Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben daha yapmadım ama kararımı verdim.. zaten asıl iş yemek yapmak değil, ne pişireceğime karar vermek...
domates çorbası fırında kırmızı biber dolması sarımsaklı yoğurt+ salatalık turşusu + acı biber tatlı yok.. belki punding türü bişiy yaparım belli olmaz..
selected:)))))bitanem gel bn sana etimek tatlısıda yediririm.yemeklerimizde var minnoşum ...senin mönünde maşallahı vr ...eşin et yemiyor sanırım anammm nsl yemekler iyi çıkıyosun işin içinden vallazemuszemus
Selam hanımlar ben buraya ilk kez giriyorum.Ama güzelmiş "yarına ne pişireyim" diye düşünmem artık buradan bakar malzememe göre yaparım artık
ellerinize sağlık.
bende dün akşamdan bu gün için kereviz yaptım,karışık turşum var anacazım saolsun yaptı eve gidince de bir çorba yaparım yeter belki turşu var diye eşim bulgur pilavı yapabilir yanına öyle tatlı falan yapacak vaktim olmuyor,benim menüm bu kadar.......