Akşama Ne Yemek Var ?

terbiyeli şehriye çorbası
karnıbahar kızartması üzerine yoğurt
o kadar herkese afiyet olsun...

Dünden kalan Yayla çorbası

Sulu Köfte

Pilav

Kırmızı lahana Havuç ve Beyaz lahanadan oluşan salatam

Bide bugday salatası

Acılı Ezme

Tatlı olarakta bisküvili pudingli pasta

bugünkü mönü, mercimek çorbası ,balık,salata,bide irmik helvası yaptım herkese afiyet olsun cokacimcoook

konu akşama ne var, gerçi ben biraz geç kalmışım
ama akşam yemeğinde ne vardı onu yazayım bari
etli kırmızı biber dolması, bamya (kıymalı), mevsim salata
tatlı olarak da kabak tatlısı.

küçük bebeğim olduğu için 2 günlük yemek yapıyorum ben,
mesela dolma dündendi, buzlukta bamya vardı onu çözdürüp yaptım dolmanın yanına.
bamyayı fazla yaptım. yarın da bamyanın yanına pilav ve salata yapmayı düşünüyorum.

çorba
tavuk + patates kızartması
çeşitli salatalar ( rus salatası, patlıcan salatası, havuç salatası..)
pilav
veee pastaa ( kocişimin bugün doğum günüde kendim yapıcam )
opuyorumnanaktan

tarhana çorbası
kapuska
bulgur pilavı var
ama kocam kapuska yemez o yüzden iş başa düştü ona başka yemek yapcam,ne yapsam ne yapsam :uhm: pöf böle sebze yemeyen adam çok zor yaa

kızlar slm...
buzlukta kuşbaşı et vardı... dünden buzu çözülsün diye buzdolabının alt kısmına koymuştum... sabah sabah onu pişirdim... ama hala ondan ne yapacağıma karar veremedim... sadece yağ ve et olarak pişirdim.... başka bir şey koymadım içine.... fikir verin ne olur... ne yapsam ondan bilemiyorum....
pilav yapıcam birde.... dünden kalan çorbamda var.... salata yaparım....
cokacimcoook

canım dün yemekteyizde izledim kağıt kebabı yaptı..yağlı kağıdın içine etleri kavurup koydu daha sonra havuç ve patatesi kızarttı biraz da bezelye ekledi bahartaları damak zevkine göre kendin eklersin..yağlı kağıdı bi güzel kapatıp fırına attı..bence çok lezzetli olur..yanına da bi pilav yeme de yanında yat vallacokacimcoook

tamam canım.... malzemem var... yapabilirim çok güzel bir tarife benziyor..... opuyorumnanaktan

canım sıkıldı kek yapıyorum nereye kadar rejim arada değişklik lazım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…