evet canım benimki kulak
kulağıma takıyo iğneleri 1 hafta duruyo birde diyet listesi veriyor. haftada değiştiriyo canım.
ilk gittiğimde 9 tane taktı toplamda sonra sırayla 8 şimdide 7 tane var.
bende 85. 6 ile başladım canım şimdi 82.4 üm bakalım.
sporda yapıyormusun şeker
benimdekide kulak akupunkturu ama bende toplam 6 tane iğne var baştan beri.sanırım ucuz bi,az ondan mı öleki:)25 liraya gidiyorum.olsun yılmak yok devammm:)
benımde kılom 98 akupunktura gıtmek ıstıyorum ama ıncelemekteyım yoksa esım benı bırakcak
benimdekide kulak akupunkturu ama bende toplam 6 tane iğne var baştan beri.sanırım ucuz bi,az ondan mı öleki:)25 liraya gidiyorum.olsun yılmak yok devammm:)
Bende öncelikle seni tebrik ederim sende kilo vermissin kaydirigubbakcemile5
Evet canim en haftada 3 kez 1 veya 1 bucuk saatlik tempolu yürüyüs yapiyorum . Vakit oldugunda hergun cikmaya calisiyorum yürüyüse. cünki spor , akupunktur ve diyet cok güzel üclü oluyor ve daha etkili oluyor. önceden hava sogukken yürüyüse cikamadigim zamanlar daha yavasti kilo vermem. ama simdi daha hizli olacagina inaniyorum. iki haftadir düzenli cikiyorum yürüyüse bakalim gelismeleri yazarim insallah.
Pes etmek yok yola devam insallah. yerimseniben
merhaba arksşlar buynu kayınvalıdem yazmış gogleden aratınca çıkmış onun pcde benım lınk kayıtlı oda bılmedenyazmış..bıde torunu görünce şaşırmışş.. ay çok güldüm yaaa.:roflol::roflol::roflol:
ben 68 kıloyumm verıyorum yavaş yavaşş ..
allah sızlere kolaylık versınnn
canım bende spor yapıyorum. nasıl dersen tv de beğendiğim bi programı açıyorum geçiyorum karşısına yerimde hafif tempolu koşu yapıyorum. tv programı bitene kadar günde 40 50 dk kadar. böylece spor yaparken sıkılmıyorum. dışarı çıkamadığın zamanlar dene canım.
tebrik ederim canım 3.5 kilo gitmiş. yavaş olsun verelimde hızlı zayıflama zaten zararlıbugun tam bir ay bitti 83.5 ile başladım 79.1 im şu an.haftasonlarıda istediklerimden yedim hep uymadım diyete fln haftasonu.yavaş verdim galiba ama rahatım hiç sıkmıyorum kendimi:)
merhaba bende cuma günü basladim akupunktur a ama benim cok karnimi aciktiriyor psikolojikmi daha az yedigm icinmni bilmem midem kaziniyor..
sabah kalkarkalkmaz 1 bardak ılık su 2 kayisi 2 ceviz ici 2 kasikta tere tohumu verdi doktor..
herseyden yiyecegim ama az yiyecegim
caylar sekersiz olacak...yumurta haftada 2 kere oda üstüste olmayacak
bal recel pekmez cok az olacak yumurta yiyorsam onlari tüketmeyeceğim..
5 kasik yemek yiyecegim 3 kasik pilav yiyecegim pilav makarna yiyorsam ekmek yemiyecegim veya tam tersi..
birde cd verdi dr
hafta da 2 kere ondaki hareketleri yapacagim 2 günde yürüyüş verdi...
bugun tam bir ay bitti 83.5 ile başladım 79.1 im şu an.haftasonlarıda istediklerimden yedim hep uymadım diyete fln haftasonu.yavaş verdim galiba ama rahatım hiç sıkmıyorum kendimi:)
merhaba bende cuma günü basladim akupunktur a ama benim cok karnimi aciktiriyor psikolojikmi daha az yedigm icinmni bilmem midem kaziniyor..
sabah kalkarkalkmaz 1 bardak ılık su 2 kayisi 2 ceviz ici 2 kasikta tere tohumu verdi doktor..
herseyden yiyecegim ama az yiyecegim
caylar sekersiz olacak...yumurta haftada 2 kere oda üstüste olmayacak
bal recel pekmez cok az olacak yumurta yiyorsam onlari tüketmeyeceğim..
5 kasik yemek yiyecegim 3 kasik pilav yiyecegim pilav makarna yiyorsam ekmek yemiyecegim veya tam tersi...
birde cd verdi dr
hafta da 2 kere ondaki hareketleri yapacagim 2 günde yürüyüş verdi...
tebrik ederim canım 3.5 kilo gitmiş. yavaş olsun verelimde hızlı zayıflama zaten zararlı
Tebrik ederim canim.degmesin
Herkese iyi geceler...
Bugün yine doktora randevum vardi. Bu hafta kilom durakladi sanirim72 ye takili kaldim ya o kadarda dikkat etmistim.:1closedeyes: Neyse pes etmek yok yola devam insallah.