- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsin22.00 itibariyle ben de başlıyorum
Masallah sana 15 dakika nasil yetti benim bir odama yetmez15 dakika birinci günüm tamam :)
Masallah sana 15 dakika nasil yetti benim bir odama yetmez![]()
Dogru oyleZaman sınırlaması var diye bıraktım:![]()
O zaman hosgeldin aramizaVarımzaten bu aralar çocuklar uyuduktan sonra olabildiğince bişeyler yapıyorum düzen haline getirsem çok daha yararı olurdu bana
![]()
Hadi pışpışla bi sey yap uyusunlarBenim çocuklar uyursa ben de başlayacağım şu an hiç uyuyan yok daha![]()
Zaten maksat tum evi toplamak degil canim 5 dakikada yapa bildigimiz kadarBana 5dak yetmez ama napiyim.Oldugu kadar artik..Varım diyorum![]()
Benim mutfakta aşırı bulaşık var onların hepsini halletmem lazım diğer odalara 5 dk da ne yaparsam artıkZaten maksat tum evi toplamak degil canim 5 dakikada yapa bildigimiz kadar![]()
Bitti mi senin. Biri diğerini kışkırtıyor uyutmuyorHadi pışpışla bi sey yap uyusunlar![]()
Hoşgeldin cancağzımAma bugünü es gecelim.Oglan hasta anne yorgun baba hepimizden yorgun.Yarin başlayım ben.Oglumu uyutup hiçbişey yapmadan uyucam inşallah..