Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benımde kılom 98 akupunktura gıtmek ıstıyorum ama ıncelemekteyım yoksa esım benı bırakcak
Selam arkadaslar...
Ben de akupunktur tedavisi göruyorum. 1 ay oldu baslayali. Arti diyet yapiyorum ve spor olarakta haftada uc dört kere bir saatlik tempolu yürüyüs yapiyorum. Ha birde bol bol su iciyorum. ilk hafta iki kilo zayifladim . sonraki hafta 1 sonra durakladi diger haftada bir kilo yani 1 ayda toplam 4 kilo zayifladim.
Aslinda arada misafirlik olayi felan olmasa daha güzel diyet olacak.daha cok kilo verilebilir yani.
Merak eden arkadaslara sunu söyleyebilirim gercekten ise yariyor.yani diyet yaparken insan zorlanmiyor. Bas agrisi olmuyor halsizlik olmuyor.
ilgilenen arkadaslara tavsiye ederim ama hep devam etmek gerekiyor. Bir baslayip bir birakmak yine kilo aldirir cünki .
Su an kilom durakladi ama pes etmek yok aynen devam.
kaydirigubbakcemile2
tebrik ederim canım dediğin gibi aynen devam
valla ben kilo almamaya bile razıyım haftada 500 gr versem bile almaktan iyidir.
şimdilik benimde baya iyi gidiyo 2 haftada 3 kilo verdim.
canım sen kaç kilosun acaba sorması ayıp
Canim Ben ilk basladigimda 76.900 düm simdi 72.300gr. im bazen durakliyor. Bazen güzel gidiyor bi haftada bir kilo felan . Yavas kilo vermek zaten daha saglikli kalici oluyor cünki.
Benim ki vücut akupunkturu ben isvicrede yasiyorum doktorum çinli bir bayan doktor. Karnima 20 ye yakin igne batiriyor bacaklarima 4 er tane ve kollarima 2 ser tane . Bittikten sonra 15 dk masaj yapiyor. sanirim sizinki kulak akupunkturu. sizlerinki nasil oluyor anlatimisiniz a.s.