teşekkür ederimtebriklerr cnmm.öğretmensin galiba bu arada ben de öğretmenim
evet ben geldim bilanço şöyleee
800 gr daha gitmiş 3. haftamda.
başlangıç kilom (03.03.2009) 85.6 kg
1. hafta 10.03.2009 83.9 kg (1.7 kg gitti)
2. hafta 17.03.2009 82.4 kg (1.5kg toplamda 3.2kg gitti)
3. hafta 24.03.2009 81.6 kg (800 gr toplamda 4 kg gitti)
darısı haftaya
hedefim 55 kg
Tebrik ederim canim Masallah. Darisi basimiza. insallah birlikde basaracagiz. Benimde hedefim 57 insallah. kaydirigubbakcemile5
evet ben geldim bilanço şöyleee
800 gr daha gitmiş 3. haftamda.
başlangıç kilom (03.03.2009) 85.6 kg
1. hafta 10.03.2009 83.9 kg (1.7 kg gitti)
2. hafta 17.03.2009 82.4 kg (1.5kg toplamda 3.2kg gitti)
3. hafta 24.03.2009 81.6 kg (800 gr toplamda 4 kg gitti)
darısı haftaya
hedefim 55 kg
cok tebrik ederim yalnız bisey sorucam spor yapiyormusunuz?
Arkadaslar ben bu hafta cok sükur 500 gr. verebilmisim yani 72.2 den 71.7 e indim.cok mutluyum.hihoyyyt. bayagi zamandir 72 ye takilmistim.
darisi basinizaa.s
canım tebrik ederim dahada verirsin inşallah
Yarın kontrolum varr hadi bakalım hayırlısı:)
Ya 1 kilo verdim kendi tartıma göre ama doktoro her zaman gittiğim sattte gitmedim bi de aç karnınna gidderrdim tok gittim su fln da içtim doktorda hiç kilo vermmeiş gözüktüm.dayanamadım o kdr saat yiyememeye.pöffffffffffff
merhaba kızlar
birbirinizi bu kadar desteklemeniz o kadar hoşuöa gitti ki ben de aranıza katılamk istedim
umarım hep beraber belki aylar sürecek bu yolda birbirimize destek olur daha da hırslanıp hep beraber atarız üzerimizden bize yakışmayan kiloları
ben 2006 yılında akupunkturla 84 kilodan 72 kiloya düşmüştüm
oralarda fazlasıyla direndi vücudum ve ben de fazlasıyla sıkılmış durumdaydım,biliyorsunuz diyetin bir dönem insanı sıkan bir dönemi olur o zaman diyetimi bıraktım ve zamanla daha fazla aldım ve bu arada bir sürü deneme daha bi başarılı bi başarısız
ve sonuç...94 kilo
hayatımda en çok 84 ü görmüşken bir kaç aydır yaşadığım üzüntülerin de etkisiyle bu kiloyu da gördüm
şimdi kararım akupunktur doktorumun bana vermiş olduğu diyetler hafta hafta sıralı duruyor
bugün itibariyle o diyetlere başlayıp ilk bir ay sonucuma bakıp sonra da doktoruma tekrar başlamak
tabi umarım bu arada birbirimizi hiç bırakmayız
ben daha çok birlikle gaza gelen bir insanım o ytüzden gerçekten çok mutlu oldum sizleri de görmüş olmaktan
kısaca..ben de geldim aranıza..
merhabaaa((
ama daha birde bir kötü geldim canım yaa
öğle tatilinde hastaneye gittik az önce arkadaşla
bu hafta salata yoğurt haftam ilk hfta öyle başlamıştık
malesef ben ev yemekleri yapan bi yere girmek zorunda kaldım
2 3 kaşık çorba yedim
yanına çok açtım az yemek yedim yaa(
çok moralim bozuldu