- 9 Ağustos 2016
- 7.397
- 23.793
- 348
O salatayı ilk kez duydumCanım bir şey yemek istemiyor, karışık maskolin salata yaptım onu yiyeceğimmm. Bey kişisi ne yerse yesindi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O salatayı ilk kez duydumCanım bir şey yemek istemiyor, karışık maskolin salata yaptım onu yiyeceğimmm. Bey kişisi ne yerse yesindi.
O salatayı ilk kez duydum
Tadı nasıl ilk üçünü hiç duymadim belki farklı isimleri de vardır alıp böyle mi tüketiyorsanız yoksa içine sos filan da yapıyor musunuzEki Görüntüle 3177709
Pakçoy, mizuna, rakula, pancar, menekşe, kuzu kulağı, mini marul varmış içinde baya kolayıma geliyor
Her şeyi hazır kullanmış olacağım bu söylediğimde amaTadı nasıl ilk üçünü hiç duymadim belki farklı isimleri de vardır alıp böyle mi tüketiyorsanız yoksa içine sos filan da yapıyor musunuz
Üyelik iptali yapmış galiba bir sorun mu oldu ki
Bi konu sebebiyle birkaç üyenin hesabını kapamışlar, profilden öyle anladım konuları da kapanmış yeni paylaşıma.Üyelik iptali yapmış galiba bir sorun mu oldu ki![]()
Dün yemek yapmadım, sadece çorba yaptım. Eşim kıymalı yumurta yedi. Babam ve abim de çok severdi. Siz de seviyorsanız kıymalı yumurta deneyin.Kıyma çıkardım ama yemek bulamadım yapacak. Arap tava ya da tepsi kebabı tarzı bir şey düşündüm ama sanırım kıymayı bu kadar düz bir şekilde yemeyi sevmiyoruz. Köfte de istemiyorum![]()
Annem kıymalı yumurta diye tutturuyor valla iyi dedin :)) Yarın onu yapayım mesaim var, bugün yemek yapayım bariDün yemek yapmadım, sadece çorba yaptım. Eşim kıymalı yumurta yedi. Babam ve abim de çok severdi. Siz de seviyorsanız kıymalı yumurta deneyin.
Pilavı bulgurla yapın bari, sütlaç da pirinçli. Aynı malzeme belki iştah kapatır. Gerçi bende asla kapatmaz amaBuldummm
Garnitürlü beşamel soslu köfte
Şehriyeli pilav
Cacık
Fırın sütlaç
Akıl akıldan üstün bak. Bir kere okulda yemek yiyorum, bi arkadaş geldi dedi ki delirdin mi? Niye ya yemek yiyorum noldu dedim. Dolma ve yanına iç pilav almışımPilavı bulgurla yapın bari, sütlaç da pirinçli. Aynı malzeme belki iştah kapatır. Gerçi bende asla kapatmaz ama![]()
Hahah ben de patates kızartmasını patates püresine batırıp yiyordum iş yerinin lokantasındaAkıl akıldan üstün bak. Bir kere okulda yemek yiyorum, bi arkadaş geldi dedi ki delirdin mi? Niye ya yemek yiyorum noldu dedim. Dolma ve yanına iç pilav almışımHiç de garipsememişim
Bulgur yapayım
![]()