Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaklaşık 1 ay olmuş başlayalı. Şu anda durum ne acaba? Sonuç alabildiniz mi?Merhaba arkadaslar yarin benfe baslicam akapunktura bakalim nasil olucak cok heycanliyim
Arkadaslsr bende bugun yaptirdim. Yav bir diyet verdi doktor oglen aksam salataa yogurtt. Yav zaten bunlari yersem zaten zayiflarim ne gerrk var ozaman )
Merhabalar 25 yaşındayım. Boy 1.68 66 kiloyum hedefim 10 kilo vermek. Bgn başladım akupuntura bakirkoy tıp merkezinde hadi hayırlısı bakalım haftaya gittiğimde kaç kilo vereceğim. Bölgesel de akupuntur uygalayacak.seansı 50tl
Merhaba arkadaslar yarin benfe baslicam akapunktura bakalim nasil olucak cok heycanliyim
akupunktur uzmanının bire bir uyguladıgı diyetimi sizinle paylaşıyorum.
akupunktur diyeti video anlatımı
haftada 3-5 kilo vermek isteyenler tıklayın ve zayıflayın ..
akupunktur uzmanının bire bir uyguladıgı diyetimi sizinle paylaşıyorum.
akupunktur diyeti video anlatımı
haftada 3-5 kilo vermek isteyenler tıklayın ve zayıflayın ..
Cumartesi başladım arkadaşlar... Şimdilik aynı iştahım devam ediyor tabii doktorun verdiği diyeti uyguluyorum şuan. Vücudumda protein eksikmiş bol portein ağırlıklı beslenip bol bol da su içeceğim. Haftaya pazartesi yine tartılıp sizinle sonucu paylaşacağım...
Bir çok yer var. Size yakın bir yer tercih edin.Mrb arkadaşlar bende akapunktur tedavisi olmak istiyorum nerde yapılıyor yardimci olurmusunuz istanbulda yasiyorum