Arkadaşlar merhaba,
Ben de akupuntur yaptırmak istiyorum. İstanbulda yaşayan ve doktorundan memnun olan arkadaşlar bana öneride bulunabilir mi?
Hangi doktora gidiyorsunuz, semt, fiyat ve telefon bilgilerini yazabilirseniz çok sevinirim.
Aralık başında kuzenimin düğünü var ve giydiğim hiçbirşey üzerime yakışmıyor. Artık bu kilolardan kalıcı olarak kurtulmak istiyorum.
Acil cevaplarınızı bekliyorum.
Hepinize incecik ve sağlıklı günler diliyorum :)
izmirde önerebileğiniz bir dr. varmı ??
eskişehirde bir fizik tedavi merkezi dr. denetimind bu işi yapıyor gittim sordum.
ilk gidişte tahliller için 40 tl ve seans başına 25tl alıyorlarmış daha sonra da 10 günde bir seanslara gidiliyormuş toplam paket proğram 2 ay yada 2,5 ay sürüyormuş
bu durumda bayramdan sonra başlamak akıllıca geldi ramazanda oruçtan dolayı istenen sonuç alınamayabilir ilk tecrübemde hayal kırıklığı yaşamak istemem doğrusu bu dedenle ara vereceğim buradaki ziyaretime ama BAYRAMDAN SONRA ıNŞALLAH BURADAYIM.
Merhaba bende İzmir deyim ve son 1 haftadır izmir'deki Akupunktur ile zayıflama konusunu araştırıyorum. Sizin gittiğiniz doktorun ismini ve adresini banada verebilirseniz memnun olurum. Şimdiden teşekkürler. İnşallah bende zayıflarım sizin gibi.
benim maratonum bugün başladı. iğnelerimi taktırdım.
12 kilo için max. 3 ay veriyorum kendime...
haftada bir iğnelerim değişecek ve tartılıcam. fırsat buldukça girer yazarım.