aksesuarlarımızı paylaşalım mı?

rkyogn

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
1.377
11
318
Diğer
evimizde olan en sevdiğimiz aksesuarları nerelerden aldığımızı ya da almayı düşündüğümüz aksesuarların fotolarını beğendiklerimizi paylaşalım mı?hem benim gibi aaksesuar almak isteyen kararsızlara fikir olur ne dersiniz...

tatlım ilk fırsatta çekip koyucam senin için..pek şaşalı bişeyler değil ama idare eder belki içinden senin fikrine uyan olabilir...

ben henüz oralara gelemedim eşyaları doğru dürüst alamadıkki aksesuar işine bakyım almış olsa idim anlatırdım ama sizlerinkini merakla bekliyorum

canım ilk aklıma gelen salonumdaki aksesuarları ekliyorum..biliyorsun çok ıvır zıvır sevmediğim için evimde öyle pek fazla aksesuar yok zaten..bunun gibi sade bi kaç bişey var.. diğerlerinide fırsat bulunca çekip koyarım..şimdilik bu.. $18032012401_1.webp

gazelcim aksesuarların hoş değişik ama konsolun çok farklı geldi bana piyasadakiler gibi değil ...ben çok beğendim.

gazelcim aksesuarların hoş değişik ama konsolun çok farklı geldi bana piyasadakiler gibi değil ...ben çok beğendim.

teşekkür ederim canım beğendiğine sevindim..çok son model ve modern bişey değil..3 sene önce bunlar modaydı işte..ama kullanışlı baya bende seviyorum..tek sıkıntım rengi koyu çabuk tozlanıyor.. şimdiki aklım olsa asssssllllaaa koyu renk bişey almazdım..işte tecrübe ile anlıyor insan..

Back
X