ben anlamıyorum galiba...
kayınvalidenizle sorununuz var mı...yok burdan anladığım kadarıyla...
e ozaman nedir bu gelinlik hali...
kadın işten gelip oğlunu gelinini arar ama gelin hanım açmaz telefonu oğluna açtırır...belki bir selam söyler zahmet edip...
neden:..konuşacak bişey bulamıyor çünkü...
yahu insan kayınvalidesine bir nasılsın diyemez mi...bir akşam da telefonu o açamaz mı...
ya bu nasıl iştir ben anlamıyorum...
hem akşamları telefonu açmıyor eşinize açtırıyorsunuz hem de gündüz ararsa ben de onu ararım diyorsunuz...yani demek istiyorsunuz ki akşamları sırf oğluyla konuşmak için arıyor...
yanlış yapıyorsunuz...açın telefonu nasılsın deyin...geliniyle problemi olmayan kayınvalide neden onunla konuşmak istemesin...
ben diyorum...herzaman sorunun temelini atan kayınvalide değildir...
bizde kim telefona yakınsa o açar telefonu...arayan benim ailem de olsa eşimin ailesi de...hatta eşimin elinde de olsa ben açarım bazen...kanulayım bir hal hatır sorayım diye...ne var ki bunda...
tabi ki benim de açtığım zamanlar oluyodu, hiç konuşmuyor deilim her zaman arar halini hatrını sorarım,ama genelde eşimin açtığını söyledim...yapım gereği tel de konuşmayı pek sevmiyorum buna rağmen konuşmak için çabalayan hep benim,oğluyla konuşurken konuşçak bi çok şey bulan insan benimle konuşurken neden kem küm yapar bunu anlamıyorum, bu yüzden de artık telleri ben açmamaya çalışıyorum...madem benimle konuşmak istiyor artık evde gündüzleri neden beni aramıyor, 2 haftayı aşkındır evinde geçen cumartesi haricinde hiç aramış deil görümcemin 2 yaşında kızı orda 1 haftadır ve hasta kaç kez nasıl olduğunu iyileşip iyileşmediğini sormak için aradım konuştum ama beni arayan yok maalesef.. kızını gün içinde kırk kere aradığını biliyorum ama ne yazık ki beni aramıyor sizce problem bende mi??? ben şu zamana kadar hiç bi şekilde gelinlik yaptığımı zannetmiyorum. eşim çok sık arar annesini bigün aramıyosa ben derim ara konuş diyee arama sende kız gibi hep anneni arıyosun desem yanlış yapmış olurum ama bunu hiç bi zaman yapmadım..
bana 1 adım gelene ben 10 adım gıderım.. ama balayında benı arayıpta nıye aramıyosunuz,birbirinize kavusunca benı unuttunuz dıyen birini ne kadar canı gönülden aramak ısteyebılırım kı..
belki takılmıştır sana,espri yapmak istemiştir...direk bu lafı yüzünden yargılama bence kayınvalideni...biz balayına gitmeden önce el öpmeye gittiğimiz gibi..balayındayken de aramıştık ..genelde bekler aileler...yerimseniben
bizimkide ne aksam dinler ne sabah ama genelde o cagri birakir biz geri arariz...
hatta bazen aradiginda yatiomuydunuz diye bile sorar..ama ben yinede severim konusacak seyimiz hic bitmez..zaten onun anlaticaklari da hic bitmez..3 sene icinde anasinin karnindan dogumuna kadar bütün hikayelerini defalarca dinlemisimdir..eskileri anlatmayi cok sever.bende her seferinde ilk defa duyuyomusum gibi dinlerim anlattiklarini ..alaturka kadin nede olsa eskilerde yasio..
walla ben hususi hiç aramam kendisini
o da beni(özel günlerde arar)
2-3 günde bir oğlunu arar konuşurlar
ben de hiç haz etmem zaten kendisiyle konuşmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?