- 9 Mayıs 2015
- 1.026
- 2.542
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekmek dışında güzel ve hafif bir akşam menüsüHavuçlu pırasa yemeği
Süzme mercimek çorbası
Belki yoğurt
Mutlaka ekmek.
Ama yalnızım.
Ekmeksiz nasıl doyuyorsunuz yaEkmek dışında güzel ve hafif bir akşam menüsü
Afiyetler olsun ...
Ekmeği ve şekeri hayatımdan çıkaralı epey bir zaman oldu.Ekmeksiz nasıl doyuyorsunuz ya
Niye ? TeksinHavuçlu pırasa yemeği
Süzme mercimek çorbası
Belki yoğurt
Mutlaka ekmek.
Ama yalnızım.
Eşim işe gitti çünkü.Niye ? Teksin
Muz olgunlaştırır diye okudum muz çürüdü bizim avokado hala taş
Elma ve muz avokadoyu olgunlaştırır. ben ikisiyle de yapıyorum. bir de kese kağıdı... o da olgunlaştırıyor.Muzu bilmiyorum da annem kivi avokado gibi meyveleri elmaya koyar muz biraz bana mantıksız geliyor zaten bir kaç gün durunca kararmaya başlıyor
Benimkiler hala taşElma ve muz avokadoyu olgunlaştırır. ben ikisiyle de yapıyorum. bir de kese kağıdı... o da olgunlaştırıyor.
kıbrıs tatlısının tarifini yazabilir misin?Bugün akşam
Ev yapımı et tantuni
Karışık turşu
Acılı ezme turşu
Ayran
Kıbrıs tatlısı
çok uzun zaman geçtiyse yumuşamadan içi çürür amaBenimkiler hala taş
Dayanamayıp birini kestim içi hala güzel ama taş gibi, ben umudumu, bu avokadoya olan inancımı kaybettim elaçok uzun zaman geçtiyse yumuşamadan içi çürür ama
canım aklında olsun Antalya- Alanya avokadoları çok güzel oluyor ve çabuk olgunlaşıyor. ben her zaman elma ve muzla olgunlaştırırım. kese kağıdına sararak da olgunlaştırdım.Dayanamayıp birini kestim içi hala güzel ama taş gibi, ben umudumu, bu avokadoya olan inancımı kaybettim ela
Muz bende işe yaradı da çok uzun sürdü. Ankara'da çabuk bozulur diye herhalde daha hamken getiriliyor buraya bilemedim. Elmayı deneyeyim bi de.canım aklında olsun Antalya- Alanya avokadoları çok güzel oluyor ve çabuk olgunlaşıyor. ben her zaman elma ve muzla olgunlaştırırım. kese kağıdına sararak da olgunlaştırdım.
bizim buraya da ham geliyor. yumuşak gelirse çabuk bozulur. avokadoyu birkaç elmanın ya da muzun ortasına koyarsan her yanı değer daha iyi olur.Muz bende işe yaradı da çok uzun sürdü. Ankara'da çabuk bozulur diye herhalde daha hamken getiriliyor buraya bilemedim. Elmayı deneyeyim bi de.