Ooooohh döktrmüşsün elleirne sağlık afiyet olsun size :)bugünkü mönü, mercimek çorbası ,balık,salata,bide irmik helvası yaptım herkese afiyet olsun cokacimcoook
günaydın canım,sabahın köründe canım pizza istedi senin yüzünden :)))))))))) dışardan mı yoksa sen mi yaptın bakayım :)bizde de bu akşam pizza varyerimseniben
kızlar slm...
buzlukta kuşbaşı et vardı... dünden buzu çözülsün diye buzdolabının alt kısmına koymuştum... sabah sabah onu pişirdim... ama hala ondan ne yapacağıma karar veremedim... sadece yağ ve et olarak pişirdim.... başka bir şey koymadım içine.... fikir verin ne olur... ne yapsam ondan bilemiyorum....
pilav yapıcam birde.... dünden kalan çorbamda var.... salata yaparım.... cokacimcoook
canım dün yemekteyizde izledim kağıt kebabı yaptı..yağlı kağıdın içine etleri kavurup koydu daha sonra havuç ve patatesi kızarttı biraz da bezelye ekledi bahartaları damak zevkine göre kendin eklersin..yağlı kağıdı bi güzel kapatıp fırına attı..bence çok lezzetli olur..yanına da bi pilav yeme de yanında yat vallacokacimcoook
tamam canım.... malzemem var... yapabilirim çok güzel bir tarife benziyor..... opuyorumnanaktan