Kızılaya bende gitmeyi düşünüyorum yarın arayıp randevu alıcam bakalım inşallah benim komşum gitmiş oraya epey kilo vermiş bende 10 kg vermek istiyorum görünce gaza geldim hayırlısı
ya arkadaşlar bnde doğumdan sonra kilolarımı vermek istiyorm bnm katetmem gereken çok yol var ve akupunktur istiyorm..ama hiçbi bilgim yok bunla ilgili..nerde yaptırcam nrelerde bulunur seansları ne kadardır..bni aydınlatırmısınız? çok mutsuzum kilolardan..eski halime dönmek istiyorm
merhaba benim iki arkadaşımda dogum kılolarının akupunkturla vermıs bence verebılırsınız. bununla ılgılı özel klınıkler var ve bazı hastane bunyelerınde de yapılıyo. kulağa yada göbeğe iğneler takılıyo bunlar senın açlığı cok hissetmemeni (bende daha pek olusmadı :))) ve tokluk hıssının cabuk olusmasını saglıyo, tansıyonunu ve şekerini dengelıyo. ama sıkı bi diyetle tabi. bende mesela açlık oluyo ama normalde ac kalsam cok halsız olurum o halsızlık hıc yok gayet ıyı hıssedıyorum şeker dusmesı falan hıc bısey olmuyo. benım bugun bı haftam doldu bugun dr a gidicem bakalım ne kadar vermısım. bu arada ben ist.da özelde 4 seansa 250 verıyorum ama hastanelerde cok daha uygun. nacizane bilgimi paylaştım umarım faydalı olur :)
arkadaşlar bende akupunktura gitmeye karar verdim istanbul da bakırköy ve çevrelerinde önerebileceğiniz bir yer var mı? sadece yer bulamadım bir de ilk gittiğinde heen yapıyorlarmı? kan tahlili vs işlemler yapılıyormu bilgi verebilir misiniz?
selam bakırköyde kızılay var.akapunktur ilk seans 45 daha sonra 22 lira.ben gitmeyi düşündüm ama bana çok uzak.bana yakın olanlar daha pahalı.şişli civarında oturuyorum.uygun bir bulursam bende gideceğim
evet bu taraflar çok pahalı.küçük çocuğum olmasa asla üşenmezdim gelirdim ama havalar soğudu artık.kaç kilosun.kızılay'a gittikten sonra deneyimlerini paylaşırsın buradan.iyi haberlerini bekliyorum...
bugun gittim kızılay a iğnelerı taktı bı hafta sonra gel dediii.. sımdılık bişi yok.. bı kaç gun sonra etkısını gosterecekmiş.. of umarım vrırız su lanet kıloları
tatlım nasıl gıdıyo varmı bı degısıklık benımde bır hafta oldu bugun tekrar gıdıcem ama bende daha hıcbıse yok ıstahım falan kapanmadı valla:26:
Arkadaşlar avcılar yakınında oturan varsa Çinli bir doktorun adresi var bende . Ben kendisine 9 sene önce gitmiştim. 1 seneden az bir zamanda 27 kilo vermiştim. Fiyatı da uygun. 50 tl seansı . Ulaşmak isteyen olursa bana özelden yazabilir . Hepinize kolay gelsin.