• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama aktar ve siyah saç

• Konu Sahibi Konu Sahibi adatuna
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

adatuna

Ziyaretçi
Merhaba herkese..ben birşey soracaktım.saçlarım mavi siyah üstelik 5 kat var boya boya üzerinde.aktardan alabileceğim doğal yağlarla saçlarımı açmam mümkünmü?Böyle yağlar yada karışım tarzında birşey mümkünmü? kullanan varmı?şimdiden cevaplar için çok teşekkür ederim..

Merhaba herkese..ben birşey soracaktım.saçlarım mavi siyah üstelik 5 kat var boya boya üzerinde.aktardan alabileceğim doğal yağlarla saçlarımı açmam mümkünmü?Böyle yağlar yada karışım tarzında birşey mümkünmü? kullanan varmı?şimdiden cevaplar için çok teşekkür ederim..

ayy mavi siyah saç mıı
ne güzel işte canım ya neden açmak istiyorsun ben de siyaha boyatmak için izin almaya çalışıyorum :D
boyalı saçı doğal yöntemle açmak için bir şey duymadım bu forumda canım okuduğum kadarıyla
netten araştır bi istersen googlea yaz
aktarın kendisine ya da bi kuaföre de sorabilirsin cevap verebilirler sana
yerimseniben

çok teşekkür ederim :(

ne demek canım yardımcı olamadım gerçi ama...
papatya suyu var okumuşsundur ama o da doğal saçlara etki ediyormuş sadece
googlea 'oryalsiz saç açmak' yaz canım bilgiler çıkıyor
bir losyondan bahsediyor
sipariş verilmesi için adres ve telefon da yazmışlar belki işine yarar

:)

Son düzenleme:
aslında şöyle.benim eda adında bir arkadaşım vardı..saçlarını siyahtan mora boyatırken açıcıdan dolayı yanmıştı ve tekrar siyaha boyamıştı.aktardan bir karışım hazırlattı doğal yağ karışımı siyah ve yanmış ve yıpranmış olan saçları 1 ayda eski saçından daha açık bi renk aldı ve hiç yıpranmadı ama ona ulaşamıyorum:( belki onun gibi birisi daha çıkar burda ümidim o ve de akıllarında bulunsun istedim..

aslında şöyle.benim eda adında bir arkadaşım vardı..saçlarını siyahtan mora boyatırken açıcıdan dolayı yanmıştı ve tekrar siyaha boyamıştı.aktardan bir karışım hazırlattı doğal yağ karışımı siyah ve yanmış ve yıpranmış olan saçları 1 ayda eski saçından daha açık bi renk aldı ve hiç yıpranmadı ama ona ulaşamıyorum:( belki onun gibi birisi daha çıkar burda ümidim o ve de akıllarında bulunsun istedim..

anladım canım arkadaşın seninle aynı şehirde miydi onun gitmiş olduğunu düşündüğün aktara sen de gitsen ya da kuaföre ve aktara aynı anda danışsan sana yardımcı olabilirler inşallah o karışımı elde edersin gerçekten iyi bir şeymiş ben de netten araştırırım senin için bulursam söylerim ;)

dediğin gibi yapıcam canım saol..eğer hazırlatabilirsem ve fayda görürsem sizlerlede paylaşırım..
hoşçakal

mavi-siyahtan kurtulmanızın tek çaresi
güvenebiliceğiniz bir kuaföre gidip hepsini akıtmak..
eğer işinin ehli biriyse saçınıza zarar vermeden akıtır ve istedğiniz renge boyar ..

mavi-siyahtan kurtulmanızın tek çaresi
güvenebiliceğiniz bir kuaföre gidip hepsini akıtmak..
eğer işinin ehli biriyse saçınıza zarar vermeden akıtır ve istedğiniz renge boyar ..

evet bazı kuaförler oryalsiz akıtabiliryormuş birkaç seanstaCADIARZU

evet bazı kuaförler oryalsiz akıtabiliryormuş birkaç seanstaCADIARZU

oryalsiz hiç duymadım cnm ama,
ben 2 kez yaptırdım sık renk değiştiren biri olduğum için,
benm kuaförüm organik oryal kullanıyor tek seferde yarım saat içinde boyadan eser kalmıyor hemde saçım zarar görmeden istedğim renge kavuşuyorum zemuszemus

oryalsiz hiç duymadım cnm ama,
ben 2 kez yaptırdım sık renk değiştiren biri olduğum için,
benm kuaförüm organik oryal kullanıyor tek seferde yarım saat içinde boyadan eser kalmıyor hemde saçım zarar görmeden istedğim renge kavuşuyorum zemuszemus

ben hiç boyatmadığım için bilemiyorum tabi canım nette ve bu forumda okudum sadece ama bu konuyu açan arkadaş aktarın hazırladığı bir formülden bahsediyor onu bulmaya çalışıyor:uhm:

:kedi:arkadşlar bugün kozmetikçiden nvacolor tüp 1.1 mavi siyah saç boyası aldım saçlarımı boyamak istiyorum ama ailem karşı çıktı nedeni :
1.SıYAH MAVı GÜNEŞTE MASMAVı DURUYORMUŞ ( BU DOĞRUMU )
2. NEVACOLOR TÜP BOYASINN SAÇIMI YAKICAĞINI DÖKÜCEĞıNı SÖLEDıLER ( BU MARKA HAKKINDA BıLGıSı OLAN VARMI NASIL BıR MARKADIR SAÇIMA ZARAR VERıRMı BOYA ÇABUK AKARMI LÜTFEN YARDIMCI OLUN ) satın aldıqım yerdeki kız bunn genelde kuaförlerin kullandıqını söledi ?

:kedi:arkadşlar bugün kozmetikçiden nvacolor tüp 1.1 mavi siyah saç boyası aldım saçlarımı boyamak istiyorum ama ailem karşı çıktı nedeni :
1.SİYAH MAVİ GÜNEŞTE MASMAVİ DURUYORMUŞ ( BU DOĞRUMU )
2. NEVACOLOR TÜP BOYASINN SAÇIMI YAKICAĞINI DÖKÜCEĞİNİ SÖLEDİLER ( BU MARKA HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI NASIL BİR MARKADIR SAÇIMA ZARAR VERİRMİ BOYA ÇABUK AKARMI LÜTFEN YARDIMCI OLUN ) satın aldıqım yerdeki kız bunn genelde kuaförlerin kullandıqını söledi ?

canım herkesin açtığı başlığa bu yazını kopyalayacağına kendin bi başlık açsan olmaz mı? a.s.

ben daha dün üye oldum nası başlık açılıo bilmiom yardımcı olurmsn

saç rengi ve boyama bölümüne baktığında sol üstte yeni konu butonu var canım oraya tıkladığında nasıl yapılacağı belli zaten başlığın adını yaz ve konunu yaz o kadar a.s.

merhaba arkadaşlar ben buraya daha yeni üye oldu..hatta şimödi üye oldum..

benimde derdim mavi siyah saç..bunda 4 gün önce saçlarımı mavi siyaha boyadımm..aslında mavi siyah olduğunu bilmiyordum normal siyah zannederek aldım bir boyadım simsiyah çıktım..güneşte bir lacivert oluyr birde yeşilimsi bir renl alıyor bazen..nefret ettim kendimde..normalde benim kendi saçımda siyaha uakın bir renk ama mavi siyah gerçekten iğrenç bişey..ondan20 gün önce korealin siyah boyasıyla boyamıştım o çok hoşuma gitmişti..ama bu sefer colestonun nkini aldım ve gerçekten hiç beğenmedim..şimdi o koyuluğu akıtmaya çalışıyorum..bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...bazı mesajlarda okumuştum bildiğimiz beyaz sbun akıtyır demişlerdi..2 günür onunla yıkıyorum biraz daha aktı gibi ama başka önerileriniz varsa merakla bekliyorum yoksa kafayı yicem arkadaşlar hiç beğenmedim.. ne olur bana yardım edin :(

valla sana ne desem bilmem ki bu boyadığın renk mavi siyah saçının önceki rengi de siyah sık sık yıka saçını beyaz sabunla arapsabunu var birde o da akıtırmış siyahı

sac benım bıldıgım oryelle acılır boyalıysa.o da sacı mahveder.dogal yolla kullanılan sac acıcıları da boyanmamıs saca uygulandıgında guzel sonuc alınıyor kaydirigubbakcemile2

Back