- 13 Mayıs 2012
- 4.805
- 3.577
- 448
- Konu Sahibi siderolites
herkese selamlar, benim 18 aylık bir bebeğim var 24 aya kadar emzirmeyi düşünüyordum, doğduğundan beri uykuyu seven bir bebek, 8. ayından sonra bu diş çıkarmaya başlaması ile birlikte geceleri çok ağlamaya başladı bir ara sadece benim kucağımda uyuyor bırakınca uyanıyordu, odalarımız ayrı kızım kendi odasında uyuyor, ben çalışıyorum gündüzleri annem bakıyor, alt üst 8 diş çıktıktan sonra rahatlamıştı kızım eskisi gibi sevimli uyumlu haline dönmüştü:) fakat şimdi aksi mi aksi sinirli mi sinirli bir bebek oldu, köpek dişleri hala çıkmadı acaba onun sıkıntısı mı diyorum, bir de meme emmek istiyor sürekli yemek yememeye başladı sadece ben verirsen yiyor o da her zaman değil. gün içinde annem yemek yedirince 'anne meme' diyormuş yani annem gelicek ben süt içicem diyor yemek hakkını benden yana kullanıyor, dün de annemlerde kaldık sabaha kadar uyumadı hem benim yanımda memem ağzında hem beni tekmeleyip yataktan atıyor. annem ve eşim kesinlikle sütten kesmem gerektiğini söylüyorlar.bu sabah resmen kendini yerlere attı sebep yok tek sebep uykusuz olması, ben anca 10 da çıkabildim evden kızımı uyuttum şimdi işteyim uykusuzluktan ölüyorum . yolda uyuyup kaza yapıcam diye ödüm kopuyor. aile hekimimizi aradım sütten kesmessen uyutmaz yemekte yemez dedi
( ben napıcam o kadar severek içiyor ki iyice sinirli olmasından korkuyorum hiç sinirli bir çocuk değildi. bu durumu yaşayan var mı?
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)