Akupunktur Yöntemi İle Zayıflama

Merhaba arkadaslar yarin benfe baslicam akapunktura bakalim nasil olucak cok heycanliyim

Arkadaslsr bende bugun yaptirdim. Yav bir diyet verdi doktor oglen aksam salataa yogurtt. Yav zaten bunlari yersem zaten zayiflarim ne gerrk var ozaman :KK66:)

Merhaba :) evet tabiki de zayıflarsın ama sürecin her anında halsizlik yoğun açlık ve huzursuzluk hissedersin.
Akupunktur diyet evresinde az yiyerek doymayı sağlıyor, bedenine azla yetinmesini öğretiyor ve en önemlisi sen bu süreçte halsizlik huzursuzluk hisetmiyorsun. Canına tak etmiyor ve yeter diyip diyetini bozmuyor sonrada pişmanlıklar içerisinde kıvranmıyorsunnn :)
Başarılar :KK66:

Arkadaşlar bugün gittim bende yaptırdım akapunktur. Bakırköy kızılayda genelde güncel bilgi olarak ne kadar fiyatı diye soranlar oluyor 50 tl ilk seans sonraki seanslar 25 tl miş. Her hafta gidilicekmiş ilk 2 ay diyet listesi verdi yasak ve serbest olan yiyecekler var içerisinde yasak olanları 2 ay boyunca kesinlikle tüketmiyecekmişiz çok çok fazla kilom yok fakat şu fazlalıklar giderse süper olur. 71 kg çıktım 1 70 boyum var 62 olsam yeterli doktor da en fazla o kadar olaman yeterli dedi. Sporcuydum sporu bırakmam buna sebep oldu umarım veririm kilo ve sizlerle paylaşırım fakat gidenler kilo vermişler epeyce bizim akraba 1 ayda 7 kilo vermiş bugün karşılaştık.

Merhabalar 25 yaşındayım. Boy 1.68 66 kiloyum hedefim 10 kilo vermek. Bgn başladım akupuntura bakirkoy tıp merkezinde hadi hayırlısı bakalım haftaya gittiğimde kaç kilo vereceğim. Bölgesel de akupuntur uygalayacak.seansı 50tl

canim merhaba.
yas, boy ,kilo hepsi ayni benimde :)) bakirkoy kizilaya gitmeyi dusunuyorm bende.sen baslayali baya olmus daha once gittigimde 6-7 kilo vermstim ama baya uzun zaman oldu. sen naptin kac kilo verdin tavsiye edermisin ?? cevabini bekliyorum ona gore randevu alcam. simdiden tesekkurlerr :)))

merhaba
boyum 165 , 67 kiloyum .
bende akupunktur yaptırıyorum yazın akupunktur yaptırdım iki buçuk ayda 6 kilo verdim üstelik hiç birşey yapmadan sadece bolca su içtim ,daha sonra doktorum tatile gitti bu süre içinde eski kilolarımı geri aldım şimdi tekrar başladım üç hafta oldu her hafta kilo vereceğime kilo alıyorum ayrıca haftada üç gün yüzüyorum günde üç litre su içiyorum az yemeye çalışıyorum ama iştahım da azalma olmadı kendimi tutuyorum .Doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum çünkü yazın verdiğim kiloların kendiliğinden gittiğini düşünüyorum her yıl öyle oluyo , istanbul avrupa yakasında önerebileceğiniz bir merkez ve doktor var mı ?
yardımcı olun lütfenn ...

Selamlar,
Ben de cumartesi akupunktura başlayacağım. Boyum 170 cm kilom 85. Şimdilik haziran sonuna kadar hedefim 15 KG kadar. Diyet yapabiliyorum ama patlama noktalarım oluyor. Örneğin; 3 gün süper bir şekilde diyetimi yapıyorum dikkat ediyorum ama 4. gün kahvaltıda nutella yiyebiliyorum gibi... Spor salonuna da gidiyor ve kardiyo ağırlıklı sporda yapıyorum ama bahsettiğim patlama noktalarımdan dolayı :KK70: sadece kilomda sabit kalabiliyorum verme filan yok :KK61: velhasıl kelam cumartesiden itibaren akupunkturla bu patlama noktalarına son vererek 5/6 yıldır oturmuş olan kilolarıma elveda demeyi planlıyorum :KK25:
Detayları sizinle yine paylaşacağım... Şimdilik hoşçakalın :KK200:

Cumartesi başladım arkadaşlar... Şimdilik aynı iştahım devam ediyor :KK70: tabii doktorun verdiği diyeti uyguluyorum şuan. Vücudumda protein eksikmiş bol portein ağırlıklı beslenip bol bol da su içeceğim. Haftaya pazartesi yine tartılıp sizinle sonucu paylaşacağım...

Merhabalar,
16 aralıkta 78.2 kg ile kulak akupunkturuna başlamış bulunmaktayım.
ilk 4 haftada 6 kg olmakla birlikte toplam 10 haftada 10 kg verdim. 10kg ın 6 kg ı yağdan bu arada..
başlangıçtaki kadar düzgün uygulayamadıysam da yemek alışkanlıklarım oldukça değişti.
kilo verdikçe motivasyonum artıyor.. diyeti uygulayamıyorum olayı söz konusu değil, açlık elbetteki yaşıyorsunuz ama bu da doğal bir süreç..
hedefimde 10-12 kg daha var, bu süreçte beslenme alışkanlığının oturacağını düşünüyorum. elbetteki koruma programı desteğiyle kilo alacağımı düşünmüyorum.
akupunkturla ilgili herkesin kendince düşüncesi var.. ilgilenenler faydalanabilrler sanırım..

85 KG ile başlamıştım şuan 83 KG oldum :rolleyes: 9 günde 2 KG verdim. Doktorun verdiği diyet listesini harfiyen tabiki uygulayamıyorum o çok zor ama çok yakın besleniyorum o listeye. Bol şu içip hareket oranımı arttırmaya çalışıyorum. 1 ay sonunda bakalım ne olacak...

akupunktur uzmanının bire bir uyguladıgı diyetimi sizinle paylaşıyorum.
akupunktur diyeti video anlatımı :KK66:
haftada 3-5 kilo vermek isteyenler tıklayın ve zayıflayın ..

Cok faydali bi video olmuş cok cok tesekkur ederim 2 videonuzuda sabirsizlikla bekliyorum 63 kiloyum fazla geliyo bana 55 olmayi cok ama cok isterim sizin sayenizde neden olmasin

akupunktur uzmanının bire bir uyguladıgı diyetimi sizinle paylaşıyorum.
akupunktur diyeti video anlatımı :KK66:
haftada 3-5 kilo vermek isteyenler tıklayın ve zayıflayın ..

Yemekten sonra biseyler atistirmak istedigimizde marul ve salatalik yiyebilirsiniz demissiniz yaa mesela onu yogurtla karistirip yiyebilirmiyiz gece

Cumartesi başladım arkadaşlar... Şimdilik aynı iştahım devam ediyor :KK70: tabii doktorun verdiği diyeti uyguluyorum şuan. Vücudumda protein eksikmiş bol portein ağırlıklı beslenip bol bol da su içeceğim. Haftaya pazartesi yine tartılıp sizinle sonucu paylaşacağım...

Merhaba bende akapunktur yöntemi ilke zayıflıyorum 19 şubatta gittim.
18 Martta kontrole gittiğimde toplam 3,5 kilo vermişim

Mrb arkadaşlar bende akapunktur tedavisi olmak istiyorum nerde yapılıyor yardimci olurmusunuz istanbulda yasiyorum

merhaba kızlar Ankara'da tavsiye edebileceğiniz bir akapunktur merkezi var mıdır? çayyolu, ümitköy ya da çukurambar taraflarında olması tercihimdir. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Şanlıurfa da oturuyorum burada 3hafta önce akupunktur a başladım fizyoterapist uzman doktor bu arada doktorum akupunktur eğitimi almış yurtdisinda. biyo enerji uzmanı aynı zamanda. Neyseben haftada 2 gün gidiyorum her seans ta karnıma toplam 20igne batırıyor 20dakika muayene odasında bekliyorum. Sonra kulağıma metal toplar yapıştırıyor bant içinde şu ana kadar 3haftada 6.7 kilo verdim. Bana normalde yediğim öğünlerde yarısını ye dedi ben 3te birini yiyorum mide kazinmasi kan şekeri tansiyon düşmem yok çok şükür ilk başta inanmak zor geldi ama günler geçince hayret içinde kaldım bu arada şekeri sadece çayda kullanıyorum günde 5bardak çay içiyorum maximum 1seker atıyorum eskiden 3seker atardım tatlıyı dondurmayı çikolata yi meyve suyu kolayı tamamen hayatımdan çıkardım eskiden olsa 1hafta kola içmesem şeker krizim gelirdi şimdi çok şükür canım kola bile çekmiyor.

X