süt çorbam var
ne yapsam hiç bilmiyorummm
ayyy ben süt çorbasını çok severim karabiberli karabiberli cokacimcoook
günaydın canım,sabahın köründe canım pizza istedi senin yüzünden :)))))))))) dışardan mı yoksa sen mi yaptın bakayım :)
sırnaşık şey :))))) afiyetler olsun canım beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :)))))yok tatlım dışarıdan kendim yapmadım:roflol:
Öncelikle bozo 85 doğum günün kutlu olsun. Nice senelere:1hug: Şimdi dikkatimi çeken bir şey
daha, o nasıl bir mesaj sayısıdır öyle maşallah maşallah :)
Dün akşam ne vardı önce onu yazayım. Soya soslu tavuk ve sade pilav.Çok nefis bir yemek. Özel günlerde bile yapıyorum. Gayet şık bir davet yemeği oluyor.
Bunun tarifini, yemek tariflerine yazmalıyım.
Bugünse Mercimek çorbası ve köftemiz var. Akşam yemeği için değil ekmek arası yiyip
çıkmak için.
Mercimek çorbasını da kızıma yaptım aslında, içine patates ve kerevizde rendeledim.
Herkese iyi bir hafta sonu diliyorum.yerimseniben
Öncelikle bozo 85 doğum günün kutlu olsun. Nice senelere:1hug: Şimdi dikkatimi çeken bir şey
daha, o nasıl bir mesaj sayısıdır öyle maşallah maşallah :)
Dün akşam ne vardı önce onu yazayım. Soya soslu tavuk ve sade pilav.Çok nefis bir yemek. Özel günlerde bile yapıyorum. Gayet şık bir davet yemeği oluyor.
Bunun tarifini, yemek tariflerine yazmalıyım.
Bugünse Mercimek çorbası ve köftemiz var. Akşam yemeği için değil ekmek arası yiyip
çıkmak için.
Mercimek çorbasını da kızıma yaptım aslında, içine patates ve kerevizde rendeledim.
Herkese iyi bir hafta sonu diliyorum.yerimseniben