Akşama Ne Yemek Var ?

ıspanak
mercimek çorba
makarna yaparım yanına belkı
yoğurt olmazsa olmaz

tavuk göğsu tatlısı var bıde öncekı gunden

Zeytinyağlı Kereviz
Kuru Fasülye
Pilav

Tarifi isteyen arkadaş ve denemek isteyenler için Soya soslu Tavuk tarifi;

2- 3 parça Tavuk bonfile et yarım çay bardağı kadar soya sosu ( ben Amoy marka kullanıyorum bence en iyi o), 1 yemek kaşığı kadar köri sosu (künhe) yada köri tozu ( arifoğlu cam şişede) ,yarım limon suyu, 2 yemek kaşığı kadar sıvı yağ.
Tavuk ve sıvı malzemeyi bir kapta iyice karıştırıp dolapta
1 saat kadar bekletiyorum. Sonra yağsız teflon tavada kızartıyorum. Piştikten sonra
dilimliyoruz. Sosa ayrıca tuz eklemeyini soya sosu yeterince tuzlu zira...
Bu tavuğun püf noktası limon suyu. Güzelce kızarıp yumuşacık olmasını sağlıyorcokacimcoook
.

dısarı cıkıcaktk ama aksama esım bır toplantıda olucak 6 da gıdıcek ve yemeklı aksam 10 da fılan ancak gelır..

4 te gelıcek 6 da tekrar gıdıcek ,2 saatlık ne olabılır kı ,yemek hazırlasam yıyemıcek meze desem olmaz..

sadece yaspasta yaptım su an ,bırtek o hazır ..

simdilik etli brüksel lahanasi pisiriyorum, yanina biseyler daha eklerim, daha karar vermedim ne eklesem.

bugün yemeyi esim yapacak...kesin yine makarna yigcez...kaydirigubbakcemile3

ama makarna soslarini gercekten benden iyi yapar...dogruya dogru söylemek lazim simdi...

Son düzenleme:
yeşil fasulye tavuklu bulgur pilavı vişne kompostosu tatlımız dün yapmıştım şekerpare ee yeter yani ALLAH bereket versin dimi ama kaydirigubbakcemile2

süzme mercimek corbası

kızarmış çinekop

salata; tursu

bu akşam bunlar var ALLAH bereket versin herkese afiyet olsun kızlAR

Dünden kalma bir sürü yemeğim var :) Dün akşam yemekli misafirim vardı.
Mercimek çorbası
Cornflakesli tavuk
Pilav
Zeytinyağlı fasülye
Karnabahar salatası
Patatesli börek
Bisküvili irmik pudingi :)

Seçenek bol :)

öğlende babam gelecek aslında kızı görmeye gelecekmiş ama ben yemeğe gel dedim o yüzden şimdi yapıyorum..
kıymalı barbun fasüyle
nohutlu pilav
salata

alyayada sütlü kıymalı sebze çorbası yapıyorum..

Dünden yemeğim kaldı. Öyle olunca iyi oluyor yaw!

Mercimek Köftesi ister durur kocam, beceremiyorum diyorum anlamıyor.:uhm:
Birinizden garantili lezzetli bir tarif alayımcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…