- 9 Mayıs 2022
- 289
- 404
- 33
- Konu Sahibi diygusalhatun
-
Olabilir dedi takip edelim dedi, kalp atışını bekliyor bir şey söylemek için muhtemelenBenimde aynı senin gibi canım bazen kırmızı bazen kahverengi lekelenme akıntı oluyo bende on gün sonra gidecem kalp atışı için.. senin doktorun ne dedi bu durum hakkında
Hahahha Allah seniTabi sorarım bir gelse gireceğimde içeri patladım sudan zehirlenecem tık yok
Bende kanama alanı görünüyordu ultrasonda, hatta ben heyecan yapıp ikinci kese sanmıştım :)Kızlar bende de 6. Haftada kanama oldu ama kanama alanı hiç yoktu. Sonra kalp atışlarını duyduk. Dün yine kanamam oldu bugün 7+1 deyim doktoruma gidicem şimdi. Tek embriyo tramsfer oldum, bölündü ikiz oldu.
Atlattınz mı kanama sürecini ne kadar sürdü salı gününden beri kanama lekelenme devam ediyo ama kese etrafında bir kanamam yok sadece dışarıya bir kanama varBende kanama alanı görünüyordu ultrasonda, hatta ben heyecan yapıp ikinci kese sanmıştım :)
Canım girdim şükür 5 haftalıkmış bebişimiz 2 hafta sonra çağırdı kalp dinlemek için o zamanda sıkışıkmış bu aradaHahahha Allah seni
Ay bende geçen sene 6 martta transfer olmuştum anılar geldi canlandı gözümde tabi benim nasip olmadı ikizlerimi kaybettim 5 aylıkken rabbim sizinkileri korusun bol bol dua et canım cinsel iliskiden kaçının bol bol su iç ve yat ben rahim ağzı yetmezliginden kaybettim birde kese ve kalp atışını gördükten sonra hep lekelenme yaşadım progestan 200 mg alttan alıyordum bide iğne vurunuyordum hep rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah6 Mart'ta transfer oldum ben üstten muayene yaptı
Hadi gözün aydın canım kanama için ne dediCanım girdim şükür 5 haftalıkmış bebişimiz 2 hafta sonra çağırdı kalp dinlemek için o zamanda sıkışıkmış bu arada
Amin inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim sizede en hayırlı zamanda kolaylıkla güzellikle nasip etsin inşallah bende bir sürü ilaç kullanıyorum Rabbim kolaylık versinAy bende geçen sene 6 martta transfer olmuştum anılar geldi canlandı gözümde tabi benim nasip olmadı ikizlerimi kaybettim 5 aylıkken rabbim sizinkileri korusun bol bol dua et canım cinsel iliskiden kaçının bol bol su iç ve yat ben rahim ağzı yetmezliginden kaybettim birde kese ve kalp atışını gördükten sonra hep lekelenme yaşadım progestan 200 mg alttan alıyordum bide iğne vurunuyordum hep rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Yok canım atlatamadım maalesef. Dün yine yoğun bir kanamam oldu. 3-4 günde bir yoğun oluyor, diğer aradaki günlerde lekelenme oluyor.Atlattınz mı kanama sürecini ne kadar sürdü salı gününden beri kanama lekelenme devam ediyo ama kese etrafında bir kanamam yok sadece dışarıya bir kanama var
Kanamayı sorduğunuz görmedim ben ama doktor bana sordu sadece kanaman oldumu hiç diye yok dedim ve bu arada ikiz olup olmadığı belli değil dedi daha erken dedi 5 haftalıkta öğrenen oldumu acaba ikiz veya değilHadi gözün aydın canım kanama için ne dedi
Benimde öyle psikolojik olarak insanı çok yoruyoYok canım atlatamadım maalesef. Dün yine yoğun bir kanamam oldu. 3-4 günde bir yoğun oluyor, diğer aradaki günlerde lekelenme oluyor.
Daha çok erken ikiz haberi için canımKanamayı sorduğunuz görmedim ben ama doktor bana sordu sadece kanaman oldumu hiç diye yok dedim ve bu arada ikiz olup olmadığı belli değil dedi daha erken dedi 5 haftalıkta öğrenen oldumu acaba ikiz veya değil
Yaa maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar doktordan çıktım. Bebekler gayet iyi. Haftasına göre boyları vs çok iyi. Kanamalar hafifse normal dedi. Kılcal damar kanamaları bunlar dedi. Bu arada 6. Haftada ikiz olduklarını gördük biz
Maşallah canım, senin adına çok sevindimKızlar doktordan çıktım. Bebekler gayet iyi. Haftasına göre boyları vs çok iyi. Kanamalar hafifse normal dedi. Kılcal damar kanamaları bunlar dedi. Bu arada 6. Haftada ikiz olduklarını gördük biz
6. Haftada öğrendik bizKanamayı sorduğunuz görmedim ben ama doktor bana sordu sadece kanaman oldumu hiç diye yok dedim ve bu arada ikiz olup olmadığı belli değil dedi daha erken dedi 5 haftalıkta öğrenen oldumu acaba ikiz veya değil
Özeldemi baktırdınız acaba benim devletti pek önemsemedi zaten 2 hafta sonra özelde gideceğim 7 haftalık olucak o zaman belli olucaktır banada çift embriyo verildi sizin transfer tarihiniz ne zamandı6. Haftada öğrendik biz
Evet doktorumun kendi özel muayenehanesinde baktırdım. 24 şubat benimÖzeldemi baktırdınız acaba benim devletti pek önemsemedi zaten 2 hafta sonra özelde gideceğim 7 haftalık olucak o zaman belli olucaktır banada çift embriyo verildi sizin transfer tarihiniz ne zamandı
Aaaa evet ya özel daha çok önemseyip bakıyor ben ilk devlete gittim pişman oldum şimdi artık 10 nisanda gideceğim orda görünür daha detaylı bakıyorlar gerçekten özellerdeEvet doktorumun kendi özel muayenehanesinde baktırdım. 24 şubat benim
Aslında tamamen doktorla ilgili benim 5+6 da kanamam oldu. Korktum hemen acile Liv hospital ulus hastanesine gittim istanbulda. Çok iyi bir hastane ama doktor kesemide görmedi, üstelik betam 35.000 lerdeydi. Bana biyokimyasal olabilir dedi. Ertesi gün kendi doktoruma gittim. Direkt kalp atışlarıyla beraber tek kesemi gördü. Bunu görmeyen doktor kör müydü dedi. Yani demem o ki bazen hastane değil de doktor da önemlAaaa evet ya özel daha çok önemseyip bakıyor ben ilk devlete gittim pişman oldum şimdi artık 10 nisanda gideceğim orda görünür daha detaylı bakıyorlar gerçekten özellerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?