Akşama Ne Yemek Var ?

kayınvalideme gideceğim
kayınvalidem siirtli harika arap dolması yapıyor
bu akşam sarma ve kuru dolma varmış
diğer yemeklerle karnımı doyuramam direk dolmaya saldıracağım
:dance:

Bizde bu akşam
barbunya yanına pilav yaparım birde eşim için brokoli salatası yapacam herkese afiyet olsun şimdiden sofranız bereketli olsun

bu akşam dışarda yiycez galiba yarın doğum günüm erkenden kutlıycaz eşimin işleri nedeniyle

bozocum şimdiden doğum günün kutlu olsun canım.. sağlık ve mutlu daha nice yıllaraa.s.opuyorumnanaktan

Öncelikle bozo 85 doğum günün kutlu olsun. Nice senelere:1hug: Şimdi dikkatimi çeken bir şey
daha, o nasıl bir mesaj sayısıdır öyle maşallah maşallah :)

Dün akşam ne vardı önce onu yazayım. Soya soslu tavuk ve sade pilav.Çok nefis bir yemek. Özel günlerde bile yapıyorum. Gayet şık bir davet yemeği oluyor.
Bunun tarifini, yemek tariflerine yazmalıyım.

Bugünse Mercimek çorbası ve köftemiz var. Akşam yemeği için değil ekmek arası yiyip
çıkmak için.
Mercimek çorbasını da kızıma yaptım aslında, içine patates ve kerevizde rendeledim.
Herkese iyi bir hafta sonu diliyorum.yerimseniben

teşekkür ederim
oyun bölümüne çok takılıyordum onun sayesinde arttı msj sayımkaydirigubbakcemile3yerimseniben

a.s.bozo85 dogum gunun kutlu olsun nie mutlu yillaraa
suşi,çipura,yosun salata varcokacimcoook

tavuğun tarifini bizede yaz.. bende bi denemek isterim..

patates yemeği,pilav ve salata....
herkese afiyet olsun.....
opuyorumnanaktan

dısarda yıyp geldık ,eşim işte ben de evdeyım ,birsey yemem herhalde,meyve ıle gecıstırırım :)

Bende bugün degişiklik yaptım.Ispanaklı börek yaptım.Eşim istedi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…