Dün hiç halim yoktu dışarıdan söyledik. Bunları bugün yaptım, yanına bulgur pilavı ve kakaolu kek var.Şehriyeli yoğurt çorbası
Beyti kebabı
Köz patlıcan salatası
geçmiş olsunTavuk suyuna acılı sarımsaklı şehriye çorbası
Salcali maydanozlu naneli patates kavurması
Karışık turşu ve sumaklı soğan ve sarımsak
Bugün ailecek hasta olduk dün birşey yoktuumarım uzun sürmez.
Çok geçmiş olsunTavuk suyuna acılı sarımsaklı şehriye çorbası
Salcali maydanozlu naneli patates kavurması
Karışık turşu ve sumaklı soğan ve sarımsak
Bugün ailecek hasta olduk dün birşey yoktuumarım uzun sürmez.
geçmiş olsun
Teşekkür ederim arkadaşlar 1 hafta önce eve misafir gelmişti karı-koca değilde çocukları hastaymış grip olmuşlar hapşırık,öksürük burun akıntısı şimdi bizede bulaştı insanları anlamıyorum hastasın evin de otur dinlen biz hasta olduk onlarada bulassin diye düşünüyorlar heraldeÇok geçmiş olsun
gerçekten hele şu pandemi döneminden sonra grip de çok ağır geçiyor. hasta çocuk bile olsa evinde oturması gerekli.Teşekkür ederim arkadaşlar 1 hafta önce eve misafir gelmişti karı-koca değilde çocukları hastaymış grip olmuşlar hapşırık,öksürük burun akıntısı şimdi bizede bulaştı insanları anlamıyorum hastasın evin de otur dinlen biz hasta olduk onlarada bulassin diye düşünüyorlar heralde
Geçmiş olsun. Keşke herkes bilinçli olsa tam iyileşmeden dışarı çıkmaması gerektiğini bilse.Teşekkür ederim arkadaşlar 1 hafta önce eve misafir gelmişti karı-koca değilde çocukları hastaymış grip olmuşlar hapşırık,öksürük burun akıntısı şimdi bizede bulaştı insanları anlamıyorum hastasın evin de otur dinlen biz hasta olduk onlarada bulassin diye düşünüyorlar heralde
Teşekkür ederimGeçmiş olsun. Keşke herkes bilinçli olsa tam iyileşmeden dışarı çıkmaması gerektiğini bilse.