• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akşama Ne Yemek Var ?

O salatayı ilk kez duydum
maskolin1.webp

Pakçoy, mizuna, rakula, pancar, menekşe, kuzu kulağı, mini marul varmış içinde baya kolayıma geliyor

Tadı nasıl ilk üçünü hiç duymadim belki farklı isimleri de vardır alıp böyle mi tüketiyorsanız yoksa içine sos filan da yapıyor musunuz
Her şeyi hazır kullanmış olacağım bu söylediğimde ama 😅 şu hazır toz salata sosları var ya su ve zeytinyağı koyuluyor sadece, Sirkeli & Sarımsaklı olanı çok seviyorum onla karıştırıp yiyorum. Adları kesin farklıdır aynen bilindik adları vardır bence de ben seviyorum tatlarını.

Kıyma çıkardım ama yemek bulamadım yapacak. Arap tava ya da tepsi kebabı tarzı bir şey düşündüm ama sanırım kıymayı bu kadar düz bir şekilde yemeyi sevmiyoruz. Köfte de istemiyorum :(

Kıyma çıkardım ama yemek bulamadım yapacak. Arap tava ya da tepsi kebabı tarzı bir şey düşündüm ama sanırım kıymayı bu kadar düz bir şekilde yemeyi sevmiyoruz. Köfte de istemiyorum :KK43:
Dün yemek yapmadım, sadece çorba yaptım. Eşim kıymalı yumurta yedi. Babam ve abim de çok severdi. Siz de seviyorsanız kıymalı yumurta deneyin.

Dün yemek yapmadım, sadece çorba yaptım. Eşim kıymalı yumurta yedi. Babam ve abim de çok severdi. Siz de seviyorsanız kıymalı yumurta deneyin.
Annem kıymalı yumurta diye tutturuyor valla iyi dedin :)) Yarın onu yapayım mesaim var, bugün yemek yapayım bari 🫶

Pilavı bulgurla yapın bari, sütlaç da pirinçli. Aynı malzeme belki iştah kapatır. Gerçi bende asla kapatmaz ama 😃
Akıl akıldan üstün bak. Bir kere okulda yemek yiyorum, bi arkadaş geldi dedi ki delirdin mi? Niye ya yemek yiyorum noldu dedim. Dolma ve yanına iç pilav almışım 😂 Hiç de garipsememişim 🫣 Bulgur yapayım 🤩

Akıl akıldan üstün bak. Bir kere okulda yemek yiyorum, bi arkadaş geldi dedi ki delirdin mi? Niye ya yemek yiyorum noldu dedim. Dolma ve yanına iç pilav almışım 😂 Hiç de garipsememişim 🫣 Bulgur yapayım 🤩
Hahah ben de patates kızartmasını patates püresine batırıp yiyordum iş yerinin lokantasında 😂
Çok iyi anlıyorum o nedenle.

Back
X