Akşama Ne Yemek Var ?

mercimek çorbası
ev makarnası
ton balıklı salata
ama ben ton balığı yemediğim için yanına yeşil salata

yayla çorbası
peynirli makarna...
onları bile zor yaptımmm hiç keyfim yok......
:sinifsinif: akannehir

herkese tünaydınlarrr..
kekimiz puaçamız bittiği için ıslak kek ve sütle yoğurduğum mayalı hamurdan sosisli puaça yapıcam..
kekimi şimdi yaptım,hamurumu şimdi mayaladım..
sabahtanda mozaik ve tavuk göğsümü yaptım..
ne olacak halimiz bilmiyorum..
akşama eşim çay faslı yapalım dedi..bende o istedi diye mazaik ve tavuk gösğsünüde hallettim..
farklı olarak domates soslu kızartma yapcam kocama..
başkada bir şey yok..

sumakcım sana kolay bi meze tarifi vereyim..
patatesi küçük küçük doğra haşla..iyice haşlandıktan sonra al bir kaba.ez.içine az zeytinyağı,limon,tuz,dereotu koyurt ve az mayonez koy karıştır..az koycan ama yoğurt ve mayonezi birer yemek kaşığı kadar..
sonra al borcama onları..düzle spatula yardımıyla.üzerine bir yemek kaığı mayonez koy onuda düzle..kırmızı biberle enfes bir görüntü verebilirsin..
hem çok lezzetli hem çok basit.

sumakcım sana kolay bi meze tarifi vereyim..
patatesi küçük küçük doğra haşla..iyice haşlandıktan sonra al bir kaba.ez.içine az zeytinyağı,limon,tuz,dereotu koyurt ve az mayonez koy karıştır..az koycan ama yoğurt ve mayonezi birer yemek kaşığı kadar..
sonra al borcama onları..düzle spatula yardımıyla.üzerine bir yemek kaığı mayonez koy onuda düzle..kırmızı biberle enfes bir görüntü verebilirsin..
hem çok lezzetli hem çok basit.

ay ne güzel bi tarif bayılıyorum mezeler
teşekkürler

bende makarna salatası yapıcam galiba yanına da koladan başka bişey gitmiyo bence

buakşam bizde;

tarhana çorbası
izmir köfte
salata var

bu arada dün eşim balık almış çipura. internetten tarif buldum harika oldu. size de yazayım hemen. balıkları yıkadım güzelce. tuzladım. sonra mısır ununa buladım. içlerine isterseniz yarım çay kaşığı tereyağ koyabilirsiniz. ben yağlı sevmem daha doğrusu balığı sevmem koymadım onun için kaydirigubbakcemile3 sonra tepsiye yağlı kağıt koyup üstüne balıkları dizin. kızarana kadar pişirin. nasıl süper oluyor anlatamam. yanına da çorba salata ohhhh kaydirigubbakcemile3 çok hafif denemenizi tavsiye ederim canlarım opuyorumnanaktan

X