5.5 kg gitti)
6.hafta 14.04.2009 79.3 kg (800 gr toplamda 6.3 kg gitti)
darısı haftaya
hedefim 55 kg

kızlar dün yazamadım kusura bakmayın
6. hafta bu hafta 800 gr güle güle.
başlangıç kilom (03.03.2009) 85.6 kg
1. hafta 10.03.2009 83.9 kg (1.7 kg gitti)
2. hafta 17.03.2009 82.4 kg (1.5kg toplamda 3.2kg gitti)
3. hafta 24.03.2009 81.6 kg (800 gr toplamda 4 kg gitti)
4. hafta 31.03.2009 80.6 kg (1kg toplamda 5kg gitti)
5.hafta 07.04.2009 80.1 kg (500 gr toplamda 5.5 kg gitti)
6.hafta 14.04.2009 79.3 kg (800 gr toplamda 6.3 kg gitti)
darısı haftaya
hedefim 55 kg

canım harikasın bu hızla devam edeceğine inanıyorum ben senin
güzel bir yoldasın
darısı hepimizew
pes etmek yok

arkadaşlar ben aranıza yeni katılıorum bende akupunktura başlamak istiorum fakat çok araştırmam gerekiyor eşimi bu konuda zor kandırdım:) gnydn arkadaşım sen şimdi 3 haftada 4 kilo vermişsin ya hani peki yanında diyet ve sporda yaptınmı?ben zaten bi diyetisyene gidiorum yaptığım diyet ve 1.5 saatlik sporum var akupunkturun bana ek destek olacağını düşünüorum o yüzden merak ettim sen spor ve diyette yapıomusun die bakalım eğer gitmeye başlarsam sizinle bilgilerimi paylaşırım herkese kolay gelsin kilo vermek çok zorrr:1no2:

ooooooo gnydn arkadaşım ben son sayfaları okumamışım meğerse 5,5 kilo vermişsin tebrik ederim seni nasıl mutlu demi insan bende başlıyayım bari ya ya bişi daha sorabilirmmim burda herhafta gidiosun 20 lira seansı sizin gittiğiniz yerler nasıl peki fiyat olarak

arkadaşlar ben aranıza yeni katılıorum bende akupunktura başlamak istiorum fakat çok araştırmam gerekiyor eşimi bu konuda zor kandırdım:) gnydn arkadaşım sen şimdi 3 haftada 4 kilo vermişsin ya hani peki yanında diyet ve sporda yaptınmı?ben zaten bi diyetisyene gidiorum yaptığım diyet ve 1.5 saatlik sporum var akupunkturun bana ek destek olacağını düşünüorum o yüzden merak ettim sen spor ve diyette yapıomusun die bakalım eğer gitmeye başlarsam sizinle bilgilerimi paylaşırım herkese kolay gelsin kilo vermek çok zorrr:1no2:

evet canım yapıyorum
doktor iğneleri takıyo birde diyet listesi veriyo
her hafta iğneleri ve listeyi değiştiriyo
canım zaten diyetisyene gidiyormuşsun sporda yapıyosun
kilo vermen iyiyse birde diyet yaparken çok fazla zorlanmıyorsan
gitmeyede bilirsin bence

ooooooo gnydn arkadaşım ben son sayfaları okumamışım meğerse 5,5 kilo vermişsin tebrik ederim seni nasıl mutlu demi insan bende başlıyayım bari ya ya bişi daha sorabilirmmim burda herhafta gidiosun 20 lira seansı sizin gittiğiniz yerler nasıl peki fiyat olarak
benim kide 20 lira canım
birde bölgesel yaptırabiliyosun o da 30 lira
6 haftada 6.3 kilo verdim.
hadi bakalım istediğin kiloya ulaşırsın umarım şeker

ya ben 3 aydır diyetisyene gidiyorum canım 13 kilo verdim 3 ayda polikistik overda olduğu için baya yawaş kilo vermem yalnız şöyle bir problemim var son 1 aydır iştahıma engel olamıorum çok acıkıyorum o yüzden akupunkturun bana destek olmasını istiyorum yoksa almaktan korkuyorum verdiğim kiloları 3 aydır adette olmadım ondanmı açıktır iştahım nedir anlamadım veremediğimi düşünüyorum önceden haftada 1-1,5 kilo veriyordum şimdi 2 haftada 1 kilo vermişim:KK43:senağlama

ya ben 3 aydır diyetisyene gidiyorum canım 13 kilo verdim 3 ayda polikistik overda olduğu için baya yawaş kilo vermem yalnız şöyle bir problemim var son 1 aydır iştahıma engel olamıorum çok acıkıyorum o yüzden akupunkturun bana destek olmasını istiyorum yoksa almaktan korkuyorum verdiğim kiloları 3 aydır adette olmadım ondanmı açıktır iştahım nedir anlamadım veremediğimi düşünüyorum önceden haftada 1-1,5 kilo veriyordum şimdi 2 haftada 1 kilo vermişim:KK43:senağlama
canım yavaş deme nerdeyse haftada 1 kilo vermişsin çok iyi bence
bravo tebrik ederim 3 ayda 13 kilo hiçde az değil
şimdilerde yavaşladıysa kilo vermen
belki verecek kilon artık azaldığı içindir.
verecek kilo çok oldumu insan ilk başlarda daha çok verebiliyor.
çok acıktığın zaman atıştırmadan önce sıcak su içmeyi dene
bu seni en azından öğün zamanı gelene kadar idare eder
akupunkturuda dene bakalım
umarım memnun kalırsın canım

bütün yorumları okudum gercekten kilolar gidio .) cok sewindim sizin adiniza bnde bi sorun yokda bnmde erkke ark im düsünüo akapunkturla zayiflamayi . bnde siteye uye olup sizinle iletişim kurmak istedim yardimci olmak isteyen varsa şimdiden tesekkur ederim .)

X