- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
yorgun anneanne abla nerdesin sen bitmedi mi nisan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay gelsinbenim de dizim reklam arasi verince baslicam22.00 itibariyle ben de başlıyorum
Masallah sana 15 dakika nasil yetti benim bir odama yetmez15 dakika birinci günüm tamam :)
Masallah sana 15 dakika nasil yetti benim bir odama yetmez
Dogru oyle ben de oyle yapiyorum yoksa gece bitmezZaman sınırlaması var diye bıraktım:
P Puddingmuf var misin sen de
O zaman hosgeldin aramizaVarım zaten bu aralar çocuklar uyuduktan sonra olabildiğince bişeyler yapıyorum düzen haline getirsem çok daha yararı olurdu bana
Hadi pışpışla bi sey yap uyusunlarBenim çocuklar uyursa ben de başlayacağım şu an hiç uyuyan yok daha
Zaten maksat tum evi toplamak degil canim 5 dakikada yapa bildigimiz kadarBana 5dak yetmez ama napiyim.Oldugu kadar artik..Varım diyorum
Benim mutfakta aşırı bulaşık var onların hepsini halletmem lazım diğer odalara 5 dk da ne yaparsam artıkZaten maksat tum evi toplamak degil canim 5 dakikada yapa bildigimiz kadar
Bitti mi senin. Biri diğerini kışkırtıyor uyutmuyorHadi pışpışla bi sey yap uyusunlar
Hoşgeldin cancağzımAma bugünü es gecelim.Oglan hasta anne yorgun baba hepimizden yorgun.Yarin başlayım ben.Oglumu uyutup hiçbişey yapmadan uyucam inşallah..